Jeff Graves

Ömer H.' Alıntı:
Graves'in şutu var, orta mesafesi boyuna göre çok iyi hatta. Tabii ki bir Boddicker gibi şutör değil ama şutu da yok değil.

Sadece faul atışlarında başarılı olabiliyor onun dışında sürekli pota altından sayı üretiyor bugüne kadar başarılı bir şut atığını görmedim açıkçası

Bugüne kadar kaç tane orta mesafe şut attığını gördün? Öncelikle kazma bir adam değil, şutu var. Elbette içerden oynayacak, yapabileceği en kolay sayıyı yapmak ve bulabilmek için. Ama gerekirse de şutları sokabilecek bir oyuncu.

Bence de Graves çok iyi bir pota altı oyuncusu. Aslında bir uzuna ve pozisyonuna göre o kadar da kötü şutu yok. Sadece alışamadı. Ayrıca fazla şut kullanmaya yeltenmiyor. Gitgide kendini bularak atletik özelliklerini de gösteriyor. İlk maçında biraz ağırdı. Ama her maçta biraz daha kendini buluyo. bana göre ilk 5 te başlamalı. Ancak Murat Hoca'da faul probleminden korkuyor. Ancak bana göre çok üst düzey bir pota altı tehdidi. Bence Fitch'in parmağı tam anlamı ile iyileşene kadar. Ona daha fazla top indirip ondan daha fazla sayı vb. verim almalıyız. Galiba maç başına 13.0 sayı 7,4 ribaund ortalması ile oynuyor...