Katie Douglas

Re: Katie Douglas Galatasaray'da

evet yöneticleri kutluyorum gerçekten de bayanlarda erkek takımına göre çok daha akılcı transferler yapılıyor. özellikle avrupa pasaportu olması bilerek düşünülüp alndığının en büyük göstergesi. bu yıl kesinlikle fb den daha çok iş yapacak bu takım hem Türkiye de hemde avrupada

Herhangi bir oyuncumuzla karşılaştırmayalım diğer oyuncularımızı.

Augustus sadece takımımızın ve Türkiye liginin değil WNBA'in kendi bölgesinde en iyi oyuncusudur.Sakatlanmasaydı muhtemelen MVP seçilecekti.O yüzden kim gelirse gelsin Seimone'un yeri dolmaz ama;

Katie'yi çok çabuk seveceğiz...

Ozan Kemal Şen' Alıntı:
TBBL'de 5 yabancı sınırı var..

Hoşgeldin Katie :)
TBBL? de yer alan takımların, aynı anda tasdik ettirilmiş olarak
bulundurdukları en fazla 5 sözleşmeli ve lisanslı yabancı uyruklu
oyuncudan, en fazla 4 tanesi, 12 sözleşmeli
sporcudan oluşan resmi müsabaka kadrolarında yer alabilir.

bu kuralda söylediği gibi 12 kişilik kadroda sadece 4 yabancı oyuncu bulunabilir.

hoşgeldin katie

14 Kasım fazla uzun bir tarih olmuş sanki. Taj'ı final serisi bitiminden birkaç gün sonra buraya indirmiş bir kulübüz. Neden bu kadar geç geliyor bilemiyorum. Organizasyon filan biraz bahane olmuş sanki. İlk 4 hafta yok. Handikap.

Euroleague var birde. Belkide en kritik maçlarda olmayacak. Ummc'e karşı oynasa ne farkeder ki? İlk 3 maçı kaçırıyor. Kazanmamız en olağan maçlarda olmayacak. Kötü çok kötü oldu.

Vatandaşlık olayındada yuvarlak laflar geldi,bir anlam veremedim...Bu arada şubede bazı şeyler yolunda gitmiyormu acaba...Sadece bir gözlem şeytanın avukatlığını yapıyorum...

Pasaport olayında bir değişme olacağını sanmıyorum. Takıma katılış tarihi ise oyuncunun şartlarından biridir anlaşılmadan konuşulmuştur diye tahmin ediyorum her oyuncu erken katılım konusunda özverili olmayabilir.

inşallah önümüzdeki rusya deplasmanında oynayacak kadar kondisyonu ve takımla uyumluluğu olur :oops:

Katie taraftardan çok etkilenmiş ve yarından itibaren çalışmalara başlicakmış ve haftaya beşiktaş maçında oynayabilirmiş..!

Kısacası Katie hazırım dedi, bana kalırsa Ekaterinburg maçında oynayabilir.

Atmosferden çok etkilendim dedi, bayan basketbolundaki en etkileyici atmosfer dedi ama bilmiyor ki iki hafta sonra Fener maçından sonra o atmosferden eser kalmayacak... :(

Resimler benden 8)

kaiteee.png

kaiteee.png

kaiteeeee.png