Emin Doğanca' Alıntı:Peki Mithat abi Özhan başkanla Adnan başkanı başkan seçenler aynı kişiler diyorsunda Özhan başkanı seçenler sizler değilmiydiniz? Sizler iseniz neden şuan Adnan Polat yönetimine giydirmelerde bulunuyorsunuz? Sanki bir çelişki var gibi geldi bana.
Her dönem başkan seçimlerinde adaylar çıkar projelerini anlatır,vs vs şimdi biz şuanki başkanı niye eleştiriyoruz.Kulübün mali yapısı çok kötü borç ağır,sportif başarı ile bu borç kapanmaz.Acil ekonomik tedbirler alınması lazım başkan dese ki ben iki dönem şampiyon olmayacağım benden başarı beklemeyin,ben kulübü yapılandıracağım vede sonra başarı kendisi gelecek dese başımla beraber,ama biz ne yapıyoruz borcu artırarak günü kurtarıyorsunuz,bunun sonu ne olur kimse söylemiyor.
Amatör şubeler yine yerlerde hiç bir değişiklik yok Özhan bey zamnındada böyleydi şimdide böyle,kalkınma istiyoruz,yapılacak sözü veriliyor,ama iki sene oldu tık yok.
Tamam para yok deniliyor,futbol takımına bakıyorsunuz bu sene 26 mil. dolar harcanmış,bunu 4/1 paraya basketbol takımı sağlam ellerde şov yapar.
Ben buna itiraz ediyorum,bunun neresi yanlış.