Mithat Bey, sorulara yanıt vermek yerine, yazmak istediklerinizi yazarsanız doğal olarak hep aynı sorulara yanıt veriyorum diye şikayetçi olursunuz.Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mithat Duran":76i9ibr2]
Bakın aynı sorulara ,aynı cevaplar vermekten bayağı usandım,rakip olamayacağını söylediğiniz erdemirin,pivotu bile bizim pota altını didik,didik etti.
Ben Galatasaray'ın zalgirise hemde zalgiris olduğu,zaman 15 sayı fark attığını bilirim.Bu maçların neticileri sizi yanıltmasın,bizim takımımız şuanki durumuyla 5.liği ancak zorlar.
Benim görev yaptığım zamanın şartlarını bilmediğiniz için gayet güzel sallıyorsunuz,ben her iki durumda da kulübün ne halde olduğunu bildiğim için bu takımın yerinin ligin tepesi olması gerektiğini defalarca vurguladım.
Bu kadar paraya elde koca bir sıfır varken, biz bu takımı ne şartlarda sahaya çırattığımıza bakıyorumda bizi yalnızca alkışlamanız lazım gerektiğini düşünüyorum.
Bayan takımı küme düştüğünde başkan ,Özhan ABİYDİ BUNU BİLMEYEN Mİ? VAR
ironi yapmanın ne mantığı var.Bende size takımın bu günkü borcu ne kadar,yapılan stad kimin sayesinde yapılıyor diye sorsam ne cavap verebilirsiniz.
Her yönetimin başarısı ve başarısızlığı olacaktır,ben yalnızca kulübün futbol takımından ibaret olmadığı,futbola harcanan miktarın 10;da birine iyi bir takım kurulacağını söylüyorum.
Galatasaray´ın pivot sorununun olduğunu anlamak için basketbol üzerine master yapmaya gerek yok. Fazla değil 1 sene basketbolu dikkatli takip eden bir çocuğa sorsanız, o da söyler bu takımın elle tutulur 5 numarası yok diye. Ben Erdemir maçında oyuncularımızın kazanma hırsını beğendiğimi dile getirdim. Bu takımdan fazla da bir beklentim yok. Ligi ilk dörtte bitirsin, zirveye oynayan takımlara karşı -maçı son ana kadar bırakmadan- ellerinden geleni yapsın, hoca maç oynanmadan yenilgiyi kabullenen ifadeler kullanmasın, taraftara küfretmesin yeter.
Mithat Bey, play out oynadığımız dönemi az çok biliyorum, çünkü yaşım buna müsait. Hem siz değil misiniz ?Galatasaray´ın adının geçtiği her yerde tek hedef şampiyonluktur? diyen. Cümlenin arasında ?şartlar elveriyorsa? vb. bir ifade yok. Ayrıca taraftar kimi alkışlayacağını bilir, o konuda tereddütünüz olmasın.
Bayan basketbol ve voleybol takımının küme düşmesine seyirci kalan Büyük Başkan´a, bu yaşanan rezaletlerin ardından kaç dönem daha görev verdi saygı değer kongre üyelerimiz?
Bir konuda haklısınız; bu kulüp futbol takımından ibaret değil, birçok branşta mücadele ediyor. Peki Özhan Canaydın zamanında amatör branşlarda ne gibi başarılar elde ettik de 6 sene boyunca kulübü yönetti? Kulübün başkanı Özhan Canaydın, hukuk işlerinden sorumlu yöneticinin Mehmet Helvacı olduğu dönemde sadece ve sadece Ribery olayında kaybettiğimiz parayla erkek takımı 5 sene şampiyonluğa oynardı.
Zamanında Suat Sucuka kulübün mali yapısını inceleyen bir kitap hazırlamıştı, kütüphaneyi karıştırsam bulurum. Eğer kulübün borcuna/alacağına yönelik böyle detaylı bir çalışma sunacaksanız memnuniyetle görmek isterim.[/quote:76i9ibr2]
Onur bey:
Öncelikle Suat abinin hazırladığı kitabı biliyorum,yaklaşık 3 ay önce önce kendisi denetleme kurulunun başında iken istifa etti.
Ben bu takımın play out oynadığı zamanıda çok iyi biliyorum,bayan takımının küme düştüğü zamanıda,ama bunları önceden söylemediğimizi söyleyecek bir kişi çıksın ispatlasın kendimi asarım taksim meydanında!!!
Ama para yok sponsor yok,kendi çabalarıyla oluşturulan bir takımdan ne beklersiniz.
Kulüp batmış alacaklılar kapıda ,her gün hacize geliniyor,elektirk su u bile kesik,taraftar sesini bile çıkarmıyor,bu günkü gibi.Sonra siz ne yaptınız diyorsunuz.
Onur bey 800 milyara kurulan takım bu ligde 3. oldu hatırlatırım,ben diyorum ki son 3 transfer döneminde,harcanan parayı üst,üste toplayın bakın bakalım kaç para çıkıyor,bu paraları sokağa atan kişiyide yazın sevgili kahvaltı koçunuz Murat ÖZYER.
Ribery olayının gerçeklerini yazdım sanırım hala okumadınız,yada okudunuz işinize gelmiyor,ribery bizim oyuncumuz hiç bir zaman olmadı,biz sadece kiraladık,ama siz sadece olayın magazinsel yönünü ele alıyorsunuz.
Galatasaray kulübünün kongre üyelerinin kararını siz eleştiremezsiniz,sizin böyle bir hakkınız yok,kongre üyesi olursunuz,gelirsiniz,kongreye söz alırsınız konuşursunuz.
Bu gün kulübün borcu kaç mil. dolar biliyormusunuz? bu miktarın artışının hangi döneme gelindiğine iyi bakın.
Geçmiş dönemin yanlışları yok demedim,ama bu günkü göz boyamalarını o dönem yapılmadı.