Jamon Lucas Gordon

Transfer edilidğin zaman geldi aklıma o zaman Lakovic ve Furkan'ı gördükten sonra dedim bu oyuncu neden aldılar...Ama beni bayağı bir pişman ettin senin gibi oyuncular asla unutulmaz Gordon, Oktay Hocaya da teşekkürler seni takıma kazandırdığı için...

düşene,dövüşene bin selam olsun....
 
Bugün birkez daha gösterdin ki, sen BU LİGİN en iyisisin!
 
Gerçekten de dün sadece Galatasaray'ın değil maçın en iyisiydi bence. Her maç koydugu yürekten mücadele ile Ruhu bize yansıttığı için bir kez daha teşekkürler.
 
Bu sene yaptığımız açık ara en iyi transfer.Savunmadaki gayreti ve başarısı müthiş.Bunun yanında hücumda da birçok oyuncumuzdan daha verimli ve istikrarlı olduğu kesin.Top onun elindeyken rahatlıyorum.Takımdaki guardların içinde en çok asist yapan oyuncuda o.Ne diyebilirim daha bizimle kal. :)
 
o smac neydi öyle... Onun öz güveniyle 3 e 1 de Kerem'i de potaya gömmek istedi ama kısmet değilmiş. Aslında o top girse Efes i yakalıyorduk, döndü bize fast break oldu. Farkın geri açılmasında Songalia'nın pozisyonuyla bu pozisyon çok etkiliydi.
 
Bu adamın kariyerini bizde noktalamasını çok istiyorum. Oyun zekası çok üst düzeyde ve bunu da sahaya yansıtabiliyor. Bir de böyle adam insan üstü mücadele edince kalbur üstü bir oyuncu ortaya çıkıyor.
 
Adamın dibi, kökü, ham maddesi, her şeyi :)

Umarım basketbolu bizde bırakır. Amerika'dan gelip Avrupa basketboluna uyum sağlayan ender oyunculardan. Yürüyedur aslan parçası !
 
Çemberi dövdüğümüz son çeyrekte ve uzatmadaki oyunuyla maçı ''tek başına'' aldı desek yeridir.Büyük oynadı,yürek koydu.Helal olsun.
 

Üst