KBSL 14. Hafta | Galatasaray 52-65 Beşiktaş

2019'un ilk derbisinde konuğumuz Beşiktaş!

13 Ocak Pazar saat 16:00'da başlayacak maç Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak ve Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak.

İlk devredeki müsabakada rakibimize 91-77 mağlup olmuştuk. Son 4 maçtır rakibimiz bize üstünlük sağlıyor. Şimdi sıra galibiyet zamanı!

Bütün taraftarlarımızı salona davet ediyorum, umarım Gernika maçında olduğu gibi tribünleri dolu ve coşkulu bir şekilde görürüz.

Haydi #SarayınSultanları!
 
Formsuz bir dönemde Beşiktaş ve kötü durumdalar. 24 fark attıkları Ormana neredeyse eleniyorlardı 21 farkla maglup oldular. Kelsey Mtichell ve eski oyuncumuz Epoupa sürüklüyor takımı. Bu maçı kazanıp yenilgi serisine son verelim şunlara karşı.
 
Bir tarafta, eski oyuncumuz, nam-ı diğer sempatik "bandaj kafa", Olivia Epoupa... Diğer tarafta, onunla yağmuru da güneşi de beraber yaşamış eski takım arkadaşları ve bir zamanlar avuçlarını patlatırcasına onu alkışlayan GS seyircisi... Bu minvalde, oldukça duygusal ve zor geçeceğini tahmin ettiğim bir karşılaşma olacak... Umarım, nahoş anlar yaşamayız! Çünkü, her zaman gurur kaynağımız olan yüz küsür senelik "Galatasaray Kültür ve Ahlâkı", bunu gerektirir! Saygılarımla...!
 
Kelsey Mitchell inanılmaz atarken bizim skor yükümüzü çekmesini beklediğimiz Jefferson hala formunu bulamadı. takımın bu maçı kazanıp ilk maçtaki kabul edilemez skoru affettirmeleri lazım.
 
Mitchell, Akhator ve Olivia üstünden dönüyor Beşiktaş. Türk olarak Bahar da efektif oluyor. 91 - 77 kaybettiğimiz ilk maçı hala unutmadım öcünü almalıyız.
 
Bu maçı da alamazsak 5 maçtır bjkye yenilmiş olacağız. Daha önce 27-0'lık seri yaptığımız takım bizi 5 maçtır yeniyor yazıklar olsun.
 
Kelsey, Bahar ve Epopua çok iyi oynuyor, bizim tarafta iyi oynayan yok gibi. Çok dağınık duruyoruz parkede.
 
İnsallah kazanırız ama ilk yarı itibariyle 11 top kaybı ve 1 teknik faulümüz var.

Bjk'ın 2 yabancısı bizim 2 yabancı oyuncumuzdan üstün.Monika'nın kapasitesi belli,Moriah Jefferson ise ne zaman eski formunu yakalayabilecek bilmiyorum.
 
Moriah Türkiye'de en çok kazanan yabancılardan biri ama eski halinden eser yok. Beğenmeyip gönderdiğimiz Epoupa delik deşik etti bizi ilk yarıda. Beşiktaş kötü basketbol oynuyor biz onlardan daha kötüyüz.
 

Üst