Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam dilimi ısırmıştın , pelin fena değil diyordum ki , gene saçmalamaya başladı.
Türk kadın basketbolu yerlerde , şöyle adam akıllı bir oyuncu bile yok tüm takımlarda.
Ya efe hoca takıma bi oyun ciz ya , eline alan 3 sayı atıyor. Allah tan pelin isabetli attı , 7/18 3 lük takım , Pelin 3/3
tam yazarken bir de davis attı , 7/19 oldu.
Maç ta 43-49 geriye düştük.
Takımda hiç oyun planı yok , hoca nın oyuna olumlu katkısı sıfır. Eline topu alan ya kaybediyor yada saçma atışlar yapıyor.
Karşı takım inanın vasat bir takım , hani karşıdaki çok iyi olsa şu an +25 fark yemiştik.
Bir tek pota altında MC covan var , topu ona indiriyorlar , hatun 25 sayı 12 ribaoundla double double yaptı. ha bide 90 % ile oynadı şu ana kadar.
2.yarıyı izlemedim,skora bakayım dedim 53-61 geride olduğumuzu gördüm.Yahu ilk yarı itibariyle izlediğimde Ormanspor bizim 8 sayı önde olacak ne yaptı diyorum ? Harbi bu skor nedir ?
Melis'in kısa dönem formda olduğu dönem oldu,milli takımdada yazın formdaydı.Ama o kadar sadece.Tıpkı Cansu gibi çok narin oyuncudur.Sertliğe gelemez,sertliği hiç sevmez,skor potansiyeli düşüktür.Becerisi düşüktür.