mahmuti lako'nun başına sihirli degnekle dokunmamış baya baya kafasında kırmış belli son iki maçtır güzel abim böyle sorumluluk al kimse sana zaten birşey demeyecek ha benim güzel abim aynen top 16da da böyle ol emi
bugün 4/4 3lük ile 16 sayı yaptı bakalım,Lakoviç ile ilgili bugün düşünceler nasıl değişecek,hayır yani 2 sayfada bir düşünceler değişiyorda bakalım bugün durum ne
Bu kadar sözden yazmam mı ?
Kendinizi ne zannediyorsunuz bilmiyorum Kutay Bey...
Ama ben sizin provokasyonlarınıza gelmiycem. İğneleyici, alaycı üslubunuzla sizi baş başa bırakıyorum. Bu sayfalarda ne görüyorsam ne düşünüyorsam şu ana kadar onu yazdım. Duymak isteyen oldu, istemeyen oldu, kiminin işine geldi, kiminin gelmedi. Yazmaya da devam edeceğim isterseniz okuyun isterseniz okumayın, ister alaycı davranmaya devam edin, isterseniz biraz düşünceli olun.
Ayrıca topu topu size 2 mesaj yazdım, bu sayfada diğerleri gibi benim tüm yazılarım basketbolun içindedir. Bu sayfada da LAkovic ile ilgilidir. Sizin gibi, insanlarla kişisel problem yaşamak için yazı yazmam...
NOKTA
taraftarlar inanılmaz destek verdi.artık onunda kendine gelmesi lazım
taraftarımızın desteğini övdüğümün anlaşılıyor olması lazım.Seninde bir gün olumlu bir şeyler yazman lazım
taraftarımızın desteğini övdüğümün anlaşılıyor olması lazım.