Jeff Graves

Jeff kesinlikle Fatih,cemal,holmann'dan daha fazla katkı koyacak bunu gösterdi!!!
Hollman'ı gönderip yerine kesinlikle Brook Sales'i almalıyız eğer boştaysa müsaitse!!!!

Murat İNAL' Alıntı:
Oyununu daha hiç izlemedim ama gece gördüğümde sağlam olduğunu her yönden belli etti.Saygılar :)

Muratcım Türkce cok enteresan bir dil biliyorsun. "Gece gördüğümde sağlam oldugunu her yönden belli etti" cümlesi insanda değişik düşüncelere yol açıyor.

Nasıl bir geceydi bu? Puslu ve kendinde olmadığın bir gece miydi demekten kendimizi alamıyoruz maalesef ehehe :D

Bilemiyoruz artık : :hi

Arda ve Murat abi Holman 'ın gönderilme gibi bir ihtimal varmı su anda?
Ayrıca Holman'ın yerine gelecek bir boddicker bizde inanılmaz iş yapar veya bunun yerine Sales'te olabilir ozaman takımımızın önünde durana aşk olsun.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Jeff kesinlikle Fatih,cemal,holmann'dan daha fazla katkı koyacak bunu gösterdi!!!
Hollman'ı gönderip yerine kesinlikle Brook Sales'i almalıyız eğer boştaysa müsaitse!!!!

faul almadan sahada kalırsa Jeff yararlı olur. Ama alışkanlığınıı hiç değiştirmemiş. Kolay faul alıyor.

Sales'in ne çok taraftarı varmış. Yazmayayım dedim ama hıçkırık gibi sales'i isteyenler çoğalıyor. Mazallah yönetimden bir okuyan çıkar. Bir şey zannederler Sales'i. Ben Cemal varken Sales'i gereksiz buluyorum. Zaten istatistiklerine bakarsak 9,46 sayı 7 ribaunt 2 top kaybı. Vasat bir oyuncu. Beşiktaşın beğenmediği adamı biz ne yapalım. Holman'ın şu halinden iyi olabilir ama gelecek oyuncu yabancı ise daha potansiyelkli olmalı diye düşünüyorum.

Arda EZER' Alıntı:
Muratcım Türkce cok enteresan bir dil biliyorsun. "Gece gördüğümde sağlam oldugunu her yönden belli etti" cümlesi insanda değişik düşüncelere yol açıyor.

Nasıl bir geceydi bu? Puslu ve kendinde olmadığın bir gece miydi demekten kendimizi alamıyoruz maalesef ehehe :D

Bilemiyoruz artık : :hi

Abi, gece işte. Eğlenceli, bol kola içilen bir gece. Maaşallah adam ilk günden de başlamış gece klüplerine..

Fatih Hısım' Alıntı:
valla katilmamak elde degil. Tolga yerine Serhat Cetin. Holman yerine Bodicker. Varin siz düsünün. :?
doğru söylüyorsun katılıyorum.. holman yerine boddicker olması Galatasaray için şampiyonluk demek..serhat çetin de ekstra katkı demek.. ;)

Ömer H.' Alıntı:
Şampiyonluk bu kadar kolay olsa, ne yapar eder getirilirdi Boddicker Burak..

Ömer'e katılıyorum.Şampiyonluk bukadar kolay değil ki boddicourla da olacak iş değil.Onun yanına daha da iyi adamlar lazım.

Sırtı donuk oynayabıldıgnı gosterdı bızlere..
Rıbaundlarda etkılı oldgunu zaten bılıyoruz.
Gercekte Fatıhın hele de macın basındakı top kayıplarnı gordukten sora adama sevgım ve baglılıgım daha da arttı.

Ahmet Arif' Alıntı:
faul almadan sahada kalırsa Jeff yararlı olur. Ama alışkanlığınıı hiç değiştirmemiş. Kolay faul alıyor.

Sales'in ne çok taraftarı varmış. Yazmayayım dedim ama hıçkırık gibi sales'i isteyenler çoğalıyor. Mazallah yönetimden bir okuyan çıkar. Bir şey zannederler Sales'i. Ben Cemal varken Sales'i gereksiz buluyorum. Zaten istatistiklerine bakarsak 9,46 sayı 7 ribaunt 2 top kaybı. Vasat bir oyuncu. Beşiktaşın beğenmediği adamı biz ne yapalım. Holman'ın şu halinden iyi olabilir ama gelecek oyuncu yabancı ise daha potansiyelkli olmalı diye düşünüyorum.
son 3 maçında çok formdaydı ve kapasitesini gösterdi!!!'AHMET ARİF' bey
casa ted-banvit maçlarında birinde 30 küsür diğerin 20 küsür sayı attı aldığı ribauntlarda gayet fazlaydı!!!
ayrıca tabiki daha iyileri vardır ama biz paramıza göre bakıyoruz saygılarımla

Federasyonun sitesinde bir hata yoksa casa maçında 2 banvit maçında 8 sayı atmış. 30 küsür gibi bir sayısı yok. tek Selçuk'a 27 sayı atmış.

http://www.tbl.org.tr/beko/oyuncu.asp?Kod=3413#yukari

Sales'i uleb maçlarında ve lig maçlarında tv yayınlarından seyrettim. Cemal'in onun kadar sırtı dönük oyunu olduğunu düşünüyorum. Savunması da Cemal'den daha iyi değil. bence tartışılacak seviyede bir oyuncu değil. Beşiktaşlıların forumlarında yorumlarına da bakarsanız ondan kurtulduklarına hepsi memnun oldular. "Ya iyi bir oyuncuydu" diyen bir adama rastlamadım.

selçuk maçıyla karıştırmışım...
son maçlardaki performansı çok iyiydi ve bjk basket forumlarında çok iyi oynamaya başladığı bir dönemde gitti diye yorumlar var!!!

arkadaslar graves ın yararlı olacagı kesın banvık gıbı ıkı ıyı uzuna sahıp takımda 18 sayı gıbı gercekten ıyı sayılabılecek(fıtch ın ortalamsı 21) yakaladı sayı potansıyelı cok fazla. 3. ceyrekın yarısından sonra rıbaoundlardada belını dogrulttu takıma ıyıce ısındıktan sonra cok daha faydalı hatta lıgın en ıyısı olabılır.

Arkadaşlar ben graves i çok beğendim. Pota altında sağlam duruyor, rabiki en azından korkutuyor, iri cüssesine rağmen hareketli ve mücadeleci. Ribantlarda da iyi yer tutuyor ve ribantları topluyor. Pota altımızı biraz karartmış olduk. :D

İyi ve kaliteli bir oyuncu olduğunu fazlasıyla gösterdi umarım sözleşmesi uzatılır hemen!

gün geçtikçe takıma alıştı ve giderek istatistiklerini düzeltiyor işte o rebound alırken bazen elinden kaçırıyor onuda çalışarak halledecegine inanıyorum... Kaliteli bir adam takımada ısınacak sene sonuna kadar bence kalmalı bizimle....

Şut atamaması en büyük sorunu maalesef

Onun dışında pota altında tam aradığımız adam hatta takımda en sevdiğim yabancı oyuncu haline geldi fakat sürekli söylüyorum söylemeyede devam edeceğim Graves ile Fatih beraber oynamalı işte o zaman savunma gücümüz çok artmış olur Fatih savunmada başarılı Graveste hucumda iyi işler yapıyor bence denenmesi gereken bir yöntem