Joshua Ian Shipp

Shipp'in o suratı görüp spikerin kaygı dolu sesini duyduğumda anladım çok kötü bir şey olduğunu. Ancak bu kadar can sıkıcı bir olay olabilirdi galiba. Çok üzüldüm Shipp için. İnşallah en kısa zamanda geri döner, inşallah göründüğü kadar kötü değildir. :(
 
maçı canlı izlerken sakatlığı gorünce bakamadım bile çok kötüydü eşime döndüm dedim sezonu değil kariyerini noktalayabilir ama insallah en kısa zamanda parkelere doner cesur yürek..Oktay hoca maç sonunda yayıncı kuruluşun roportaj yapma isteğini reddetti hemen telefona sarılmış..çok onemli bir parçaydı takım için kalbimiz seninle shipp en kısa zamanda takıma donmen dileğiyle geçmiş olsun :(
 
Hepimiz çok üzüldük gerçekten kritik bir galibiyet aldık ama umrumda değil açıkcası.Shipp bizim için sahada savaşırken sakatlandı şimdi biz de bütün aile(yönetim,taraftar,takım) onun için şampiyon olmalıyız.Kupayı Shipp'e götürelim.
 
Artık bu sezon o kupanın Shipp'in elinde kalktığını görmek herşeyden önemli benim için. Ne futbol, ne Euroleague final 8 hiç biri gözümde değil. Yeter ki o kupayı görelim aslanın elinde. Bir tek o teselli eder beni biraz. Ve göreceğiz inşallah. Bu aslan yürekliler bize bunu da yaşatacaklar.
 
Nedir bu şanssızlık ya Umarım tez zamanda ilkönce sağlığına kavuşur sonrada parkelere geri döner daha şimdiden çok özledik.
 
Geçmiş olsun Shipp en kısa zamnada sağlığına kavuşman dileğiyle.
Umarım çok daha güçlü dönersin parkelere, Ordu dan kalkıp geleceğim geçmiş olsun demeye seni tribünde gördüğüm maçtan sonraki ilk iç saha maçına.
 
üzüntümü tarif edecek kelime bulamıyorum.. çok büyük geçmiş olsun..
sanki içime doğmuş gibi bikaç haftadır, gordon veya shipp uzun süreli sakatlık yaşamazlarsa, şampiyonlugu kimseye bırakmayız diyordum...
 
Söylenecek söz yok sayı yememek için terinin herşeyinin son damlasına kadar oynuyordu Aslan Yüreksin merak etme aslanım bu taraftarda bu kulüpte hep yanında sapasağlam döneceksin O kupayı seninde elinde göreceğiz .
 
Sercan resmi bilgimi? eğer buysa durum kötünün en iyisi demek oluyor... Eğerki parçalı değilde çatlak yada bilekte bir kırılma veya daahha kötüsü kırık artı bağ kopması olsaydı bu süre çok daha fazla uzardı neyseki bunla geçmiş olsun resmi bir açıklama bekliyoruz galatasaray org tan ..
 
akşama kadar bu maç aklımdaydı işten geldim büyük heyecan içinde maç izlerken tadım tuzum kalmadı. gerçekten çok üzüldüm...geçmiş olsun joshua
 
Çok büyük geçmiş olsun Aslan parçası.Nazar değdi sana inşallah çok çabuk iyileşirsin.Bursadaki taraftarlarımız kendisini ziyarete gidebilirlermi acaba?
 

Üst