Kaan arkadaşımızın dediği gibi birinin (Işıl, menejer yada Ahmet Dedehayır) bu yalan tiyatrosuna son vermesi gerekir. Neden cevap hakkı olanlar susuyor anlamak mümkün değil.
Bu noktada Işıl Alben'i şiddetle kınıyorum. Ömer Koçsan denen barbar bir amigonun programına katılmasını yadırgadım. Ömer Koçsan denen göbek fetişisti zat fb tv de maç anlattığı zaman Işıl ile resmen dalga geçmiş Mehmet Baturalp ile birlikte hakarete varan yorumlar yapmıştı. Keşke katılmasaydı. Burayı olur da okuyorsa bilmesini isterim elimde kanıtlarım yok ama geriye dönük Fb-Gs serilerini izlerse bunları fark edecektir. Ömer Koçsan denen spor düşmanı şahıslara lütfen fırsat vermeyelim.
Galatasaray, Işıl Alben ile 2+1 yıl için prensipte anlaştı.
Yeniden Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumluluğu görevini alan Can Topsakal ile Işıl Alben bugün bir araya geldi ve anlaşmanın koşulları üzerinde mutabakat sağlandı.
Işıl Alben geçen sezon Kursk'a imza attıktan sonra Galatasaray'a dönmek istemiş ancak Rus kulübünden izin çıkmamıştı.