Eskiden Botaş maçı olurdu şifreli kanal verirdi. O maçı izlemeye link bulmak için yarım saat - 1 saat uğraşırdım. Fb tv'den bile maçlarımızı izlerdim. Şimdi evimizde Fb ile oynuyoruz ve şifresiz kanal veriyor. Ama izlemiyorum. Neden çünkü moralimi bozmak istemiyorum. Böyle kadrolar kuruldukça, skandal oyuncular fahiş fiyatlara alınınca ve başımızdaki (yönetemeyen) yöneticiler oldukça ne maçlara giderim ne tv'den izlerim. Yani şu takımı taraftara bıraksalar ne oyuncular bulurduk ne basketbol oynardık. Ama koskoca kulüp liseci zihniyetin elinde sürekli aşağıya çekiliyor. Bu kulüp 2000'lerin başında dünya takımı olma potansiyeli vardı ama bizim vizyonsuz liseciler sırf kulübü yönetmek için kulübün vizyonunu küçülttü. Galatasaray bugün Uefa'dan men cezası alıyorsa, branşları bu haldeyse bunun %90'ı liseciler yüzündendir. Gidin araştırabilirsiniz. Galatasaray'ı uçurumlara sürükleyen Özhan Canaydın, Dursun Özbek, Erman Kunter, Can Topsakal, Ömer Yalçınkaya, Bülent Tulun, Nasuhi Sezgin vs. bunların hepsi Galatasaray Lisesi mezunudur.
Taraftar bir Fransız Devrimi gibi büyük bir eyleme kalkışmadan bunların gideceği yok. Sırf kendileri yönetmek için kulübün aşağılarda olmasını kabullenen bir kesime karşı ayaklanmadan bu takım dünya takımı olma potansiyelini de kaybedecek. Beşiktaş bile geçecek bizim kulübü 5-10 sene sonra bekleyin görün.