• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Joshua Ian Shipp

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Barut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
çok geçmiş olsun takımın gordonla ruhunu oluşturan parçalarındansın seni çok seviyor bu taraftar

3 ay bile değil diyolar abi 1.5-2 ay ameliyatda alçıda ayağı takımla dönüyor!

Haberin kaynağı nedir ?
Umarım doğrudur bu haber.
TV de tekrarını gördüğümde bayılmışım.-şaka değil gerçek-
Ben kırık ve tendonların kopmuş olabileceğinden, spor hayatının bitebilieceğinden korkmuştum. Bu haber çok rahatlattı beni.
Hala elim ayağım titriyor. Sırf bi haber alaırım diye bekliyorum laptop başında.

Bu işin alimi değilim ama Josh Shipp UCLA mezunu ve California'lı.UCLA de bildiğim kadarıyla tıpta aşmış bir yer.Eğer ülkesine gidip,orda tedavi olursa çok çabuk ve sağlıklı döneceğine inanıyorum.Çok geçmiş olsun

sadece alçıyla işlemi bitirmişler hızlı bir iyileşme süreci olacaktır. 7 8 hafta sonra parkelere dönebilir diye okuyorum ve seviniyorum.

Çok büyük geçmiş olsun Aslan parçası.Nazar değdi sana inşallah çok çabuk iyileşirsin.Bursadaki taraftarlarımız kendisini ziyarete gidebilirlermi acaba?

Bu akşam takımla beraber İstanbul'a dönüyormuş. Ntvspor'un sitesinde öyle yazıyor.

Arkadşlar 6-8 hafta arasında dönecekmiş sevinçten ağlayacam o kadar kötü senoryalar kurdumki kafamda göz açıp kapayıncaya kadar geçer . :)

İçeride oynıyacağımız ilk maçta pankartlarla ve tezahuratlarla Shipp'e destek vermeye davet ediyorum herkesi.

büyük geçmiş olsun aslanım. takım olma hırsına ve kazanma arzuna kurban ettin kendini ...play off larda bomba şekilde aramızda olacağına eminim...

playofflara yetişir inşallah o zaman

Geniş çaplı tetkikler yapılacakmış ama fibulada tek kırık olması kötünün iyisi bir durum.
İnşallah sağlığına en kısa zamanda kavuşur..

Çok geçmiş olsun,kardeşimin başına gelmiş kadar üzüldüm.En kısa zamanda aramıza döneceksin!!

Az önce televizyonda denk geldim pozisyona. Bildiğin imkansızı denemiş. Başarmış da. Ama yere düşerken bakamadım daha fazla. Kafamı çevirdim. Ah be Shipp.

off ya nedir bu şansızlık anlamıyorum altyazıda haberi görünce maçın skoruna bakmayı bile unuttum neyse ki 6-8 hafta gibi bir süre konuşuluyor umarım belirtilen tarihte takıma döner

Geçmiş olsun Aslan parçası. Ne kadar sevildiğinide görmüş oldun. Aramıza dömeni sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çok büyük geçmiş olsun, gerçekten büyük bir talihsizlik. Umarım kısa sürede tekrar takımla olur ama sanıyorum sezonu kapattı. Dişlinin çok önemli bir parçasıydı. Takım açısından önemli bir kayıp olacak. Çok yazık !!!

İçeride oynıyacağımız ilk maçta pankartlarla ve tezahuratlarla Shipp'e destek vermeye davet ediyorum herkesi.

Shipp hakikaten çok özel bir oyuncu .. Allah aşkına Cumartesi günü İpekçiye gelelim ve Shippe hakkını teslim edelim .. Ne yapılacaksa maddi manevi yapmaya hazırım

O blok neydi bu arada. Sakatlık olayı olmasa herkes bunu konuşuyordu şimdi.

Play-Off'lar 25 Nisan'da başlayacak.

Şayet konuşulan zaman (6 hafta) doğruysa, Play-Off'lara yetişebilir. Bu da çok iyi olur...

Shipp gibi sporcular kolay kolay yetişmiyor bu dönemde. Geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığına kavuşur..

Geri