KBL 12. Hafta | Galatasaray 67-79 Fenerbahçe

Eskiden Botaş maçı olurdu şifreli kanal verirdi. O maçı izlemeye link bulmak için yarım saat - 1 saat uğraşırdım. Fb tv'den bile maçlarımızı izlerdim. Şimdi evimizde Fb ile oynuyoruz ve şifresiz kanal veriyor. Ama izlemiyorum. Neden çünkü moralimi bozmak istemiyorum. Böyle kadrolar kuruldukça, skandal oyuncular fahiş fiyatlara alınınca ve başımızdaki (yönetemeyen) yöneticiler oldukça ne maçlara giderim ne tv'den izlerim. Yani şu takımı taraftara bıraksalar ne oyuncular bulurduk ne basketbol oynardık. Ama koskoca kulüp liseci zihniyetin elinde sürekli aşağıya çekiliyor. Bu kulüp 2000'lerin başında dünya takımı olma potansiyeli vardı ama bizim vizyonsuz liseciler sırf kulübü yönetmek için kulübün vizyonunu küçülttü. Galatasaray bugün Uefa'dan men cezası alıyorsa, branşları bu haldeyse bunun %90'ı liseciler yüzündendir. Gidin araştırabilirsiniz. Galatasaray'ı uçurumlara sürükleyen Özhan Canaydın, Dursun Özbek, Erman Kunter, Can Topsakal, Ömer Yalçınkaya, Bülent Tulun, Nasuhi Sezgin vs. bunların hepsi Galatasaray Lisesi mezunudur.

Taraftar bir Fransız Devrimi gibi büyük bir eyleme kalkışmadan bunların gideceği yok. Sırf kendileri yönetmek için kulübün aşağılarda olmasını kabullenen bir kesime karşı ayaklanmadan bu takım dünya takımı olma potansiyelini de kaybedecek. Beşiktaş bile geçecek bizim kulübü 5-10 sene sonra bekleyin görün.

Hücumda yokuz hadi tamam ama savunmadada yokuz.Çok kolay top çeviriyorlar.Bir arkadasımız Yakındoğuya direndigimizden bahsetmisti evet ama Yakındoğu kazanacagını bildigi maclarda kasmıyor kendisini.
Üstelik o gün Quigley vardı.
Oyuncularımızda hiçbir istek görmüyorum ben.

İstisnasız basket takımlarına pili bitmiş,yolun sonuna gelmiş oyuncuları toplamışlar ucuz etin yahnisi misali.Anlaşılan bu yıl basketbolda kemer sıkma politikası var ama bu çok büyük bir kumar Galatasaray basketbolu için.

Birsel + Tilbe + Ayşe Cora + Pelin + Tuğçe

Bizse Işıl-Aysegül ve 0.5 değerindeki yerliler.

Her türlü üstünler bizden.Gecmis sezonlarda kafa kafaya giderdi derbi macları evimizde.Şimdilerde ise 20dkda macı izleyesimiz gider oldu.

Ekrem Memnun'a destek çıkamayıp yerine kulüp takımlarında 0 yazıyla sıfır başarısı olan bir koçu alıp, kıta dışı oyunculara vereceğiniz parayı Tuğba Taşçı denen 10 maçta toplam 10 sayı bile atamayan yeteneksize verin. Bu skorları hakediyoruz biz. Ama taraftar da hakediyor. Hala isyan etmiyoruz yönetime. Beyinlerimiz, enerjimiz uyuşmuş.

Yahu sen gidip transfer hakkını Avrupanın en kötü takımından yaşlı Kobryn'i alarak kullanıyorsan iş bitmiş demektir.
Bu kadar basit.

Avrupada ve ligde her mac 15 sayı geriye düsüp maca ortak olmaya calısan takımı sevmiyorum begenmiyorum izleyesim olmuyor.Sırf Galatasaraylılıgımdan her mac izliyorum.
Ben utanıyorum deyince yanlıs anlasılmıstı.Bize kötü kadro sunanlardan utanıyorum.