İspanya EuroBasket 2007 | 3-16 Eylül ...

48-27 :? :? Ben demiştim diyecektim ama ukalalık olur diye birşey demek istemiyorum.Çekler bile bizden daha iyi mücadele ediyor umarım yarın bizi yenip yollarına devam ederler.
 
Her ne kadar izlemeyeceğimi söylesem de dayanamadım dün de bugün de bünyem kaldırdığı ölçüde izledim maçlarımızı. Başarılı olduğumuz dönemlerde takımımızda kazanma hırsı oluyordu. Oysa ne dünkü ne de bugünkü maçta o hırstan eser yoktu.

Bizimkilerin tatil amaçlı geldikleri belli de bari tatili biraz olsun uzatmak için çaba harcasalar!
 
Tanjevic Fenerbahce' ye git artık. Aydın ORS' u cok arayacaklar bu sezon. Bu adamın Turkiye' den senelerdir ekmek yemesi ne kadar acı.
 
Yani söylenecek o kadar çok şey var ki !

En basitinden Tanjevic hemen bırakıp Fenerbahçe ile yeni sezon hazırlıklarına başlasın !
 
Sadece hocada mı suç ? Maçtan önce bira içenlerde de hiç suç yok mu ? Bu terbiyesizliğe ses çıkarmayanların suçu yok mu ?
 
Aslında söylenecek hiçbirşey yok Önder abi.

Bazen susmak herşeyi çok güzel anlatır

Kıymetli nefesimi de,beynimi de Milli Takım için harcıyamayacağım.
 
Re:

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Yani söylenecek o kadar çok şey var ki !

En basitinden Tanjevic hemen bırakıp Fenerbahçe ile yeni sezon hazırlıklarına başlasın !

Bunu Yazmak İçin Gelmiştim Buraya. Teşekkürler.

Sinir Krizleri Geçirttiler Bana. Koskoca Maç Boyunca 2 (İki) Asist Yaptılar. Yazacak-Konuşacak Birşey Yok. Nerede O Geçen Seneki Hırslı Takım, Nerede Bu Takım(Takım Demek Yanlış Ama Neyse) ?? Hani Geçen SEne Hidayet ile Mehmet Olsa Biz Alıyorduk Kupayı Hıncal Ağabey?? Al Sana Mehmet ile Hidayet ??
 
milli formanın hakkını vermeyen üzerinde fener forması tasıyor mus gibi oynayan semih ve hakan ın milli takımda ne işi var anlamış degilim. Sanırım tanjevic hakan la semihi fenerbahçe ye hazırlıyor . inanılır gibi degil . kerem tunçeri hüseyin beşok yok ve onun ikisi var . çok ilginç. tutku acık çok önemmli isimdi onuda almadı . heralde bu oyuncuları almadım semih'le hakan' la basarılı olup kahraman olurum sanıyooo...
 
sanırım japonya sandı ispanyayı . ayrıca öle sanıyosun basarıyı tekrarlayacagına inanıyosun da , öyleyse kadroyu bozma semihle hakanı çıkar o kadrodan hidayetle mehmet okur dahil et engin atsür ün yerine de kerem tunçeriyi al. kötü olan uzunlardan birinin yerinede hüseyin beşok ' u al çünkü avrupa basketbolunu bilen eniyi pivot oyuncumuzz.. japonyodaki en iyi oynayan cenk ender ve ermal ' i çok az sans veriyo hatta cenk ' e hiç şans vermiyo, ve tüm bunların üstüne başarıdan söz ediyo tanjevic... ve hala milli takımın başında...
 
Aslında bu turnuvada anladık ki Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonasına göre kat ve kat daha zor.
 
yazıklar olsun almanlardanda 30 sayı fark yedik bırakıp gitme zamanı geldi tanjevic oktay mahmuti en iyi secenek olur milli takım için!!
 
bu turnuvanın dünya basketbol şampiyonasından zor oldugunu herkes biliyo .. tabi tanjevic hariçç heralde daha milli takımı hazırlıyo
 
3.periyoda başladık. 10 küsür sayı farkla gerideyiz. Şöyle bir düşündüm. Biz bu Almanlarada mı yenileceğiz diye. Dedimki devre arasında takım biraz silkelenir, kendine gelir ve 2.yarıda bambaşka bir şekilde karşımıza çıkarlar. Sonra televizyonu açtım. 2 dakikayı geride bırakmıştık. Bide baktım oyunda kim var dersiniz? Tabiki Hakan Demirel. Birkaç dakika daha izledim maçı. Fark 20 lere çıktı. Devre arasında silkineceğini düşündüğüm takım daha da rezil bir hale bürünmüş. Yazıklar olsun dedim. Tanjeviç'e de, 12 DEV!!!!! adama da yazıklar olsun. Açıkçası Çek Cumhuriyeti maçından da umutsuzum. En azından Çekler bizim yapmadığımız birşeyi yapıyorlar. Mücadele ediyorlar. Bizim ise umrumuzda değil maç filan. Yazıklar olsun. Kadro seçimi falan filan hepsi berbat ama en azından takım mücadele eder diye bekliyordum. Çok yanılmışım. Yazıklar olsun!!!
 
Bababm'ın dediği birkaç kelime herşeyi açıklıyar aslında;

Alpella olsa daha iyi oynardı...

Bende derim ki şu forumdan toplanan 12 adam;

Daha yürekten oynardı...
 
Mithat 6 sayı. Hakan 0 sayı,Ender 0 sayı , Engin 7 sayı . Okulaja 13 sayı 9 ribaund.

Sanırım Arda Abi gene yüzü gülmüştür ;)
 

Üst