Aynen ayrıca lakovic 1 kere sorumluluk aldı ve fırcayla benche geldi oktay hoca 1 kere de songalia bi fırça at bizim için....
Lakovic gibi bir oyuncu-ki takımda her konuda varolabilmek için verdiği çaba takdire şayan-böyle bir tavrı haketmiyordu bence..Ki bu takımda bunu en çok yapabilecek oyuncu lakovicken bugüne kadarki maçlarda lakovic bunu en fazla birkaç kez yapmıştır..Eline aldığı topu Vujacic gibi atabilecekken o hep sisteme sadık kaldı..Bugün yaptığı ilk yanlışta onu kenara alıp,fırçalamak bence hiç şık olmadı..Sonra da oyuna hiç almayarak lakovici bu maçlık bitirdi..Zaten bir sonraki molada da lakovicin yüzü düşmüştü..Onlar koç oyuncu aralarında ağabey kardeş ilişkisi vardır..bunu bir şekilde konuşarak aşacaklardır ama takımın lideri olması gereken bir oyuncuya bu şekilde davranmak bana pek hoş gelmedi..
Oktay hocamız bizler ve Galatasaray için çok önemli..Bu takım hayalini kurduğu euroleague'de oynuyorsa,geçen sezon final oynadıysa,kendisinden beklenen başarımın hep üstüne çıktıysa bu başarının en büyük mimarı tabi ki oktay mahmutidir..Kimse eleştirilmez değildir,tabi ki herkes istediği gibi eleştirebilir ama inişlerde çıkışlarda,mağlubiyetlerde takımı ve koçu yıpratmayı da doğru bulmuyorum..Oktay hocayı çok severim ama kendi bakış açım çerçevesinde de doğru bildiğim şeyleri hep söylemişimdir bu hep böyle devam edicek ama eleştiri yaparken yıpratmamaya da dikkat edilmesini tavsiye edebilirim sadece..
Sene başında da söyledim..Pesic,İvkovic,Obradovic,Vujosevic gibi koçlar getirmeyecekseniz,Oktay Mahmuti Galatasaray için bir şanstır..O yüzden eleştirimizi her zaman yapalım ama her zaman olabilicek düşüşlerde de takımımızın ve koçun arkasında olalım,nacizane tavsiyem..
Son olarak Oktay hocanın bir tarzı var bu değişmeyecektir..Ama ben her zaman aşırı disiplinin yaratıcılığı azaltacağını düşünenlerdenim..Savunmada disiplin olmazsa olmaz tabi ki..bu karakter..Ama hücumda takımı tutmadan,insiyatif kullanılabilecek,oyuncuların iyi özelliklerini ön plana çıkaracak opsiyonlar üzerinde durulmalı ve takımın hücumu içerik olarak zenginleştirilmelidir,benim inandığım basketbol doğrularına göre..