Katie Douglas

Re: Katie Douglas Galatasaray'da

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Bir Yabancıyı Türk yapabilmemiz için ne gerekiyor mesela sophia young'u türk vatandaşlığına geçirebilmek için ne gibi şartlar var

Fenerbahçeli ve Başkanında Aziz yıldırım olması yeterlidir

stars%20364.jpg

:p

İstatistikleri çok iyi bir oyuncu 3'lük isabeti çok iyi inşallah bize faydalı olur.

Seimone seneye bizde olacakmı? Wikipedia'da bizim kadroda görünmüyor bilgisi olan varmı??

İsmail YILMAZ' Alıntı:
Seimone seneye bizde olacakmı? Wikipedia'da bizim kadroda görünmüyor bilgisi olan varmı??
Biz bu sene anlaşmıştık zaten fakat kendisi bu yılı dinlenerek ve güçlenerek geçirmek istedi...Öbür sene için önceliğin bizde olduğunu tahmin ediyorum..Zaten Seimone takımı ve taraftarı çok sevdi.Bizi bırakacağını sanmıyorum demekle birlikte kesin bir bilgim yok .

Mihriban Oğuz yaptığı açıklamada bunu doğruladı.Bu seneyi dinlerek geçirecek fakat bir sonraki sezon Seimone tekrar bizlerle olacak.

Hayırlı olsun çok önemli transfer. Avrupa pasaportu taşıması çok güzel kendiside ayrı bi güzel :)

Benim Augustus konusunda umudum var ,ocaktan sonra gelecek gibi bir his var içimde...Sorumlu kişiler aksini iddia etsede içimde böle bir his var...

Çok iyi ya. Foruma girmiyordum uzun zamandır geçen girdiğimde Katie'nin geleceği ile ilgili konuşmalar vardı ve şimdiden geldiği haberiyle karşılaştım girer girmez. Çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı olsun çok iyi transfer
1-Beş yabancımızda aynıanda kadroda olabilecek mi ?
2-Bir tanesi kadro dışı kalacaksa hangisinin olacağı fark ediyor mu ?

Kimse Seimone kadar beklemesin.Dış şut dersen Seimone'dan iyi olabilir belki ama , genel olarak kıyaslarsan Seimone çok daha iyi.Ama çok şey bekleyebilirsiniz Katie'den..

Hayırlı olsun.

İyi bir transfer olmuş. Hele bir de AB pasaportlu br yıldımızın olması daha da güzel oldu. Katie hücumda ritm bulduğunda önemli işler yapabilecek bir oyuncu. Seimone'ın yerinei hiç kimse tutamaz ancak Katie, kalitesi ile bu sistemin önemli parçalrından biri olacaktır. Sophia'nın da yükü azalacaktır.

Katie cok yonlu bir oyuncu.Hem
guard hemde forvet olarak oynayabilir.Augustusun gecen sene verdigi katkiyi verebilirmi veremez cunku yapilari farkli ama en azindan bizim en cok eksikligini duydugumuz bolgeyi fazlasiyla dolduracaktir hic suphem yok.

Arkadaslar 3+2 var tbbl'de i yuzden herkes oynayacak.Avrupada 2 amerikali kisitlamasi var katiedede ab pasaportu var no problem o halde.Dunku fenerbahceyi gordukten sonra ligde cok sikinti cekmeyiz ama su anda gruptan rahat cikariz diyev birsey yok.

Sonuc olarak katie muthis transfer,taylordan kat be kat katki saglayacak.Hayirli ugurlu olsun.Sirf bu oyunvuyu izlemek icin maca gelinir.

Öncelikle hayırlı olsun.

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Gönül Seimone Katie Sophia üçlüsünü görmek isterdi.İnşallah Seimone'da seneye gelir.

Kesinlikle,müthiş bir takım olurdu,seneye belki görürüz.