İstifa edeceksin !

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Lig başladı, 3 te 0 . Kolej'i , ITU yu bile yenemzsen kimi yeneceksin ? Bu böyle gitmez. Hala adam transfer ediliyor, bırakın allahınızı severseniz bu işi.

"İstifa etmelisin" değil Halil Üner,yetti artık. İstifa edeceksin !

Hazret yarın Pivot programına konuk olacakmış. BAkalım ne masallar anlatacak? Parasızlık, yokluk, çaresizlik, hakem vs edebiyatı yapacaktır kesin. Tabi İTÜ ve Büyük Kolej milyon dolarlar içinde yüzüyor sanki.. Ne yüzle konuşacak çok merak ediyorum cidden.

Hrbi yeter artık ya.. Geçen yıl da düşmekten zor kurtulduk , bu yıl da berbat gidioruz.. Artık yeter bıktık bu durumları görmekten istifa etsin ya...

takım daha yeni kuruldu diyecek zaman isteyecek büyük olasıkla yarın anlatacagı bu ama bir koç oyuncusunu ancak bu kadar hor görür ve yokeder motivasyondan haberi yok adamın ozzy avatarın çok güzel nereden buldun yaw?

Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş..Bu ne cüret Galatasaray Basketbol Takım koçu hakkında böyle konuşuyorsunuz..Kendinize gelin arkadaşlar..Murat İTÜ maçıyla ilgili yorumlarını merakla bekliyorum..

ozzy avatarın çok güzel nereden buldun yaw?
-----------------------------------------------------
Kendim yaptım. Videodan.

hah işte onun için hala orada duruyor.
-------------------------------------------------------
Abi hadi o istifa etmiyor kulüp niye görevine son vermez? Ne biçim sahipsiz bir yerdir burası? Bu adam 1 in 4 ü memur olsa şimdiye 3 kere gönderilmişti nedir burası KIT falan mı koltuğa yapışan kalkmıyor.

Durun yahu daha 1.5 sene oldu.Daha zamana ihtiyaç var.Ne istifası.Hele bir ikinci lige düşelim ondan sonra istifa etsin...

El insaf be arkadaş.Adamın bu süre içinde kazandığı maç sayısı 7.Bunların büyük kısmı da Galatasaray'dan çok daha kötü hatta yabancısı olmayan takımlar.Sen de ne cevher varmış ki Halil bu kredi bundan olsa gerek...

sovereign' Alıntı:
Durun yahu daha 1.5 sene oldu.Daha zamana ihtiyaç var.Ne istifası.Hele bir ikinci lige düşelim ondan sonra istifa etsin...

El insaf be arkadaş.Adamın bu süre içinde kazandığı maç sayısı 7.Bunların büyük kısmı da Galatasaray'dan çok daha kötü hatta yabancısı olmayan takımlar.Sen de ne cevher varmış ki Halil bu kredi bundan olsa gerek...

Walla sni tebrik etmek istiorm çok güshel we doğru bi yazı yazmışsın.. Kesinlikle çok kötü durumdayız adam geleli uzun zmn olmuş bize kazandırdığı maç sayısı oynanan maç sayısının 3'te 1'i gibi.. Takım 3'te 0 yptı , biz sezon başında ilk 6 fln dioduk ama düşmezsek iyidir walla bi an önce gitmezse düşecez...

Birşey yazmak istemiyorum.Takımı bu hale getirenler utansın.Bu arada oyunculara da yazıklar olsun.Kolej,İTÜ gibi takımları yenmek için illa Halil Üner'in doğru taktik vermesi mi gerekiyor?Bu arada Halil Üner ile yollar ayrılacaksa,hazır Yücel Platin boşta iken bu işlem şimdi yapılmalı.

galatasaraylıysa yarın canlı yayında ıstıfa etsın.

koch' Alıntı:
Birşey yazmak istemiyorum.Takımı bu hale getirenler utansın.Bu arada oyunculara da yazıklar olsun.Kolej,İTÜ gibi takımları yenmek için illa Halil Üner'in doğru taktik vermesi mi gerekiyor?Bu arada Halil Üner ile yollar ayrılacaksa,hazır Yücel Platin boşta iken bu işlem şimdi yapılmalı.

Aslında o da doğru walla takım ndn adam gibi oynamıor? Hani nerde Orhan , hani nrde Umut , hani nrde Gökhan... Yazık walla çok yazık...

GS_Forever' Alıntı:
İyi güzel istifa etsin de... Halil Üner'in alternatifi kim olacak peki?

Bu bile sorun...

İstifa etsin diyen basketbol duayenleri geçsin başımıza..

Bir arkadaş Yücel Platin olabilir demiş.Bana da mantıklı geldi.

Az önce Daçka efes maçında Yalçın Granit i gördüm yine içim gitti

acilen toparlanmamız gerekiyor