KBSL 16. Hafta | Galatasaray 69-63 Fenerbahçe

Ben Lapena'nın koçluğunu hiç beğenmiyordum bugünde kötü koç olduğunu gösterdi,Kanada milli takımının başındayken bundan 10 gün önce Japonlar 2.yarı 18 sayı farktan gelip uzatmada 7 sayı farkla yendi onun takımını.Alina varken bende maçı kazanırım.Senin rakibinde 3 yabancı var 1 tanesi büyük maçlarda güvenilmeyecek Kaela Davis diğeri kötü maç çıkarmış olan Tina.

Yani bugün kazandığımız maç 1 galibiyetten çok fazlası.Tebrikler tekrardan.
 
Müthiş bir galibiyet aldık. Kulüp olarak berbat bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde , bayadır bu kadar haz aldığım bir galibiyet olmamıştı. Baştan sona mücadele ederek galibiyeti söküp aldık. Plum efsane maç çıkardı. Hafızalarda yer edecektir.
 
Delici guard gerçekten her yerde fark ediyor, hele bizim gibi sayı opsiyonu az olan takımlar için. Son Merve'nin şutunda oynadığımız oyun heralde yakın tarihimizin en iyi clutch zamanı oyunlarından biridir. 2 oyuncu bomboş şut buldu, şutuyla ünlenmeyen Merve Aydın bile gram korkmadan %100 özgüvenle deliksiz soktu. Çok hücum ribaundu verdik, Alina olsa daha çok da verip oyuncu kalitesine gene yenilirdik kuvvetle muhtemel ama koçun tercihi sağolsun kendi yıldız kaynaklı ''oyununa'' güvenip Alina'yı dışarda bırakmış, bize de bir fırsat doğdu.

Maçın oyuncusu Plum olsa da Merve, Sude, hatta Gizem de dahil olmak üzere giren herkes büyük bir aidiyet, ciddiyet ve sabırla top oynadılar. Tebrik ederim takımı.
 
Harika galibiyet. Kelsey Plum ve Merve Aydın başta olmak üzere bütün oyuncularımızı kutluyorum.

Pelin Bilgiç umarım biraz düşünür o yokken alınan bu galibiyetler hakkında.

Saygılar.
 

Üst