Mantıksal olarak dediklerinde haklısın Okan. Bu anlamda sana kızılması garip olur bence. Kaldı ki görüşlerin de senin görüşündür.
Ama senin de atladığın parametre, bahsettiğimiz kişinin Işıl olması

Yani Işıl bu muameleye her sezon maruz kalıyor. Hatta 2 sene önce EL F8'i evimizde, yani İstanbulda oynanmıştı. F8 esnası Işıl'a iki kulüp ciddi teklifte bulundu hatta Önder de burada yazmıştı -Işıl'a teklifler var- diye. Burda çoğu kişi "yaw he he!" demişti. Ki aynı mantık yöneticilerde de vardı. Işıl ne zaman gideceğim dese (ki kızın aslında yurtdışında da bir sezon oynayayım hissi var) "Ya Işıl'dan bahsediyoruz iki azarlarız ıııı GS ııı sen efsanesin Dişi MEtin Oktay ııııı deriz tamam!" modundaki rahatlığı da vardı.
Bugün başka bir başlıkta da yazdım. 1 ay önce -bak 1 ay önce diyorum- EL şampiyonu olmadan UMMC'yi yenmeden 3 saat önce KAdın basketbolu takip eden herkesin bildiği bir şey vardı. Önümüzdeki sezon GS kadın basketbolunda belki Bahar olacak. Işıl Alba Nevriye Sancho hepsi gidiyor. Şimdi durum böyleyken ve kadın basketbolun tüm pazarı orada dönerken sana teklif geldiğinde (ki kulübün aldığı kararı biliyorsun)
"durun bizim kulüpte işler belli olmaz 2 saat sonra UMMC'ye bir çakarız ardından gelir döner bir de FB'ye gömeriz EL şampiyonu oluruz. Yahu bir de işler iyi gider lig şampiyonu da olursak GS yönetimi hasbelkader biraz bütçe ayırabilir ben onu bekleyeyim ona göre size haber vereceğim!!" mi deseydi?
Vallah yazarken gülerek yazdım okurken saçma geldi

) Ama dediğim gibi durum bu yani. Sen mantıken haklı olsan da işte bazı parametreleri atlıyorsun sorun o. Yoksa Işıl için öyle düşünmüşsün böyle düşünmüşsün derdim değil. Nelerini gördüm. Şu an heyoo süper aslan laflarını da ciddiye almıyorum o yüzden
Not: Işıl tut ki yurtdışına gitti bir sene sonra geri döndü. Ne farkeder? Işıl kaybeder mi kalbimizdeki ışıltısını? Metin Oktay değil midir kalbimizin en önemli köşesine koyduğumuz GS'lı? Ve o Metin Oktay da gitmedi mi 1 sezon Palermo'ya? VE aynı şekilde geri dönüp devam etmedi mi kaldığı yerden kupaları kaldırmaya

)