KBSL 16. Hafta | Galatasaray 69-63 Fenerbahçe

6 kişiyiz ; isterse 10 tane Alina oynamasın. O parkede 40 dakika koşmak ve 40 dakika oyundan hiç düşmemek mucize.
Kadın basketbolunda sadece 2 cevval oyuncun olsa kâfi oluyor. Plum'ın yanına bir de Angel gitmeseydi şampiyon bile olurduk biz. Bunlar loser.
 
Seneye takım yaparken : Plum ve iyileşmiş bir Anete mutlaka olmalı.
Çok iyi bir 3 lük atabilen skorer yabancı , 5 numaraya çok iyi bir yabancı lazım. Tilbe pota altına mutlaka alınmalı. Tina kalacaksa 5. yada 6. yabancı olarak düşünülmeli.
Yerlilerden Merve , Melis mutlaka kalmalı.
 
Yalnız fb koçu gerçekten felaket. Özellikle bizim yorulup tıkandığımız, uzun süre sayı bulamadığımız anlarda verdiği yanlış kararlarla bizi oyunda tuttu sağolsun. Efe Güven’e de tebrikler. Hakkını yemeyelim bu maçta.
 
Uzun bir süre sonra, Fenerbahçe'yi yenmek, ilâç gibi geldi. TEŞEKKÜRLER PLUM! Korkunç oynadı. Ve bir teşekkür de, rakip koç Victor La Pena'ya; Iagupova'yı sanırım, nasıl olsa yeneriz düşüncesiyle, ELW'ye sakladığı için...
 
Sayın Victor La Pena'nın Alina Iagupova'yı, stratejik bir hamle olarak (kişisel bir görüş), Euroleague Women'e saklamasının ne kadar doğru olduğu, ilerleyen süreçte belli olacak sanırım; Ancak, stratejinin Türkiye ayağı olarak ilk hamlesi, özellikle eski oyuncusu Kelsey Plum'un üstün gayretleriyle boşa çıkarıldı. Şunu da itiraf etmeliyim ki, vasatı, vasat üstüsü (bu da kişisel bir görüştür), tüm GS'li oyuncular ve başta Efe Güven olmak üzere, tüm teknik ekip olağanüstü motive olmuşlar bu maça. Demek ki, biraz özen gösterilse şu takıma, neler yapabilecek?! İlgililerin ve yönetimin dikkatine! Kurban olayım, yok etmeye çalışmayın bu şubeyi!.. Son olarak, emeği geçen herkese tekrardan teşekkür eder, camiaya hayırlı olsun derim. Not: Uzun bir süredir, içimden böyle uzun yazmak gelmemişti; demek ki, ne özlemişim FB galibiyetini!..
 

Üst