Kendinizi Tanıtın

Önder Ç.

0
Yönetici
Öbür konu çok fazla gereksiz mesajla dolduğu ve nickler olduğu için yeniden başlıyoruz. Lütfen sadece kendinizi tanıtın ve başka mesaj atmayın diğer mesajlar itinayla silenecektir.

Örnek

Önder Çiçekoğlu
İstanbul 1975 doğumluyum
Meslek: Veteriner Hekim
Şebnem Ferah, Sezen Aksu, Avril Lavigne, Evanescence, Hans Zimmer dinlerim
Film ve dizi izlemeyi severim
Hız tutkum vardır

gibi...
 
1984 Zonguldak doğumluyum.
Koç burcuyum.
Kadıköy'de oturuyorum.
Ailem arada Ankara'da arada Zonguldak'ta oturduğu için sık sık buralara da gidiyorum.
Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim.
İnternette boş vakit harcamak ve Update edilmiş Championship Manager 01/02 oynamak en büyük zevklerim.
Ayrıca Lost ve Avrupa Basketbolu fanatiğiyim.
Montepaschi Siena takımını tutuyor ve link bulabildiğim tüm maçlarını izliyorum.
İleride (30'uma kadar) yazılım ve veritabanı konusunda uzmanlaşmayı daha sonra da ileri derecede İngilizce ve İspanyolca konuşabilmeyi hedefliyorum.
 
9 Nisan 1985 Van doğumluyum. Garip gelebilir. :) Annemin ve babamın görevleri dolayısıyla orada doğdum. Aslen Ankaralıyım, Ankara'da oturuyorum.

Türkçe öğretmeniyim; fakat devlette kadro alamamış durumdayım şu an. Şiddetle kadroya geçip öğrencilerime kavuşmayı bekliyorum.

Türkçeyi, mesleğim olmasının ötesinde hayat felsefem gibi görür, çok severim.

Sezen'i her türlü ruh hâlimde dinlerim. Her türlü ruh hâlime hitap etmeyi bilmiş yegâne kişidir.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. :)
 
Erdal-Yiğit: Burak Barut günlük yaşantısında nasıl birisi? Bize kendini tanıtabilir misin?

Burak:Burak Barut, 1 Ekim 1988 yılında Trabzon'da doğmuş ve ailenin tek çoçuğu. Bu yüzden de oldukça rahat bir hayat geçirdiğimi söylebilirim:) 6 yaşına kadar Sinop'ta yaşadım, 7 yaşında ailevi sebeplerden dolayı Trabzon'a taşındık. İlk ve orta öğretimimi Trabzon'da geçirdim ve üniversite eğitimimi de aynı şehirde geçirmeye devam ediyorum. Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü birinci sınıf öğrencisiyim. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme birinci sınıfta da eğitimime devam ediyorum.Kendimi nasıl tanıtabilirim sorusuna verebileceğim en güzel cevap yaşadığım yerle alakalı olacaktır. Kendimi Karadeniz'e benzetiyorum, bazen hırçın bazen durgun. Sitede pek güler yüzümü göremeseniz de beni tanıyanlar günlük hayatta ne kadar güler yüzlü olduğumu, gülmeyi ve güldürmeyi sevdiğimi bilir.

Yani Burak Barut, tahmin ettiğiniz gibi sert ve sürekli somurtan biri değil:)

Lost Hayranı ayrıca bunu da eklemek gerek :)
 
Emre Doğan

12. Haziran 1989 Kırklareli doğumluyum.

İstanbul Üniversitesi Biyoloji bölümünde okuyorum.

Aile İzmirde olduğu için sık sık otobüs yolculuğu yapmak zorunda kalırım :)

Bende Lost fanatiği sayılırım.

Amatör sayılabilecek şekilde basketbol oynuyorum :)
 
Aslen Osmaniyeli olmakla beraber doğduğum yıl olan 1978´den beri Ankara´da ikamet etmekteyim. Kamu Yönetimi bölümünü bitirmeme rağmen, eğitimini aldığım bölüm yerine farklı bir alanda çalışmayı tercih ederek dış ticarete yöneldim.

Eski kitapçılara gitmeyi, oradan aldığım ilginç kitapları okumayı, müzik dinlemeyi (vazgeçilmezlerim Candan Erçetin ve Zülfü Livaneli) severim; Türkçemize sahip çıkmanın bir nevi yurdumuza, kültürel değerlerimize sahip çıkmak olduğu düşüncesiyle Türkçeyi katledenleri sevmem.

Yakın gelecekte motorlu taşıtların sürücü koltuğuna oturarak seyahat etmeyi hedefliyorum.
 
Samsun doğumluyum ve üniversite eğitimi için İstanbul'a geldiğim 2007 ekim ayına kadar orada yaşadım. Boğaziçi Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği okuyorum.

Okumayı çok severim. Polisiye tutkum vardır. Sahafları dolanarak Türkiye'de ne yazık ki yeni basımları bulunmayan efsane polisiye yazarların kitaplarını alırım. Ayrıca Onur Abi'nin de ehliyeti olmadığını üstteki mesajdan öğrenmiş oldum. Benim de yok, almaya pek hevesimde yok açıkçası.

Kerem gibi ben de, İspanyolca öğrenmek istiyorum, kursa gidiyorum.

Basketbolun hasının Avrupa'da oynandığına inanırım. Ayrıca, kadın basketbolunu da takip ederim.
 
Kadıköy doğumluyum. Ama Afyonluyuz.
Tupac dinler, bol bol kitap okur ve film izlerim.
Şu ana kadar ne aşkta, ne de kumarda kazanabildim.
Aşırı derecede hastalık olarak World of Warcraft oynuyorum. Bu mesajı da bu saatte atmamın sebebi odur.
14 senedir Koç'ta okuyorum.
 
İstanbul'da yaşıyorum.
Oğuzkaan Koleji 2012 dönemi öğrencisiyim.
Uzun süre lisanslı olarak basketbol oynadım, yaklaşık 4 yıl Ülker'de.
Çok film izlerim ve okurum.
Bakırköy ve Cadde'de takılmayı severim.
Nargilenin hastasıyım.
Futbol, basketbol ve motor sporları ilgi alanlarım.
Kombinem var, maçlara giderim. Amatör branşları da takip etmeye çalışırım.
 
Ali Erdem Güntepe

15 Mart 1993 Yalova doğumluyum.

Yalova Lisesi'nde 3.sınıf öğrencisiyim.

Bende şiddetle Lost izleyicilerindenim.

Amatör ligte futbol oynuyorum.
 
Anıl Mehmet Yıldırım.25 Ekim 1993, Bakırköy doğumluyum.Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi, 3.sınıf öğrencisiyim.Eşit ağırlık okuyorum.Masa tenisi,basketbol,futbol,voleybol kafama göre spor yapar ve izlerim.Favorim basketboldur.Kitap okumaya zor başlarım, ama başladığım zaman bırakmam.Yüzüklerin Efendisi serisi favorimdir.Müzik olarak genelde rock,metal türevleri dinlerim ama sadece rock ve metala kapalı kalmam.Favori dinlediklerim Opeth,Dream Theater,Pink Floyd ve R.E.M.1.70 boyundayım ve daha gelişmeyi bekliyorum açıkçası :).Kilom da 76.Neyse çok konuştum bu kadar yeter :)
 
Alperen Kaplan

1992/ Ankara-Altındağ doğumluyum.

92-95 arası Ankara'da, 95-00 arası Van'da ikamet ettim. 2000 yılından bu yana Konya'da yaşıyorum. Önümüzdeki yıldan itibaren İstanbul'da yaşamak isteğini taşıyorum.

Aslen Konya'nın Beyşehir ilçesidir memleketim, Konyalıyım demem fakat, zira Konya ile Beyşehir arasında dağlar kadar kültür farkı var.

Edebiyat-Tarih-Basketbol-Seyahat ilgi alanlarım arasında gelmekte. Bu konuları birer cümleyle açıklamam gerekirse...

*Edebiyat Dergileri'ni takip etmekten büyük zevk alırım ve yazmak hobilerim arasındadır.
*İleride profesyonel olarak tarihle ilgilenmeyi hedefliyorum.
*Basketbolu sevmesem burada olmazdım.
*Geçtiğimiz yılın bahar aylarının yarısından daha fazlasını ekonomik ve siyasal(!) bağımsızlığa sahip olmama karşın şehir dışında geçirdim.

Bu yıl ÖSS'ye hazırlanıyorum ayrıca...
 
Tolga Kaplan 31.01.88 tarihinde İstanbul'un beyoglu ilçesinde dünyaya, kulagıma 3 kere cimbom diye fısıldanarak geldim.. ve 10 yasıma kadar o semtte ikamet ettim..

7 Yasımda istanbulspor secmelerine katıldım ve daha sonra 13 sene boyunca 12 senesi altyapı bir seneside a takımda profesyonel düzeyde olmak üzere futbol hayatımı 20 yasıma kadar sürdürdüm ve sakatlıklardan dolayı 1 senedir futbol oynayamıyorum ve bırakma noktasına geldim..

Beyoglu Namık Kemal İÖO Ve futbol bransında olimpiyat sampiyonlugu olan sehremini lisesinde ögrenimimi gördüm..Futbol aşkı yüzünden üniversiteyi 2.planda tutmamdan dolayı istanbul'da üniversite kazanamadım..

Futbol dısında müzigin herseyiyle ve fotograf sanatıyla yakından ilgiliyim..Bundan sonraki kariyer planlamam da konservatuar'da okumak var..Fotograf veya müzik'le ilgili bir bölüm okumak istiyorum..Bunun için bu sene epeyce sıkı bir hazırlık dönemi geciriyorum...
 
Umut Öncel

11 Nisan 1991 Afyon doğumluyum.2 yaşımdan beri Denizli'de yaşıyorum.İlköğretim, ortaöğretim ve lise hayatım Denizli'de geçti.Anlayacağınız adım Afyon'lu.Bu yıl Namık Kemal Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandım.Önümde hazırlık dahil 5 yıllık bir eğitim-öğretim süreci var.Şu anda ileriye dönük tek planım önümüzdeki 1 yılda İngilizce öğrenmektir.

Futbol benim için tam bir tutku diyebilirim.Kendimi bildim bileli futbolun içindeyim.Stoper-Sağ bek mevkiilerinde oynuyorum.Hırçın, agrasif ve inatçı bir oyun yapım var.Orta 1. ve 2. sınıfta bir klüple lisanslı olarak futbol oynadım.Orta 3. sınıfta OKS denilen bir sınav yüzünden futbola 1 yıl ara verdim ve ne yazık ki sonradan bir daha dönemedim.Artık ancak halısahadan halısahaya futbol oynuyoruz.

Hasta derecesinde Galatasaray'lıyım.Başta futbol olmak üzere bütün branşlarını takip etmeye çalışıyorum.Basketbolu nedendir bilmem oynayamıyorum.Orta okulda bu özelliğimi anlayınca basketbol topunu bir daha elime almadım zaten.Basketbolla sadece izleyici olarak ilgileniyorum yani.Gerald Fitch'li ve Darrel Mitchell'lı kadrodan bu yana Galatasaray'ın basketbolunu ve NBA play-off'larını takip etmeye çalışırıyorum.

Özel yaşantımda kimi zaman çekingen ve uysal kimi zaman inatçı ve hırslı, genel olarak ise kaybetmeye kesinlikle tahammülü olmayan bir insanım.Yenilgiyi asla kabul edemiyorum.Çocukken oynadığımız oyunlarda yenilceğimi anladığımda çamura yattığım çok olmuştur.Bilgisayar oyunlarından FM, FIFA ve NBA serilerini istisnasız takip ederim.Özellikle FM'yi 15-20 sezon geçirmeden bırakmam.Müzik konusunda genel bir tarzım yoktur.O an ki ruh durumum nasılsa o tür müzik dinlerim.Şu sıralar Serdar Ortaç ve Manga'yı çok dinliyorum.Gerilim türü filmleri izlemeyi severim.Ne yazık ki fazla kitap okumayı sevmiyorum.Ama en kısa zamanda bu kötü özelliğimi değiştireceğim. ;)
 
Burak Uğur YILMAZ, 17 Aralık 1992 Şişli/İSTANBUL doğumluyum.

Memleket olarak Trabzonlu'yum. Uzun süre Trabzon'a gitmesem de 1999 yılından başlamak itibari ile ara ara gidiyorum.

Trabzon'u, Karadeniz'i severim. Ancak Laz'dır anlayışından da rahatsız olurum. Zira Laz falan değilim. Kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim. Hem popüler şarkıları hem de eski şarkıları dinlerim. Bu biraz da o an ki duruma bağlı. Ancak özelde RAP ve Halk Müziği(Karadeniz ağırlıklı) dinlerim. Volkan Konak, Ceza, Kazım Koyuncu özellikle sevdiğim sanatçılardır.

Dışardan bakıldığında pek konuşkan bir yapıya sahip değilimdir. Ancak insanlara alıştıktan ve samimiyeti kurduktan sonra herşey daha farklı olur. Görüldüğümde söylenen ilk şeylerden biri daha byüyük gösterdiğimdir. Bundan da pek rahatsız olduğumu söyleyemem.

Her ne kadar futbola daha çok ilgi duysam da 6-7 seneden beri basketbol oynuyorum. Ve basketbol oynarken zevk alıyorum. Kendimi bildim bileli Galatasaray'lıyım. Ve de bu benim için çok önemlidir. Avrupa Futbolu'nu takip ederim. Basketbol da ise iyi bir NBA takipçisiyimdir. Basketbol; zevk alınan ve izleyenlere zevk verilen bir keyif oyunudur. Ve bunun en iyi olduğu ortam NBA. Bu yüzden NBA'i, Avrupa Basketbolu'na açık ara tercih ederim. F1, MotoGP, Tenis gibi sporları da takip ederim.

Çok sıkı bir kitap okuyucusu değilim. Okuduğum kitaplar ağırlıkla tarihidir. Bunun yanında tarihle ilgili yazılar okurum. Her ne kadar bir sayısal öğrencisi de olsam aile genlerinden olsa gerek tarihle iyi bir ilişkim var.

Bilgisayarda fazla oyun oynamam. Genelde nette takılırım. Ancak PES oynamayı da severim. Son iki senedir yabancı dizilere takılmaya başladım. Lost, Prison Break(kısmen) ve Supernatural... Çok fazla olmamakla beraber film izlerim.

Sıkı bir LeBron James hayranıyımdır.

Bunun yanında Arda Turan ve Harry Kewell'ı sever, onların ellerinde bir Avrupa Kupası görmeyi arzu ederim...

Bu sene ÖSS'ye hazırlanmaktayım...
 
Erdal Can İçelli

11 Agustos 1992 Tarsus Dogumluyum ancak 5 yaşından itibaren Adana'da ikahmet etmekteyim

Galatasaray ve Bayan Bassketbolu en büyük tutkum
Kitap okumayı cok seviyorum özellikle Emin Çölasının kitapları
Boş zamanlarımda Selcuk Kahveci arkadaşımızın önerisi ve yolladıgı cd ile başladıgım Prison Break hayranıyım suan bitmek üzere ama...

Şu an Lise 3 ögrencisiyim yurt dışına gitmemden dolayı bir sene geç başladım okula Adana Gündogdu Kolejinde okumaktayım şuanda...

4 yıldır Adana liginde profesyonel olarak basketbol oynuyorum yanlız Öss yaklaşmasından dolayı biraz rölantiye alıyorum bu sene
 
Yiğit Pazar

14.07.1988 İstanbul doğumluyum. Doğduğumdan beri İstanbul' da yaşamaktayım.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü dördüncü sınıf öğrencisiyim. Hazırlık okumasaydım mezun olmuştum, ama kısmet. Amacım mesleki etiklere uygun bir gazeteci olmak. Bunu çok istiyorum. Ancak, daha önce bu piyasada çalışma imkanı bulduğumdan ötürü piyasadan soğudum, ama pes etmek yok. Ayrıca mezun olduktan sonra akademik kariyer de yapmak istiyorum. Bu yüzden ALES ve mülakatlara hazırlanmaktayım.

Seyahat etmeye bayılırım, ama hala göremediğim yerler var. Umarım görürüm. Kitap okumayı severim. Bu aralar İletişim üzerine kitaplar okuyorum. Müzik dinlemek vazgeçilmezlerimden. R&B müziğini severim. Black Eyed Peas ve The Pussycat Dolls gruplarını takip ederim. Beşiktaş, okuluma yakın olduğundan ötürü arkadaşlarla orada gezeriz. Beşiktaş semtini çok seviyorum.

Ve Galatasaray. Hayatımda ailem, okulum ve arkadaşlarımla birlikte vazgeçilmezlerimden biri. Hayatımın her anında var. Galatasaray, sadece bir spor kulübü değil benim gözümde. Bir kültür simgesi. Galatasaray taraftarı olduğum için kendimle ve babamla gurur duyarım...
 
09.12.1991 İstanbul doğumluyum. Ama bütün hayatım İzmit'te geçti. Bu sene üniversiteyi kazandım. İstanbul üni. Ulaştırma ve Lojistik okuyorum. Bu sene çok fazla maç kaçırmadım ve bu şekilde param yettiğince devam etmeyi umuyorum. Doğma büyüme Galatasaraylıyım. Bunda ben küçükken babamın "Galatsaraylı olmazsan evden kovarım" demesinin rolü büyüktür. (iyiki de demiş :) ). Sporun her türlüsünü takip ederim. Osmanlı Tarihi çok ilgimi çeker. En sevdiğim sporcular Bodiroga ve Işıldır. Eski nba'i sevmekle beraber şimdiki koşkoş şut at stili bana biraz soğuk geliyor. Avrupa basketbolunu severim. Hatta eski yugoslavya takımına hala hayranım. Kumarda da aşkta da kazandım ama bu aralar sallantıdayım. Bu günlerde tek dileğim , yanında resim çekilirken bile heyecandan titrediğim Işıl'ın sahalara dönmesi.
Çok uzun oldu ya hepsini ben mi yazdım :)
 
Esra Uzun
04/03/1986 doğumluyum.
Mart/2008'den beri milli eğitim bakanlığında sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum.
Kendim Karabüklüydüm,eşim Sivaslı yani bende artık Sivaslıyım.
 
Canberk İşcan
01.09.1997`de doğdum.
Tekirdağ`nın ilçesi olan Çorlu`da doğdum.Ve hala Çorlu`da yaşıyorum.
Sporu çok seviyorum.8 yaşından beri futbol oynuyordum.Orta saha mevkiinde.
Ama hoca beni stopere koyunca futbola küstüm.
Böylece baskete başladım.Ve hala basket oynuyorum.Çorlu Belediye takımında.
Türkiye Şampiyonasında dereceye girdik Konya`da.
 

Üst