KBL 12. Hafta | Galatasaray 67-79 Fenerbahçe

Aykut'a katılıyorum Ayşe bu ligin en formda yerli oyuncusu. Keşke Ayşegül ve Merve yerine o bekleseydi yedekte. Ama sezon başında yaptığı yorumlarda maalesef yanıldı bunu da kabul etmesi lazım :)

Yakın Doğu'nun kadrosunda ki oyuncularda bizim transferlerimiz gibi beğendiğim oyuncular, yinede anlattığınız oyunculardan Mestdagh, Elin Eldebrink, Quanitra'nın Euroleague kariyerlerini yazarsanız sevinecem, hangi takımda ne yapmışlar? 38 yaşında ki Ann Wauters, Vandersloot ve Kayla McBride dışında Euroleague'de önemli işlere imza atan kim var? Oturup birde bizim oyuncular neler yapmış bir bakın. Sonra yine konuşuruz.

Fenerbahçe'nin kadrosu bile belli değil. Belli olsun konuşuruz? Guardı Birsel olan takımdan birşey olmaz. Üstüne Quigley'nin ayrılması söz konusu.

Uzun süredir bu kadar dağınık bir kadın takımı izlememiştim. Işıl ve hiç beğenmesem bile Epoupa hariç herkesi gönderirdim şu takımdan elimde olsa. Buna hoca da dahil tabi.

Aykut'a katılıyorum Ayşe bu ligin en formda yerli oyuncusu. Keşke Ayşegül ve Merve yerine o bekleseydi yedekte. Ama sezon başında yaptığı yorumlarda maalesef yanıldı bunu da kabul etmesi lazım :)

Yanılıp yanılmadığımı sezon sonu konuşuruz, Allie Quigley ve Kaela Davis takıma girdikten sonra lig sonunda konuşmak dileğiyle.

Bu arada [MENTION=3860]Metin Karadeniz[/MENTION], Işıl Alben'i sevmediğimi iddia etmiş, forumda kendini tanıt bölümüne ve Işıl Alben başlığını okumanı tavsiye ediyorum.

Yanılıp yanılmadığımı sezon sonu konuşuruz, Allie Quigley ve Kaela Davis takıma girdikten sonra lig sonunda konuşmak dileğiyle.

Bu arada [MENTION=3860]Metin Karadeniz[/MENTION], Işıl Alben'i sevmediğimi iddia etmiş, forumda kendini tanıt bölümüne ve Işıl Alben başlığını okumanı tavsiye ediyorum.

Onlar takıma katılsa ne olacak ki? Şampiyon mu olacağız? EL F4 mü oynayacağız? Ha ne olur fenerden 30 fark yemeyiz de 10 fark yeriz olacak şey budur. Onun dışındaki tahminler ütopik olur. Beğenmediğiniz Yakındoğu ölüm grubunda lider götürüyor ve ayrıca ligde de lider durumdalar. Ben demiştim demeyi hiç sevmem ama sezon başında yaptığım yorumlar bir bir çıkıyor. Bazıları bana bu kadar karamsar olma, favoriyiz gibi yorumlarda bulunuyordu. Şimdi görüyoruz takımın puan sıralamasındaki halini.

Bu arada @Metin Karadeniz, Işıl Alben'i sevmediğimi iddia etmiş, forumda kendini tanıt bölümüne ve Işıl Alben başlığını okumanı tavsiye ediyorum.

Işıl'dan başka yerli oyuncun yok, aldığın yabancılar da Avrupa için oldukça yetersiz ne yapmayı düşünüyorsun bu kadroyla?

Yine son periyot açılan farkı indirmek için yırtınıyoruz.

Birsel Merve karşısında bile top getiremez hale gelmiş.

Quigley'i değil Taurasi'yi bile getirsek bir şey olmaz bu takımdan. Ben bu branşı Vickie Johnson, Sophia Young'lu sezondan beri takip ediyorum ama ilk defa bu kadar aciz kadrolar kuruluyor şu 2 senedir. Bir boşvermişlik var şubede yönetiminden oyuncusuna kadar. Bu takım Avrupa şampiyonu oldu diye mi ceza veriliyor? Niye rezil bir durumdayız? Neden 2 tane kaliteli transfer yapmak varken 35 yaşındaki Kobryn'i ve 33 yaşındaki yerli Tuğba Taşçı'yı alıyoruz? Takıma sezon başından beri atletik uzun lazım diyoruz. Bütün rakipler bizim pota altımızı yol geçen hanı gibi kolay geçiyor. Caydırıcı uzun yok takımda. Ama hala elde kalan bütçeyi de çöplere veriyoruz... Şubenin yöneticisi de çıkmış kulüp televizyonuna hedef Euroleague'de gruptan çıkmak, ligde şampiyon olmak gibi martaval sözler söylüyor. Çıkalım da yine Kursk gibi takımlardan 60 sayı fark mı yiyelim? Bunu mu istiyorsunuz? Vallahi şu takım Eurocup'da final bile oynayamaz ya. Yazık yani bir taraftar olarak kafayı yiyorum şu anda. Ben tek başına yönetsem yemin ediyorum bu kadar kötü yönetilmez bu şube... 4 senedir basketbol yerlerde geziyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bLq6lV.jpg

Marina Maljkovic Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Marina Maljkovic Fenerbahçe maçını değerlendirdi
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 12. hafta maçında evinde Fenerbahçe’ye 67-79 kaybeden Galatasaray’da koç Marina Maljkovic karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Marina Maljkovic:

“Açıkçası bu maç hakkında söylenebilecek çok bir şey yok. Takımımın olağanüstü bir savaş vermesi gerektiğini söylemiştim maç öncesinde de. Maalesef elimizdeki malzemeyle yapabileceğimiz şey bundan fazlası değil. Fenerbahçe takımı bugün ilk yarıda kenardan gelen oyuncularından 25 sayı üretirken biz hiç sayı üretemedik. Bugün maçı neden kaybettiğimizi anlamak için bir basketbol profesyoneli olmanıza gerek yok. Aynı oyuncu grubuyla Bourges’a karşı Çarşamba günü EuroLeague’de çok zor bir maç oynayacağız ve o maçtan sonra 5 Ocak civarında yeni oyuncularımız gelecek. Umarım daha iyi, daha komple bir takım olacağız ve daha normal bir rotasyona sahip olacağız. Bugün taraftarlarımıza bir galibiyet hediye edememek beni çok üzdü ancak taraftarlarımız sadece bize destek olmuyor, bence bizi yakından takip de ediyorlar. Bu yüzden onlar da takımın bugün savaştığını ve elinden başka bir şey gelmediğini biliyordu.”

“Eğer elinizde tamamı dolu bir bardak varsa üzerine daha fazla su ekleyemezsiniz çünkü taşacaktır. Takım olarak iyi antrenman yapıyoruz, maçlara iyi hazırlanıyoruz ama artık elimizde önemli oyuncuların olması gerekiyor ki daha kaliteli bir takım haline gelebilelim.”

Galatasaray yönetimi, varoş mahallesi kahvehanesi gibi. Kalite yok, sorumluluk yok, ciddiyet yok, bilgi yok, duygu ve farkındalık yok. Bu kulüpte genel kurul var mı. O da çok şüphe götürür. Bir takım ahı gitmiş vahı gitmişlerin, eski anılarını tazelediği ve pilav yediği bir etkinlikten öte değil!

Son yıllarda bu kadar zekice konuşan, açık açık sövmeyip neyin ne olduğunu bu kadar güzel izah eden bir spor insanı görmemiştim. Tabiki de biliyoruz hocam canınızı sıkmayın, utanmaktan bile nasibini almamış adi insanlardır bu durumun müsebbibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi