Jeff Graves

Taner Tuna' Alıntı:
Keep bence o sene Tuborg maçında son 2 serbest atışı dışında bize katkısı pek olmadı.
o sene takımımızda iyi bir guard olmadığı için yeterli katkıyı sağlayamadı ama şu anda olsaydı sanırım kimse ona hayır demezdi zaten eğer keep'i son 5-6 maçta değilde en azından bi 15 maçta oynatabilseydik o sene play-out oynamazdık

Zamanında Belçika takımı Charleroi'den aldığımız Lollis, ve Japonyadan getirdiğimiz ve uzun bizden ayrıldıkdan sonra uzun bir zaman Ülker formasını giyen Handloghden başka ortaya ciddi şekilde atılabilecek bir transfer yapmadık doğrusu.Belki biraz pota altını domine edemeyen ama dışarıdan devamlı şut tehdidi olan tek kişi olarak Koch gösterilebilir ama, bu gelecek yabancıda yine istenilen yabancı olmayacak maalesef.

arkadaşlar herkes cemal nalga fatih solak varken bu transfer nerden çıktı diyor cemal nalga fatihin performanslarını ciddi bi şekilde düşünelim sayı ortalamalarını ve basketbol ligimizdeki diğer pivotların sayı ortalamalarını bu iki oyuncuda bizi istenilen hedeflere ulaştırmaktan oldukça uzak bi performanstalar ve açıkcası benim görüşüm Galatasarayımız ve bu yıl belirlenen amaç doğrultusunda yetersiz oyuncular. Yapılan transfer bana göre çok çok doğru bi seçim bunu ilerleyen haftalarda daha iyi göreceğiz takımı ateşleyecek pota altını özellikle hücumlarda forse edecek güveniyorum Jeff e herkes rahat olsun BU SENE BASKETTE TARİH YAZACAZ KUPALARI ŞİRKETLERE BIRAKMAYACAZ

uabasket' Alıntı:
arkadaşlar herkes cemal nalga fatih solak varken bu transfer nerden çıktı diyor cemal nalga fatihin performanslarını ciddi bi şekilde düşünelim sayı ortalamalarını ve basketbol ligimizdeki diğer pivotların sayı ortalamalarını bu iki oyuncuda bizi istenilen hedeflere ulaştırmaktan oldukça uzak bi performanstalar ve açıkcası benim görüşüm Galatasarayımız ve bu yıl belirlenen amaç doğrultusunda yetersiz oyuncular. Yapılan transfer bana göre çok çok doğru bi seçim bunu ilerleyen haftalarda daha iyi göreceğiz takımı ateşleyecek pota altını özellikle hücumlarda forse edecek güveniyorum Jeff e herkes rahat olsun BU SENE BASKETTE TARİH YAZACAZ KUPALARI ŞİRKETLERE BIRAKMAYACAZ

haklısın valla güzel kardesim fatih 1 maç güzel oynuyor ama 5 maç da ona yatıyor goruntusu var cemal da tecrübesiz bu yüzden graves transferi gerekliydi umarız ki tek pota altı değilde 3 lük atabilen haislip ve bjk li jemal thomas vari bi oyuncudur

bekleyip görecez artık..şimdiden ne desek boşuna...
ama şu an holmanı sıfır olarak nitelendirebiliriz...bir tane jagla tipinde bir oyuncu bir de kalın ama hareketli...kambala gibi birine ihtiyacımız var...alınan bunlardan birinin yerini tutarsa ne mutlu bize...

jason keep iyi kötü tartışılır ama ben bir tek biz polisle kapışırken keep eline kamerasını almış tribünleri çekiyordu o gün fener maçında salonda olanlar belki görmüştür adam hayatında ilk defa taraftar polis kavgası görüyordu herhalde :D

Can Akan' Alıntı:
jason keep son yillarda gs a gelen en iii yabancilardan biriydi
bence kesinlikle en iyisi idi bir tolberti hatirliyorum bir de keepi gs senelerdir takım oyunu degilde bireysel yeteneklerle sampiyon olmaya calisiyor ve bence fitch takıma yararindan cok zarar weriyor muratin fitchden 50 kere yararli ve takım oyunu oynamak icin sirti potaya donuk iyi sutlari olan hooklari olan bir pivot gerekir ama gs son 10 senedir heralde boyle oynuyan 2 oyuncu ile oynadi biri lolis kisa olmasina ragmen biride keepti uyum sorunu yasadi bence biraz degilse gayet iyi bir basketciydi umarim keep tarzi bir oyuncudur .

jason keep bize gelmeden san diego da 18 sayi 9 ribaund ortalamalarini tutturmus 1 oyuncuydu fakat bizde 9 maç oynamasi gerekse bütün sezonu antrenman yapmadan geçirmesi we kilo fazlasi çok iii bir performans göstermesini engellemisti ncaa de kambalayla arasinda ciddi 1 rekabet warmis kambalaya karsi oynadigi bütün maçlardan kendisi açisindan üstün ayrilmis bizde 9 maç oynamasina ragmen %40 kapasiteyle 11 sayi ortalamasini tutturmustu son 4 5 yildir gs a gelen en iii ve en kapasiteli pivottu hatta ismet badem onun için uzun zamandir kambala dan sonra pota altini bu kadar iii domine eden 1 oyuncu daha görmedigini sölüyordu

keep gercekten kalıbı itibariyle iyi bir oyuncuydu ama top indirecek bir 1 numaramız yoktu ne yazıkki
greves bu macta gosterdiki iyi bir oyuncu fakat mactan oncede bilgilerinden soylediğimiz gibi zaman zaman fual problemine giriyor umarım bunu aşar zamanla

Yeni oyuncumuzdan kaptanın sürelerini kısaltmasını bekliyordum aslında;ama adamımız klasik bir 4 numaradan çok, kalıbıyla 5 numara gibi oynayacak gibi görünüyor.Pota altında kendisini topla doğru yerde buluşturduğumuzda skor üretimi alabileceğimiz bi oyuncu aynı zamanda.Kendisinden 13 dakikada aldığımız verimi Holman'dan hiçbir maçta alamadık.Bu durumda Holman'dan beklediklerimizi az çok Graves yapabilir gibi duruyor.Bu transferin anlamı olması için Holman'ın gönderilip skor üretimi yapabilen bir 4 numara almamız gerektiğini düşünüyorum.Kaptan üçlük işini iyice abarttı,hücumlar heba olduğu gibi çemberdeb seken toplarr fast break olarak dönüyor.
Sene başında da çok üzülmüştüm,şimdi daha çok üzülüyorum,Serhat Çetin bu takıma lazımdı.Tolga hiçbir katkı veremiyor,üç numarada faul problemi olunca sıkıntı çekiyoruz.İşin kötü yanı bu duruma çözüm üretmek de mümkün görünmüyor.