Can Akan
0
jason keep son yillarda gs a gelen en iii yabancilardan biriydiOnur Birdal' Alıntı:Jason Keep iyi oyuncumuydu? Yoksa biz farklı birini mi izledik?
Bence Galatasaray'a gelmiş en kötü yabancılardandı....
jason keep son yillarda gs a gelen en iii yabancilardan biriydiOnur Birdal' Alıntı:Jason Keep iyi oyuncumuydu? Yoksa biz farklı birini mi izledik?
Bence Galatasaray'a gelmiş en kötü yabancılardandı....
o sene takımımızda iyi bir guard olmadığı için yeterli katkıyı sağlayamadı ama şu anda olsaydı sanırım kimse ona hayır demezdi zaten eğer keep'i son 5-6 maçta değilde en azından bi 15 maçta oynatabilseydik o sene play-out oynamazdıkTaner Tuna' Alıntı:Keep bence o sene Tuborg maçında son 2 serbest atışı dışında bize katkısı pek olmadı.
uabasket' Alıntı:arkadaşlar herkes cemal nalga fatih solak varken bu transfer nerden çıktı diyor cemal nalga fatihin performanslarını ciddi bi şekilde düşünelim sayı ortalamalarını ve basketbol ligimizdeki diğer pivotların sayı ortalamalarını bu iki oyuncuda bizi istenilen hedeflere ulaştırmaktan oldukça uzak bi performanstalar ve açıkcası benim görüşüm Galatasarayımız ve bu yıl belirlenen amaç doğrultusunda yetersiz oyuncular. Yapılan transfer bana göre çok çok doğru bi seçim bunu ilerleyen haftalarda daha iyi göreceğiz takımı ateşleyecek pota altını özellikle hücumlarda forse edecek güveniyorum Jeff e herkes rahat olsun BU SENE BASKETTE TARİH YAZACAZ KUPALARI ŞİRKETLERE BIRAKMAYACAZ
Can Akan' Alıntı:jason keep son yillarda gs a gelen en iii yabancilardan biriydi
bence kesinlikle en iyisi idi bir tolberti hatirliyorum bir de keepi gs senelerdir takım oyunu degilde bireysel yeteneklerle sampiyon olmaya calisiyor ve bence fitch takıma yararindan cok zarar weriyor muratin fitchden 50 kere yararli ve takım oyunu oynamak icin sirti potaya donuk iyi sutlari olan hooklari olan bir pivot gerekir ama gs son 10 senedir heralde boyle oynuyan 2 oyuncu ile oynadi biri lolis kisa olmasina ragmen biride keepti uyum sorunu yasadi bence biraz degilse gayet iyi bir basketciydi umarim keep tarzi bir oyuncudur .Can Akan' Alıntı:jason keep son yillarda gs a gelen en iii yabancilardan biriydi
Onur UNCU' Alıntı:Diğer uzunlarımızın yanında Shaq gibi kaldı ilk maçında...