Joshua Ian Shipp

Kendi ağzınızla söylemişsiniz. Devşirme bir 3 numara! Şutuna güvenemeyen bir 3 numara da diyebiliriz buna.

Cümlenin işine gelen tarafına cevap verip işine gelmeyen kısmına cevap yazmamak...

Ee hemen yukarıdaki cümlende en çok süre alan 2. oyuncunun sayı ortalamasında daha az süre alan oyuncuları geçmesi kadar normal birşey yok demişsin. Ki saçma ama neyse..
Arkadaş da sana Jaka'nın daha fazla süre aldığını yazmış işte, niye o kısmına değil de "işine gelen" devşirme 3 numara kısmına cevap yazıyorsun acaba?
Shipp'i eleştirmek için bu kadar yırtınmanın sebebi nedir?

Shipp'in bu takımda yapmadığı iş yok bırak da bir şut kısmında sıkıntısı olsun. Ki o konuda da bu sezon fena işler çıkarmadığı maçlar oluyor. Kobe değil bu adam, Galatasaray da 30 milyon Dolar bütçesi olan bir takım değil.

Şurda Shipp başlığında 47 sayfa yorum yapılmış. Rahat bi 10 kez genelin görüşü değişmiştir.
Takımı taşıdığı maçlardan sonra, şöyle süpersin, böyle müthişsin.
Ama takım kötü gittiğinde çok da güzel ağlıyor!!

Helal olsun ya ne diyim.
İnşallah takım şöyle 3-4 önemli maç kazanıp, bu maçlar da da Shipp süper performans gösterdikten sonra yine methiyeler düzülmez.
Mide bulandırıcı oluyor çünkü artık...

Shipp bir takımı alıp tek başına taşıyabilicek bir oyuncu değil,aynı gordon gibi.Bunlar takım içinde çarkları yağşayıp daha iyi dönmesini sağlayaca oyuncular. Bence bizim bu sene yaptığımız hata shipp-gordonu aynı 5te kullanmak. Dominant bir 2 numaramız olsaydı ( lakoviç bunun için gelmişti ama olamadı şimdiye kadar) 3 numarada shipp ve gordon çok iyi maçlar çıkarabilirdi.

Üste dominant dedim de aklıma domercant geldi :)

Shipp gibi bi oyuncuyu beğenmeyen adamlar yerine kimi getirecekler çok merak ediyorum. Chuck Eidson umu alacaklar yada Batum avrupaya dönüyoda bizimmi haberimiz yok. Adam bizim istediğimiz performansı gayet veriyo bence. Önceliği savunma sonuçta. Bu sene geçen seneye göre ceza şutlarınıda daha iyi atıyo içeri drivelerida daha güvenli. Şu takımdan giderse en çok üzüleceğim oyuncudur.

Bence Shipp in aldığı paraya Shipp'ten daha iyisini getiririz diyorsanız saygımız sonsuz.. Shipp fayda/aldığı para oranı en yüksek oyunculardan biri, sadece GS de değil muhtemelen BBL'de.. Sayı kralı olduktan sonra GS'ye gelip çok sayı atamamasına rağmen Oktay Hoca'nın vazgeçilmezlerinden.. Diğer taraftan bence de Carmelo Shipp'ten daha iyi bir 3 numara..

shipp, gordon,furkan görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar.bu adamların görevleri açık.görevini yapmayanları eleştirin lütfen.

Shipp'in skora yeterli katkı yapamadığı maçlarda gayet popüler olan başlık Shipp skorer oynadığında ise epey sessiz kalıyor

Shipp'in skora yeterli katkı yapamadığı maçlarda gayet popüler olan başlık Shipp skorer oynadığında ise epey sessiz kalıyor

Josh Shipp'in oynadığı maçların zorluk dereceleriyle ilgilidir bu durum Kutay abi.Yarın Euroleague'de Anadolu Efes'e , CSKA Moskova'ya , Olympiakos'a 2-0,3-0 gibi üçlük isabetleriyle %25 saha içi isabetiyle oynarsa yine bu başlık tavan yapar.Yapmakda zorundadır...

Josh Shipp'in oynadığı maçların zorluk dereceleriyle ilgilidir bu durum Kutay abi.Yarın Euroleague'de Anadolu Efes'e , CSKA Moskova'ya , Olympiakos'a 2-0,3-0 gibi üçlük isabetleriyle %25 saha içi isabetiyle oynarsa yine bu başlık tavan yapar.Yapmakda zorundadır...

Hımmm insanlar maçların zorluk derecsne göre yorum yapıyor diyorsun eleştirmenin kolaycılığı ile hiç ilgisi yok yani peki

Herşeyi anladım diyelim de (hak vermesem bile) yapmak zorunluluğu nereden hasıl oluyor ? Forumlarda başlıkların tavan yapması ile ilgili kurallar el kitabında mı yazıyor ?Bu zorunluluğa iştirak etmeyenler için yaptırımlar falan var mı ? Forum da eleştiri tavan yaptığında teknik heyet yada oyuncular kendilerine "çeki düzen" falan mı veriyor ? yada iyi oynadığı görece zayıf bir maçtan sonra ıyuncuya olumlu birşeyler yazıldığında oyuncu gevşiyor mu ?

Yaşın benden büyük fakat sana saygı maygı gösteremem. Herkese ukalaca yazı yazmalar falan. Dünya'yı sen mi yarattın da bizim haberimiz yok. İsteyen kötü oynarken yazar isteyen iyi oynarken yazar. Sen mi karar vereceksin buna? Ben hala Shipp'in bizim hedeflerimizin oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Çıkıp Erdemir maçında attığı 17 sayıdan sonra Shipp hakkında yanlış mı düşünmüşüm diyeceğim.

Yaşın benden büyük fakat sana saygı maygı gösteremem. Herkese ukalaca yazı yazmalar falan. Dünya'yı sen mi yarattın da bizim haberimiz yok. İsteyen kötü oynarken yazar isteyen iyi oynarken yazar. Sen mi karar vereceksin buna? Ben hala Shipp'in bizim hedeflerimizin oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Çıkıp Erdemir maçında attığı 17 sayıdan sonra Shipp hakkında yanlış mı düşünmüşüm diyeceğim.

:) Saygı maygı göstermeyin zaten pek kolay olmaz belli ki sorun değil zaten talep etmedim saygı yada maygı varlığından haberdar olmadığım bir insandan herhangi birşey talep edemem ama anlaşılan ben yakın takipdeymişim başkalarının yerine bu kadar gocunmak da takdire değer .Haddimi de bildirdiniz bu vesile ile ....

İsteyen istediği zaman yazar bende iyi oynadığı zaman pek kimse yazmıyor diyorum(yani Shippi eleştirenlere özel bir tespit değil bu herkesi içeriyor).Bu sadece bir tespit. Bu Shipp skorer oynamadığında yazanlar şimdi neredeler gibi bir cümle değil yani öyle birşey demek istesem onu derim malum >Dünya'yı ben yaratıp havasında biri olarak kast ettiğimi açık yazmamı da beklersiniz değil mi ?Mesela aynı cümleden Shipp hakkında zaten olumlu düşünmekte olanlar da iyi olduğunda sessiz kalıyor gibi bir anlam da çıkabilir iş niyet okuyuculuğuna kalınca...

Bu forumun -bana göre- sportif açıdan belli amaçları vardır.. Nelerdir bunlar; bilinçli bir taraftar kitlesinin oluşmasını sağlama, Galatasaray´ın değerlerine sahip çıkan bir anlayışla hareket etmesi... Biz, oyuncumuza kötü oynarken "daha iyisini yapabilirsin" diyecek taraftar kitlesini görmeyi tercih ederiz.

Oyuncumuzun kötü bir başarım sergilediği gün, kötü oynadı diyene de saygı duyarız, kullandığı üslup rahatsız edici olmazsa, yaptığı eleştirilerin basketbol temelinde açıklamaları varsa.

Joshua yüreğiyle oynayan bir oyuncu. Bu takımda kalmayı hak eden ender oyunculardan benim gözümde. Evet eksikleri var ama unutmayalım ki bütçe ve isim işidir bunlar. Hem bütçesi kısıtlı, hem ilk kez Top 16 oynayan takıma Bosh'u getirmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?
Hawkins diyenler vardı geçen haftalarda. Hawkins'in Tofaş maçını izlemenizi tavsiye ederim

Beklendiği gibi yine hücumda kendisini gören olmadı.Savunduğu oyuncularda 15 sayıdan aşağı atmıyor nasıl iyi savunmacıysa artık

Takımın genel işleyişinde ki sıkıntı sana da yansımış anlaşılan Shipp... Artık şu atışları atarken biraz çekinmeden atsan,eline güvensen biraz,varsın kaçsın anasını satayım bir maçta 10 tane de kaçır ama kendine güvenerek at,atmak için atma.

Vujacicin savunmasında bile etkili olamıyorsa bir sıkıntı var demektir. Büyük maçlarda her zaman böyle.Shipp yerine bu gün Hawkinsimiz olsaydı Vujacici inanılmaz yıpratırdı