• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kerem Tunçeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tayfun D.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:47
Hemen emeksizklikleri icin tesekkur edilmeli.

Maaşı takım bütcesine dahil edilmeli.

Allah herkese böyle iş nasip etsin :)

İstifa etmiş.. Açıklama geldi

İstifa etmiş.. Açıklama geldi
yerine birisi gelecekse anlamlı. Diğer türlü pek aktif bir görüntü vermiyordu zaten
ama yine de başarısızlıkta payı olduğunu düşünüp istifa etmesi pek alışık olmadığımız bir hareket. tebrikler

Bu kadar pasif ve etkisiz biri olarak bir daha bu kulüpte görev almaz umarım.

Tüh be. Şimdi battı işte klüp(!)

yani bilmiyorsam aydınlatın beni ama bu adamın aldığı para bize yük bile değildir ya. bu bütçede ne CEO'su denilebilir ama görev almasında problem yoktu bence hatta eski Galatasaray çıkışlı efsane basketbolcuların böyle şubede yer alması çok memnun eder şahsen beni. Bence başarısızlıkta çok göze batmaya başladı zaten mevzuyla alakası olan olmayan herkesin dilinde kerem Tunçeri vardı. o da dayanamadı muhtemelen birakti görevini. neyse hayırlısı olsun, yolu da açık olsun.

Selametle haminden kazandıklari yeter.

Vitrin marka eski ünlü basketbolcular yerine basketbolu seven piyasaya hakim idari teknik anlamda geçmişi olan birilerinin gelmesini temenni ederim.

Bakmış kimsenin kovacağı yok, kendisi istifa etmiş.

Başarısızlıkta payı olduğunu düşünüp istifa etmek mi , yoksa buradaki isyanlardan sonra gönderilmek mi bilemedim.

Geri