Katie Douglas

Re: Katie Douglas Galatasaray'da

Ali Bozgeyik' Alıntı:
Augustus,Katie,Sophia olsaydı keşkem...Üç silahşörler...Güzel olurdu güzel...

Ali abi o da gelecek sezon olur yaw üzme kendini :p

Katie transferi iyi oldu. Berbat senaryonun önüne geçti. Normal beklenen senaryo işledi. İyi de oldu. Fenerbahçe de Powell handikapı varken, bizde Katie gibi bir oyuncu olması iyi oldu. Ama hep diyorum Jia bu seviye oyuncusu değil. Seimone gelebilse ağlardı ortalık. Ya da Tamika'ı Ocakta getirsinler işte.

Katie ile ilgili bir yazı yazacam daha sonra ama genel olarak eksiğimiz olan bir yere yapılan çok iyi bir transfer. He onunda zayıf yönler var tabi, kimseden Seimone Augustus performansı bekleyemeyiz ama olağan şartlarda gelebilecek en önemli isimlerdendi zaten. Tebrikler.

Ben de gruptan rahat çıkacağımıza inanıyorum.Gerçekten bireysel olarak etkili Amerikalılarımız var.Bir de Augustus olsaydı...

Dünyanın en iyi şutörlerinden birini aldık daha ne olsun :)

Katie gerçekten çok iyi oyuncudur.Seneye anlaşma yenilenirse Augustus'un da dönmesiyle rüya takım olmaya doğru ilerleriz.Penny Taylor'ın gelmesindense Katie Douglas'ı istiyordum,sonunda anlaşma imzalanmış.

Daha nice şampiyonluklar göreceğiz Galatasaray !!!...

Bu transfer bayan takımı için suni teneffüz oldu bana kalırsa.Gerçekten dünya basketbolunun geneli düşünüldüğünde en önemli şutörlerden birisini aldık.Sofia'nın olmaması tabiki bir üzüntü kaynağı ancak bilinçli ve farkında oynarsak rakamsal olrak çok daha iyi katkılar alabilirz Katie'den.Takımımıza hayırlı uğurlu olsun.

Aurgustus demek istedi Doğan sanırım ?

Keite ile beraber altı yabancımız oldu kim dışarıda kalacak.Bana göre Vecerova avrupa maçlarında oynacak, zaten lig için Sophia,Yelena Bahar ve Yasemin yeterlidir(fener maçı hariç)

METİN SEBAT' Alıntı:
Keite ile beraber altı yabancımız oldu kim dışarıda kalacak.Bana göre Vecerova avrupa maçlarında oynacak, zaten lig için Sophia,Yelena Bahar ve Yasemin yeterlidir(fener maçı hariç)
Arkadaşım yanlışın var yabancılarımız Vecerova,Leuchanka,Perkins ve S.Young idi, şimdi Avrupa pasaportu olan K.Douglas alındı yabancı sayımız 5'tir. Ligde oynatılabilecek yabancı sayısı 4'tür, yani ligde bir oyuncu dışarıda kalacak bu da muhtemelen Vecerova olacaktır. Ligde de Young dışarıda kalmayacak yani.. FIBA Women Euroleague'de ise Avrupa kıtası dışında 2 oyuncu sınırlaması olduğundan bu transfer Avrupa'da başarı ve kadro genişliği için çok iyi oldu.

Bir Yabancıyı Türk yapabilmemiz için ne gerekiyor mesela sophia young'u türk vatandaşlığına geçirebilmek için ne gibi şartlar var