İtü:85--GALATASARAY:75

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç gitmedim oraya...ilgi olumu ki maça???hoş ülker maçını göz önüne alırsak benim için o maç 15 kişinin gitmesi yeter
 
Bu itü yle hep ramazan da ve hep unidee maç yapıoz saat 1 az fazla erken olmuş artık benim gibi işi gücü okulu dersi dfalan olmayanlar yada izin alabileceklerle salonda görüşmek dileğiyle
 
As dersi snaw falan deilse gel maça latı üstü 1 ders yahu ( labaratuar falan deilse yoklamada dert olmaz bu arada bolum neydıkı :)
 
Ben geleceğim hayırlısıyla, en büyük umudum itü de okuyan taraftarlarımız umarım onlar da gelirler.
 
Saatler bana bir türlü izin vermiyor.Üniversitede az çok bir grubumuz var bildiğim kadarıyla.Onlar destek verirse iyi olur.Saha içine dönersek oyun kurucuları Kemal.Birazcık pres yaparsak işimiz kolaylaşır.Bence Harun'u Arda tutmalı.Bu ara çok iyi savunma yapıyor.Bu maçı alırsak işler tersine döner.Formsuz Telekom,idare eden Daçka,bizim bile altımızda olan Karşıyaka.Bu maçların hepsi yüksek moralle çıkılırsa kazanılabilecek maçlar.5. hafta yine bir aksilik olmazsa Daçka maçında salondayım.Artık Koch'u kimse tutamaz!!
 
ITU seyirci yani ogrencisi gelmesi icin genelde cuma gunleri oynuyor.Sansa hep ters zamanlara geliyor.Ama bu sefer kacirmicam sanirim.
ITU yude yenemezsek birilerinin artik kendini yargilamasi gerekiyor.Bu mactan galibiyet disinda sonuc kabul edilemez.
koch a katiliyorum Harunu Arda tutmali.Belki 20 sayidan az yeriz =) Harunu tutabilecek kimse yok sadece az attirabilirsiniz.Gerci yasida gecti ama.
 
ewet bende cuma günü ordayım...

bir weya iki arkadaşımıda getircem...

işallah kalabalık oluruz...

hem iftarıda orda yaparız...

siz pankart getirecekmisiniz?

hep beraber oturalım hem bağırırız...
 
İtü maçıyla birlikte hayal kırıklarınada son verip çıkışa geçeriz inşallah
itü takımına bakınca Harun ve geriye kalan 11 oyuncuyu bir kenara koyacaksın. Harun dışındaki tecrübeli oyuncular basketbol yaşantıları boyunca istikrar yakalayammamış Evliya Çelebi gibi dolaşmışlar ne yapacakları belli olayan oyuncular Kemal , Serdar Çağlan , Güray Kanan gibi gününde olursalar tehlikeli olabilirler ama İtüye göre kaliteli ve geniş kadromuzla onları yenebilecek güçteyiz.
 
Ya geçen sene ciddi adamların gününe denk gelmiştik ya metr uyguç falan çatır çutur sokmuşlardı 3 lükleri pegasustan bahsetmeye gerek yok
 
Bahtsizbedewi dostum maça gidince Kemal'in de kaç top kayıplarının hızına yetişebilirsen kaç tane yaptığını yazarsan sevinirim.
Bence muhtemelen 7 top kaybı yapar.
 
Bu maçta da yenilirsek çok zor durumlar bizi bekler..Haydi çocuklar alın şu maçı!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst