Joshua Ian Shipp

Erken foul problemine girmeseydi maçın en skoreri olurdu. Çok iyisin Joshua!

Kurallara göre Türkiye Ligi'nde en az 3 sene oynamış oyuncular devşirme hakkı kazanıyor kuluplerin de bunu 31 Ağustos'a kadar halletmesi gerekiyor sürenin berbat olmasından dolayı geçen sene Efes yetiştirememişti Kinsey'i mesela.

Umarım bu sene Shıpp Turk statusunde oynamaya baslar. Gercekten ozaman cıddı manada bıze cok katkısı olacaktır. ortalama 30 dk oynayan bır Turk oyuncu katkısı dıger sahada kı yabancılarında verımlılıgını fazlasıyla artırır. Cok degerlı bır oyuncu ınsallah sube sımdıden calısmalara baslamıstır.

Kurallara göre Türkiye Ligi'nde en az 3 sene oynamış oyuncular devşirme hakkı kazanıyor kuluplerin de bunu 31 Ağustos'a kadar halletmesi gerekiyor sürenin berbat olmasından dolayı geçen sene Efes yetiştirememişti Kinsey'i mesela.

EVet ama vatandaşlık işlemleri İçişleri bakanlığı nezdinde yürütülen bir süreç ve siyasi iradenin kararı önemli sonün özü sezon ortasında da vatandaşlık işlemlerini halletmek mümkün vatandaşlıkla ilgili mevzuatta yabancı basketbolcuların TC vatandaşlığına geçmesi 3 yıl oynamalarına bağlıdır vs gibi özel hükümler yok yani sonuç olarak zaten elimizde bir oyuncu ile önümüzdeki sezon içinde şimdiden anlaşırsak vede iş bitirici olursak vatandaşlık işlemlerini sezon sonunu beklemeden halledip süreden etkilenmemek mümkün aslında

Kutay Abi'ye katılıyorum. Eğer Shipp Türk vatandaşı olmak için gereken şartlara sahipse kendisini Türk yapabiliriz. Bu sezon bile yerli statüsünde oynayabilir.

Bununla birlikte Caner CSKA maçındaki gibi oynamaya devam ederse Shipp'in süresi azalır ve daha yararlı olur diyorum ben. Türk olması çok büyük bir artı olur ama.

Caner'e güvenerek Joshua'nın süresini baz alamayız belki ama ilk günden beri vurguladığım üzere Josh bu takımda mutlaka yer almalıdır. Devşirme konusuna gelince arkadaşlarımız afaroz etmezse Shumpert ile yollar ayrılır Joshua Türk statüsüne geçirilmelidir.

Shipp şu ana kadar büyük maçlarda sorumluluk almadığın için çok kızdım sana ama bu maçı Andric ile aldın. En kritik anlarda sahneye çıktın. Hep böyle oyna canımı ye aslanım.

CSKA'yı deviren adamlardan biri oldun yetersiz diyenlere çok güzel cevap verdin...
Gordon'un yere değiyor da seninde tartsak kemiksiz 15 kilo gelir...

Büyük oynadı.Savunmasına ve mücadelesine zaten lafımız yok.Eleştiriler hep hücum yönündeydi.Onuda yapabileceğini gösterdi.Korkmadan içeri gir, işte böyle devam et Aslan. :)

Bence Hawkins daha iyi (ağır ironi vardır ) bu zamana kadar her yerde savundum.Zaten karşılığını veriyodu ama bugun beni mest etti teşekkürler Shipp Teşekkürler Galatasaray

Açık konuşuyorum ilk mağlubiyette shipp hakkında konuşan olursa çok fena söverim. Ben her maç memnunum bu adamdan ama sezonun kalanında tek bir sayı bile sokmasın ,yine de bu adam bugünkü galibiyetten sonra sezon sonuna kadar kredisini almıştır.

Şutlarda istikrarı sağlarsa kimse Shipp'i eleştirmez zaten. Bu maç inanılmaz oynadı.Isınmalarda da çok yüzdeliydi.Maçta da çok iyi attı.İstikrarı sağlayacak umuyorum

Joshua arasıra yüzdesiz de atabilirsin evlat, savunma yönünle kapatırsın onu da. Fenere şampiyonluğu kaptırdığımızda o gözyaşlarını gördüm ya, bu forma için neler yapacağını orada göstermiştin!