Bu yazdığınız oldu mu şimdi Kutay Bey, eski defterleri açtırmayın bana...
Zamanında (1 ay kadar önce) size yazdığım mesajla dalga geçen sizdiniz, şimdi de bana saygı dersi veriyorsunuz...
Ne sizden ne de sizin gibi düşünenlerden zerre kadar saygı beklemiyorum. Zaten forumda birbirne saygı gösteren de yok. Dikkat edilirse giren kişi sayısı oldukça azaldı...
Kısaca Herkes önce evinin önünü süpürsün...
Ama ben yine ciddi ciddi bu mesajınıza cevap yazıcağım...
Orada uyanın demek istememin nedeni Lakovic'in 20 yaşında bir Göksenin olmadığını göstermek. Bu sene var yarın yok. Kısaca bize level atlatsın diye alındı ama atlatamayacağı ortada. Seneye bir yaş daha yaşlanacak, ayakları daha da yavaşlayacak, rakip takımlar tarafından önlem alınması kolaylaşacak. Bize seviye de atlatamadığına, maç da kazandıramadığına göre, nereye kadar sabredelim ? Ona verilen paraya gerçekten yazık. Tamam bende geldiğinde büyük oyuncu demiştim, ama Aralık ayı oldu artık, şimdi sadece eskiden büyük oyuncuydu diyorum...
....
Ayrıca sizin bu duyarlılığnıızı aynı tepkilerin bana yapıldığında da beklerdim. İşinize gelince duyarlısınız, gelmeyince değilsiniz...
Son olarak ben kimseden saygı beklemiyorum, ister saygı duyun ister duymayın, ister katılın ister katılmayın benim Lakovic ve ayrıca Songalia hakkındaki görüşlerim bunlar...
İkisi de günü kurtarmak, takıma tecrübe kazandırmak için yapıldı, ancak ikisi de yarardan çok zarar verdi...Yanlışta ısrarın anlamı yok...