Kalbinizle oynayın, KALBİMİZİ KIRMAYIN!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
B_57de1a93089e10b21882d4b6f515e42e.jpg





Arkadaşlar Avrupa arenası dışında takımımız iyi gidiyor, şu dönem yapacağımız bir galibiyet serisi bize ligin 2. yarısı için inanılmaz bir avantaj sağlayabilir!

Bu forumda çok güzel teknik yorum yapan arkadaşlarımız var, çok sert eleştiren kardeşlerimiz var, sürekli destek olmaya çalışan bazılarımız var, kısaca hepimiz bir yerlerden tutup takıma katkı yapmaya çalışıyoruz!

Herkes iyi niyetli bir şekilde destek oluyor, kısaca fikir ve düşüncelerimiz farklı olsada amacımız aynı!

Kimimiz derki şampiyon olamayız!

Bazımız hocayı yetersiz bulur!

Kadromuz zayıf diyenimiz var!

Bende diyorumki ligde bugüne kadar çok iyi geldik, zor maçlarda oynadık, gelin şu takıma daha fazla destek olalım!

Testi kimimize göre kırılacak, kimimize göre kötü gideceğiz ama ya her şey yolunda giderse???

Bunun için bu haftadan itibaren desteğimizi arttırıp vitesi yükseltelim, Oyak maçında her düşünceden GS li olarak omuz omuza olup salonu dolduralım!

Oyuncularımıza ve teknik ekibimize GS formasının büyüklüğünü daha fazla hissettirelim!

Mersinli kardeşlerimizin haykırdığı gibi haykıralım! İNLETELİM SALONLARI!


B_eff0bc69f8cc08ff2965155e5f0352fb.jpg


KALBİNİZLE OYNAYIN KALBİMİZİ KIRMAYIN!
 
Eyüp abi, söylediğin her cümleye katılıyorum. Böyle bir konu açma gereği hissettiğin için kalbine,düşüncene ve ellerine sağlık.

Çok hoşuma gitti Eyüp abi söylediğin söz;

''Bu forumda çok güzel teknik yorum yapan arkadaşlarımız var, çok sert eleştiren kardeşlerimiz var, sürekli destek olmaya çalışan bazılarımız var, kısaca hepimiz bir yerlerden tutup takıma katkı yapmaya çalışıyoruz!

Herkes iyi niyetli bir şekilde destek oluyor, kısaca fikir ve düşüncelerimiz farklı olsada amacımız aynı!

Kimimiz derki şampiyon olamayız!

Bazımız hocayı yetersiz bulur!

Kadromuz zayıf diyenimiz var! ... ''

Kesinlikle bu cümleleri tekrar tekrar okuyup ve hepimizin amacının aynı olduğunu göreceğiz.

Her ne olursa olsun biz yine Galatasaray taraftarı olarak görevimizi yapalım, yönetim de bunu mutlaka görecektir ve armaya sahip çıkacaktır!
 
Eyüp abi sen bu yazıyı kolej liginde bi takıma söylesen belki işe yarar da 3 yugoslav 3 amerikalı ya pek sökmez :=)Guroviç falan kalbinle oynamasını beklemiyorum zaten,önündeki topu eğilip alsın yeter,5 metreden buducnostlu atlayıp almasın o topu!
Play-off sistemi olduğu sürece 6 da 6 da yapsan 6 da 1 de hiç birşey değişmiyor bu takım play-off a istemeselerde kalacak önemli olan orada neler yapacağız!tekrar diyorum belki Erdem onun dışında bugünkü kadroda taraftarla bağı olan oyuncu yok!
 
Dünkü Voleybol maçında Fenerli bir sporcu, aldıkları bir sayıdan sonra, tribünlere kol hareketi çektiğinde, öyle bir isyan ettiki tribünlerimiz, sporcularımız o zaman anladı giydikleri formanın değerini, ondan sonra onur mücadelesi verdiler, ve maçı kazandırdılar!

Lafımı nereye getireceğime gelince....

Şuana kadarki performansları itibari ile takımımız desteği hakediyor, 10 da 9 yaptılar, bizlerde önemli maçlarda hep yanlarında olduk ama bizi üzdüler, buna rağmen ligin en başarılı takımlarından biriyiz.

Biz gerekeni yapalım, yapacakları mücadeleyi ne kadar önemsediğimizi gösterelim, bir kıvılcım yakalım, tribünleri doldurarak, takıma ve teknik ekibimize destek olalım.

Dün voleybol maçında çaktığımız kıvılcımı, önümüzdeki haftalarda basketbolda çakalım, bizim bu mücadeleyi ne kadar önemsediğimizi gösterelim!

Onların sokamadığı 3 lüğü biz sokalım, onların atlamadığı topa biz atlayalım, rakiplere ve hakemlere bu takımın sahipsiz olmadığını ispatlayalım!

O zaman inanıyorumki yabancısından, yerlisine bütün hepsi sonuna kadar mücadele edeceklerdir, hatta Zizic bile forma giymek isteyecektir, ben buna bütün kalbimle inanıyorum.

Peki biz böyle yaparsak ne kaybederiz? Ne kazanırız?

En kötü geçen seneyi yaşarız, vede artık kimsenin mazereti kalmaz, başarılı olmak için yeni bir yapılanmaya gideriz!

Ama bu süreçten başarılı çıkarsak, çok şey kazanırız arkadaşlar!

Şimdi 10 da 9 yapan takımımıza 10 da 10 destek olalım!!

KALBİNİZLE OYNAYIN KALBİMİZİ KIRMAYIN!

HAYDİ HERKES SALONA!
 
Eser Atalay' Alıntı:
Eyüp abi sen bu yazıyı kolej liginde bi takıma söylesen belki işe yarar da 3 yugoslav 3 amerikalı ya pek sökmez :=)Guroviç falan kalbinle oynamasını beklemiyorum zaten,önündeki topu eğilip alsın yeter,5 metreden buducnostlu atlayıp almasın o topu!
Play-off sistemi olduğu sürece 6 da 6 da yapsan 6 da 1 de hiç birşey değişmiyor bu takım play-off a istemeselerde kalacak önemli olan orada neler yapacağız!tekrar diyorum belki Erdem onun dışında bugünkü kadroda taraftarla bağı olan oyuncu yok!
Eser selam!

Sandığın kadar romantik değilim, yani saf ve temiz duygularla yazılmış bir yazı değil benimki!

Tüm kalbimle inanıyorum, biz daha fazla destek olursak oyuncularımız daha fazla mücadele edecektir!

EN BAŞTADA GUROVİC!
 
bu takim bana maalesef bir enerji vermiyor. Umarim ilerleyen zamanlarda yaniltirlar beni. gecen sene daha isirgan, Galatasaray ruhuna yakisan bir takimdik.
 
SIRA TAKIM PUAN O G M AG YG +Av.

1 EFES PİLSEN 19 10 9 1 861 730 131
2 GALATASARAY CAFE CROWN 19 10 9 1 785 685 100
3 FENERBAHÇE ÜLKER 17 10 7 3 777 656 121
4 TÜRK TELEKOM 17 10 7 3 801 753 48
5 BANDIRMA BANVİT 17 10 7 3 891 833 58
6 ALİAĞA PETKİM 16 10 6 4 815 800 15
7 MERSİN BÜYÜKŞEHİR BLD. 15 10 5 5 842 833 9
8 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BLD. 15 10 5 5 794 848 -54

Şimdi Yukarıdaki puan durumuna iyi bakın,Baktınız Değil mi birde aşağadaki puan durumuna bir bakın

1 TAU Cerámica 12 11 1 1.044 880
2 Unicaja 12 10 2 985 850
3 Regal F.C. Barcelona 12 9 3 928 837
4 Real Madrid 12 8 4 1.012 972
5 DKV Joventut 12 8 4 979 949
6 Kalise Gran Canaria 12 8 4 949 922
7 Pamesa Valencia 13 7 6 981 958
8 CB Granada 13 7 6 987 998

2.Sıradaki Malaga taraftarı umutlu,Takımları Barcelona ve R.Madrid gibi 2 dev'in önünde şuan ve antrenörlerine ve oyuncularına sahip çıkıyorlar çünkü takımlarının gidişatı iyi belki bazı oyuncuları istenileni veremiyor,takım istenildiği gibi yönetilmiyor ama bir gerçek varki takım iyi gidiyor ve desteklenmesi lazım bu durumda herşeye rağmen.

En üstteki puan durumunda iki takım var biri yıllardır Eurolig'te oynayan tuzukuru bir ekip.Diğeri ise yıllardır ortasıralarda yer almış hatta birkaç yıl önce küme düşmenin eşiğine gelmiş ve son anda kurtulmuş bir takım.Sonra birileri o takıma destek vermiş,iyi bir sponsor bulunmuş her ne kadar adil olmadığı düşünülsede takım üst sıralara oynar hale gelmiş.Ve bu sezon avrupa'da her ne kadar kötü sonuçlar alsalarda lige gerçekten güzel bir başlangıç yapmışlar ligin en büyük favorileri fenerbahçe ve telekom'un önündeler ve şimdiye kadar tek yenilgi almışlar oda averajla liderliği paylaştığı efes pilsen'den.Gel görki bu klübün tuhaf taraftarları varmış destek değil köstek planı yapanlar varmış,salon boş,galibiyetler boş,herşey boşmuş bu taraftarlar için tek bir gayeleri varmış İMPARATOR'u tahttan indirmek ...
 
Aklıma tek birşey geliyor.Herkes kendine göre haklı...

Kimi taraftarımız, takımımız lig de final oynar öyle mutlu olur.
Kimi taraftarımız ise takımımız avrupa da yarı final oynar öyle mutlu olur.

Yani; insanların olaylara bakış açısı farklı. Bayram abi sende çok haklısın söylediklerinde mantıklısın ama şurdan biri çıkıp ya Murat hoca istifa etmeli dediği zaman da haklı çünkü; takımımız avrupa da hiç iyi gitmiyor, o taraftarın isteği avrupa da o kupayı takımımızın kaldırmasını istiyor avrupa'da da başarı istiyor.Fakat; sen öyle düşünmüyorsun, avrupa'da madem başarılı olamıyor olaya bardağın dolu tarafından bakalım, lig de mücadele edelim bari lig de başarılı olalım gözüyle bakıyorsun.Herkes haklı şu anda haksız yok olamaz da zaten.Çünkü; her taraftarın takımdan beklentisi farklıdır.Kimisi azla yetinir kimisi çokla.

Takımımız zorlu viraj öncesi 6 maçtan ilkini aldı.Umarım taraftarımız gereken desteği verir geri kalan 5 maçı da alnımızın akıyla alır, ilk yarıyı motiveli kapatırız.Şu an için Hedef 14-1!
 
Sonuç olarak geçen yıl bu takım uleb'te final'i kıl payı kaçırdı.Ligde şansız bir kura yüzünden ve şansız maçlar yüzünden telekom'a elendi.Ve yine Murat Özyer istifa dediler.Bu yıl ligde iyi gidiyoruz Avrupa'da kötü hala özyer istifa.Kimse şunu göz ardı etmesin.Bu takım hem ligde hem avrupa'da başarılı olacak potansiyele sahip değil.Ne bütçe olarak,Ne oyuncu kadrosu olarak,Nede trübün desteği olarak.Ama ilerliyen yıllar'da Adnan Polat yönetimi görev'de kalırsa hem ligde hem avrupa'da başarıdan söz edebiliriz bazı şeyler bir anda olmuyor.Sabır gerekiyor bazı olaylarda sonra önümüzdeki yıl basketbol takımındaki gelişmeler çok kişiyi şaşırtır,çok kişiyi heyecanlandırır.Bu seneyi en iyi şekilde geçirmeye bakalım önümüz çok parlak bunu unutmayın.
 
Bayram, ne kadar bütçe lazım daha Avrupa'da başarılı olmak için?

Sene başında şampiyon olacağız diyordun, şimdi gelecek seneyi bekleyin diyorsun. Sene ortasında ne diyeceksin? Bu yorumlarını neye dayanarak yapıyorsun, öğrenmek isterim doğrusu.
 
Yazımda dediğim gayet açık ben bu kadro hem ligde hem avrupa'da başarılı olmak için yetersiz demişim.Yani Ligde şampiyon olamayız dememişim.Avrupa'da başarısız olduğumuz gerçek ama bu kadroyla ligde Şampiyon olabiliriz.Olacağızda şuan ki puan durumuna bak istersen.3 mağlubiyetli olan biz değiliz f.ülker'le telekom 3 mağlubiyetli takımlar.
 
İlk soruma cevap vermemişsin. Şu yenildiğimiz takımalrın bütçesi ne kadardır?

Buducnost'un sağlam altyapısı var, ayrı tutalım,gerçi 30 fark yemenin de pek ayrı tutulacak yanı yok ya neyse.

Normal sezon performansına kupa vermiyorlar maalesef. Şu anki görüntümüzle de şampiyonluk çok zor.

Tekrarlıyorum, Özyer'in gitmesiyle her şey düzelecek demiyorum; ama Avrupa'daki ağır yenilgiler için de mazeret aramanın anlamı yok.
 
Şu cümlelerden iyi bir pankart yapılabilir şu andaki ruh halimizi tamamıyla anlatan bir cümle...Türkçesi ve ingilizcesi ayrı ayrı büyük bir pankart,Ben orda olamayacağım ama bir hesap numarası belirlenirse ekonomik olarak pankartın yapılmasına destekte bulunabilirim,diğer arkadaşlarda yardımcı olur kanımca...Koskoca bir pankart KALBİNİZLE OYNAYIN KALBİMİZİ KIRMAYIN...
 
bence başlık söyle olmalıydı ;KALBİNİZLE OYNAYIN,KALBİNİZİ KIRMAYALIM!!
 
oyak reno maçı pazartesi 20:00 da gözüküyor.salonda kaç kişi olacağı aşşağı yukarı belli.bjk maçı deplasmanda seyirci alınmıyor.sonra ki hafta fb ülker ile oynuyoruz her şartta dolar.bir tek telekom maçında belki salon dolmaz.o gün ki seyirci sayısını da takımın oynanan maçlarda ki performansı belirleyecek.
 
Arkadaşlar öyle yada böyle bu takım 10 da 9 yapmış desteği haketmiyormu?

Kalan 5 maçta iyi bir seri yaparsa kendi adıma buna katkı vermek isterim, bunun için destek olalım diyorum!
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar öyle yada böyle bu takım 10 da 9 yapmış desteği haketmiyormu?

Kalan 5 maçta iyi bir seri yaparsa kendi adıma buna katkı vermek isterim, bunun için destek olalım diyorum!

Aslına bakarsak haklısın geçen sene de yanlımıyorsam 3 mağlubiyetle kapamıştık ilk yarıyı ve havalarda uçuyorduk bu sene eğer şu periyoddan sağlam çıkarsak 1-veya 2 mağlubiyetle devreyi kapatabiliriz,biraz daha düşünüce aslında pekde bişey kaybedmedik ama takıma güveni kaybettik sanırım!
 
ben 21 yaşındayım sadece lütfi arıboğanın kaptan olduğu takımın türkiye kupası nı kazanmasını hatırlıyorum başka da bir başarı hatırlamıyorum yani bizlerin şampiyonluk yada kupalar için beklenti gerektircek bi durum yok ama buna rağmen destekledik takımı istediğimizde o formanın hakkını vermeleriydi kazansada kaybetsede....bu takımın lig 2.siyken bile eleştirilmesinin asıl sebebide bu oyuncular henüz hangi takımda oynadıklarının farkında değiller...

takımın ruhsuz oynaması şampiyon olamamasından çok daha ayıp bişeydir..
 

Üst