Jamon Lucas Gordon

Gordon gereğinden fazla rol çalıyor bence. Hucumda bazen çok zorluyor ve aklı o pozisyonda mı kalıyor bilemiyorum kolay faul problemine giriyor. Olympiakostan geldiği için biraz daha sorumluluk almak istemesini anlayabiliyorum ama sanki biraz daha geri planda kalsa daha iyi olacak.
 
Gordon gereğinden fazla rol çalıyor bence. Hucumda bazen çok zorluyor ve aklı o pozisyonda mı kalıyor bilemiyorum kolay faul problemine giriyor. Olympiakostan geldiği için biraz daha sorumluluk almak istemesini anlayabiliyorum ama sanki biraz daha geri planda kalsa daha iyi olacak.

kardeşim aynen katılıyorum sana. aslında yapmaya çalıştığı role yeteneği var. ama o rol aslında lakovic e verilmiş bir roldür. işin svaunma kısmını çok iyi yapıyor pis işleri yapıyor ribaund konusunda kendi tutuğu oyuncuyu iyi (boksout) ediyor. ama hücum konusunda özellikle son topları hep o oynuyor. çok enteresan geldi bana. mesela sırtı dönük oynuyor. sık sık denemeli her maç bunu. ama oyunun final bölümünde top tepede onun elinde onun oynayacağı oyuna gelince sıkıntı yaşıyoruz.
 
4 oyun kurucumuz arasında şuan tam bir uyum yakalanamadı. Bu da gayet normal aslında kariyerlerinde ilk kez yan yana oynayan 4 oyun kurucu ile oynuyoruz. Bunun sonucunda uyum sürecinin olması normal bence. Gordon'un da rolü tam olarak belirlenmedi bana göre ama oyundayken hücuma yön veren isim oluyor ki bu noktada hata oluyor. Oyunu kontrolsüzleşebiliyor, doğru tercihler yapamayabiliyor dolayısıyla o 4'lü içinde oyun kurması gereken son isim olduğunu düşünüyorum ben ve olası hatalarda oyun içinde konsantrasyonu kayboluyor. Son maçlardaki savunmasındaki düşüşü (bence düştü) de buna bağlıyorum ben, rolü tam olarak belli olunca hücumda da savunmada da çok daha iyi katkı vereceğini ümit ediyorum.
 
Eleştiri hakkıyla yapılırsa saygı görülür..Adam Barcelona maçında savunmada ve hücumda takımı ateşleyen oyuncu..20 sayıdan gelirken hücumda takımı yöneten adam..Eleştirenler gram bundan bahsetmemiş..Burada takdir tamam beklenmeyebilir ama tofaş maçında biraz durgun olsa hemen buraya eleştiriler düzülecek..işte bunu anlamak güç
 
Takımımız için çok önemli bir oyuncu ama oyunu yönlendirme yeteneğinin olmadığını kabul etmesi lazım zaten 2 guard oynuyoruz lakovic,ender,tutku hepsinin oyunu yönlendirme yeteneği var yeterince bu yüzden kendisi alıp birebir oynayıp geriye çekilerek şut atmamalı kafasını eğip penetre yapmamalı kaliteli oyuncu ama sadece kendini tanımalı yoksa savunmasına gayretine patlayıcı gücüne lafım yok
 
Büyük saygı duyduğum oyunculardan,emeğini koyuyor sahaya,herşeyi yapıyor top çalıyor,ribaunt alıyor,blok bile yapıyor,sağolsun,varolsun Gordon.
 
Yaz döneminde transfer edildiğinde Olympiakos kariyerine rağmen pek de fazla içe sinmeyen daha iyi adamlar alınabilirdi, şutu pek güvenilir değil denirken bence yeni yabancı transferlerden en faydalı en verimli ve istikrarlı oynayanı uzak ara
 
Shipp ile birlikte en iyi yabancımız, savunma yapıyor, asist yapıyor, sayı atıyor, en kritik anlarda sorumluluk alıyor kısacası yüreğini koyuyor, iyi ki gelmiiş uzun yıllar kalır bu takımda umarım.
 
bence takımdaki en kaliteli oyuncu tüm eurolig takımlarında rahatlıkla süre bulacak seviyede oyunun 2 yönünü de oynayan sürekli oyun içinde olan ve egoları olmayan biri
 
Seneye kadroda kalmasını istediğim tek yabancı oyuncu. Bir de Tarance'i alamayacağımıza göre Shipp. Ancak Shipp'in önüne mutlaka skorer bir şutör almak şart.
 

Üst