1- Ben Jawai'nin transfer olduğu dönem, bu transferi ağır bir şekilde eleştirdiğimde, '' siz zaten Yağızer hocadan daha iyi biliyorsunuz '' diye iğneleyici bir mesaj attığında yanıldın kardeşim.
Senin dediğin ''saha içinde hareket etme kapasitesi, ışık verme '' anlamında da Jawai'ye baktığımızda ; Yağızer hocanın yanıldığı ve benim gibi düşünenlerin Jawai konusundaki öngörülerinin, Yağızer hocanın öngörülerinden daha başarılı olduğu da bariz bir şekilde ortadadır.Demek ki biz bu transferde, her anlamda , Yağızer hocadan fazlasını bilmişiz.
2- Jawai başlığı ve transfer hareketliliği başlığına ,Jawai ile ilgili yazmış olduğun mesajlara da bakarsak da bu konuda ne kadar yanıldığın çok açık ortadır.O dönem Jawai transferini destekleyen mesajların ve az önceki mesajında yazdığın ''Jawai yanlış transferdir'' mesajın göz önünde bulundurulduğunda kendi içinde çelişerek yanıldığını sen de ortaya koydun.
Yanıldığım bir şey yok diyorsun ya canım kardeşim, yanıldın hem de çok açık yanıldın.
Tek tek yazdıklarını buraya çıkarmak istemedim.Sen de, ben de, forumu takip edenler de zamanında ne denli Jawai transferinin arkasında durduğunu ama zamanla kademe kademe geri adım attığını iyi bilirler