Tina biraz oyna be!
K Kerry Blackshear 0 23 Şub 2022 #24 Son 5 dk hücumda yokuz.Süreye bile bakmadığımız anlar oldu.Tina son maçlarda ciddi form düşüklüğü yaşıyor.Ayrıca ayakları çok yavaş kalıyor.
Son 5 dk hücumda yokuz.Süreye bile bakmadığımız anlar oldu.Tina son maçlarda ciddi form düşüklüğü yaşıyor.Ayrıca ayakları çok yavaş kalıyor.
Yaman Tarcan 0 23 Şub 2022 #25 Maça ağırlığını koyabilecek seviyede çok az oyuncumuz var. Onlar da acayip yoruldu.
M Muhammed Selçuk 0 23 Şub 2022 #28 Yalnız maç efsane oluyor. Geçen hafta erkeklerin derbisinden daha güzel. Plum da süper oynuyor, klas.
Yalnız maç efsane oluyor. Geçen hafta erkeklerin derbisinden daha güzel. Plum da süper oynuyor, klas.
M Muhammed Selçuk 0 23 Şub 2022 #33 Her şey Sabally'nin bomboş üçlüğe bırakılmasıyla başladı maalesef.
K Kerry Blackshear 0 23 Şub 2022 #35 Plum çok özel oyuncu.Gelmesini çok istediğim,gelmesine çok sevindiğim oyuncuydu.
Mehmet Hüroğlu 23 Şub 2022 #36 Su Metin Sipahioglu denen holigan yuzunden kadin basketbol maclarina ayri gozle bakiyorum.Su adami konusturmadigimiz her mac arti yazar benim acimdan.
Su Metin Sipahioglu denen holigan yuzunden kadin basketbol maclarina ayri gozle bakiyorum.Su adami konusturmadigimiz her mac arti yazar benim acimdan.
K Kerry Blackshear 0 23 Şub 2022 #39 Bu iş bu kadar.Tina çok kötü olduğu maçta ribaundu çekti,Merve üçlüğü yolladı. Takım bugün çok iyi savaştı.Evans olsa çok daha rahat maç çıkarırdık.Tebrikler takıma.
Bu iş bu kadar.Tina çok kötü olduğu maçta ribaundu çekti,Merve üçlüğü yolladı. Takım bugün çok iyi savaştı.Evans olsa çok daha rahat maç çıkarırdık.Tebrikler takıma.