İstanbul Cup | GALATASARAY 93-81 Erdemirspor

Semih Ural' Alıntı:
Canaydının bu klübe verdiği manevi zararın büyüklüğünü ölçebilecek bir alet var mı ki? Hala burda propagandası yapılıp şirin gösterilmeye çalışılıyor ya pes diyorum artık.


Kimsenin kimseyi şirin göstermek için bir çabası yoktur.Semih kardeşim,ne zarar vermiştir bu kulübe bir yazın bakalım,birde artılarını yazın.

O 6 senede yapılan ekonomik,iyileştirme olmasaydı,sonumuzun ikinci lige düşürülüp,kayyuma teslim edileceğini kimse hesaplamıyor.
 
Mithat Bey,

Tamamen yanlış biliyorsunuz.

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":35bmentm]Seçim kürsüsü değil burası. Vaatler önerilenleri geçiniz.

Uygulama şekline ve sonucuna bakınız.

Gerçekten büyük potansiyeli sahip gurbetçilerimizi bu projeyle tamamen soğutmuştur. Bunun arkasında ki olayları da biliyor olmanız gerekiyor.

Bir de size bir soru. Rakam vermeyi seviyorsunuz. Bu para istemeden sonra bu projenin sonucu olarak Galatasaray klubü ne kadar zarar etmiştir. Manen sormuyorum maddi olarak soruyorum. Manen zararın hesabını zaten kimse veremez!


Maddi hiç bir zararı yoktur kulübün bilakis kar bile yapmıştır,soğudu dediğiniz gurbetçiler,iki yıldır kulübe fax yağdırıyor uygulamanın tekrar başlaması için,100 avro ödeyip,hem bir ürün alacaksınız,bir maçı en iyi yerden seyredeceksiniz,birde oyuncularla tanışıp yemek yiyeceksiniz.Sizce bundan hoşnut olmayacak bir taraftar varmı.[/quote:35bmentm]
 
konunun iyice dışına çıkıldı artık bir kilit vurulmasının vakti geldi diyeceğim ama bu tartışmalara adminlerde dahil oluyor yeri burası mı gerçekten erdemirspor Galatasaray cafe crown - adnan polat özhan canaydın ?
 

Üst