İstanbul Cup | GALATASARAY 86-61 Zalgiris

Hımm güzel sonuç...
Zannedersem bu sene tahmin ettiğim gibi geçecek...
Kadromuz geçen seneden daha uyumlu, iyi oyuncularımız var...
Bu kadroyla ligde şampiyon olur muyuz bu gerçekten zor, biraz şans lazım açıkcası...
Ama bu kadro Uleb Cup da yine yüzümüzü güldürebilir, ligde de bize çok heyecanlı dakikalar ve umutlar yaşatabilir...
Keşke Ermal'i biz alabilseydik...
 
Zalgiris maçı hakkında

++++++++
1-Tufan bu kez gerçekten geri dönmüş.
2-Geçen sene 10 metre çapında adam yokken topu çembere vuran Cemal, 2P başında ve sonunda 1'er defa 2 kişinin üstünden smaç yaptı.
3-Savunma gayreti.
4-Kısaların ribaunta katkısı ve alınca da hızlı hücüma çıkarmaları.
5-Hücümda top paylaşımı ve boş adamı bulma çabası ki Jasaitis daha takıma katılmadı.
6-Yabancıların uyumu ve takımda sorun olacak adam yok gibi. (Salonda izleyen arkadaşların tespiti nasıl?)

- - - - - - - -
1-İddialı takımların kalıplı uzunları kaşısında Cemal ve 4 numaralar çok zorlanır. Efes, FBÜlker, TT (malesef) kadrosunda çok fazla uzun var. Ermal da kaçtı galiba ama keşke mesela Messey 2,02 ama atlet veya 2009 öncesi Lampe (2,11),Gortat (2,13 gerçi bi magic lazım ama) hatta Jasa'nın takım arkadaşı Petravicius (2,07 bence ortalama bir uzun) falan alınabilseydi.
2-Dünyanın taklit ettiği bir formamız varken hâlâ üzerine Kayseri logosu taksan Galatasaray forması olduğu anlaşılamayacak, herkesin üstünde gördüğümüz formalarda israr ediyoruz. Parçalı ve bakınca Galatasaray formasıyım diye bağıran bir tasarım yapmak çok mu zor. Son şampiyonlukta giyilen düz kırmızı ve sarı içinden belli belirsiz ince çizgiler geçen formalar gibi mesela. Şubede böyle şeylere kafa yoran bir Allahın kulu yok mu?
3GS tv'nın maç yayınladığını şükret diyeceksiniz ama ne skor ne süre ne de pozisyon tekrarı. Sadece haber ve iddaa çubuğu...

Zalgiris için: Avrupanın kupalı, saygın ama geçen senen malî krizlerle boğuşmuş takımı ya eksik geldi ya da ancak bu kadroyu kurdu. Bu oyunla ancak averaj takımı olurlar. Litvanya'nın millî düşüşünün nedenlerinden biri de belki lig kalitesinin azalmasıdır.
 
Tuncay Genc' Alıntı:
http://www.galatasaray.com/ adresinden GS tv şu anda zalgiris maçını banttan yayınlıyor.

ya ben izleyemiiyorum internetten acaba bişey mi yüklemek gerekiyor. Hep siyah ekran var yardımcı olabilirmiisiniz arkadaşlar???
 
Cem Diken' Alıntı:
[quote="Tuncay Genc":2yh4trad]http://www.galatasaray.com/ adresinden GS tv şu anda zalgiris maçını banttan yayınlıyor.

ya ben izleyemiiyorum internetten acaba bişey mi yüklemek gerekiyor. Hep siyah ekran var yardımcı olabilirmiisiniz arkadaşlar???[/quote:2yh4trad]

aynen bendede...
 
Cem Diken' Alıntı:
Tuncay Genc":3dfrf2z6]http://www.galatasaray.com/ adresinden GS tv şu anda zalgiris maçını banttan yayınlıyor.[/quote] ya ben izleyemiiyorum internetten acaba bişey mi yüklemek gerekiyor. Hep siyah ekran var yardımcı olabilirmiisiniz arkadaşlar???[/quote:3dfrf2z6] Vallahi ben iki gündür hiçbir program yüklemeden hem explorer hem de mozilla ile izliyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sorun olmadı. Hatta şu anda Kasımpaşa A2 maçı canlı yayınlanıyor. Hatta [url="http://www.4shared.com/file/133064501/d1739a7/gstv.html' Alıntı:
http://www.4shared.com/file/133064501/d1739a7/gstv.html[/url] adresine az önce bir ekran görüntüsü attım.
 

Üst