KBL | Galatasaray 89-73 Fenerbahçe

16/17 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 24. haftasında bugün saat 15:30'da Fenerbahçe derbisine çıkıyoruz. Abdi İpekçi'de taraftarımızın önünde oynanacak maçı TRT Spor canlı yayınlayacak.

Normal sezonun bitimine 4 hafta kala takımımızın liderlik şansı bulunmuyor. 2.liği de zorda olan takımımızın hedefi 3. bitirerek, play-off'ta da çeyrek finali geçerek 17/18 EuroLeague Women'e kalmak.

Sarayın Sultanları'na zorlu derbide başarılar diliyoruz.
 
Son düzenleme:
Kalan maçlarımız

Galatasaray - Fenerbahçe 01.04
Hatay - Galatasaray 09.04
Galatasaray - Agü 15.04
Galatasaray - Osmaniye 19.04
 
Butce onemli degil ? hadi kizlar iman gucuylen rakibi devirin. zaten forumda butcenin omemsizligi ekonomistlere ilham kaynagi olmak uzere ? ha gayret kizlar rakibinizin 3 kati butcesi varsa sizin de butceye inanmayan taraftariniz var arkanizda ?
 
Arada inanılmaz bir kadro kalitesi uçurumu var . Eurolig sampiyonlugunu kazanan kadrodan gelinen nokta çok üzücü .
 
9 sayı farkla geride bitirdik. Momentumu ele aldığımız zaman çok daha hızlı ve iyi oynuyoruz. Maçın kontrolünü bir şekilde almak gerekiyor büyük maçlarda.
 
Quiqley , Gruda , Candice parker ve Levander gibi pozisyonlarinda avrupanin en önemli oyuncularına sahipler . Bu macı kazanmak kısa vadede mutlu etmek disinda ne katabilir ?
Basketbolda diger tüm branşlar gibi kalite ile oynanan bir oyun . Jefferson dısında parkede kaliteli diyebilecegimiz kac oyuncumuz var ? Sadece iyi niyet ve mücade ile nereye kadar ?
 
Galatasaray'da yönetimin yanlış "Maljkovic" hamlesine rağmen beklentiler yavaş yavaş gerçekleşmeye başlıyor. Hiç kimse hamasi düşünüp kendini kandırmasın; yönetimin tercihi bu yöndeydi ve sanırım önümüzdeki sene GS Yönetimi, emeklerinin meyvelerini toplayacağı bir yıl olacak... İkinci bir 2005 sendromuna herkes alıştırsın kendisini...!!! Ha bu arada, Caferağa'da tam bir tiyatro oynanıyor şu anda...
 
Yakın Doğu serisinde Anderson olsaydı turu geçebileceğimize inananların neden inandığını gösteren bir maç oluyor
 

Üst