evet.erkek takımı abdi ipekçide oynamalı ama bayan takımı asla.ahmet cömert yada ayhan şahenk bayanlar için iyi olailir.Gökce Başaran' Alıntı:Ben en çok bayan takımı ne olacak onu merak ediyorum. Abdi İpekçide oynatılırsa onlar, yazık günahtır.
evet.erkek takımı abdi ipekçide oynamalı ama bayan takımı asla.ahmet cömert yada ayhan şahenk bayanlar için iyi olailir.Gökce Başaran' Alıntı:Ben en çok bayan takımı ne olacak onu merak ediyorum. Abdi İpekçide oynatılırsa onlar, yazık günahtır.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Semih; Dostum şöyle bir gerçeklik varki A.İpekçi konum olarak A.Şahenk'ten çok daha iyi bir konuma sahip.
Mesela şu konuda herkesle iddaaya girerim A.İpekçi'de A.Şahenk'in 3 katı seyirci ortalaması yakalayacağız, ama buda sanırım bazı dostları tatmin etmeyecek, bu seferde sahaya uzak olimpiyat stadına benziyor eleştirileri gelecek.
Bu konudada şunları söyleyeyim 2-3 bin kişi ile bile A.İpekçi baskı kurulan çok maça şahit oldum!!!
Keşke A.İpekçi'yi olumsuzlamak yerine ne yaparsak A.İpekçi'ye daha fazla taraftar çekeriz bunları tartışabilsek.
Mert bey!Mert Demirtepe' Alıntı:Eyüp bey,
Öyle 5000 kişi oluruz, 10.000 kişi oluruz demekle olmuyor bu işler. Abdi İpkeçide oynamak basketbolumuzun ivme kaznadığı bu yıllarda tam bir intihar olur. Müthiş bir takım olan Fener bile kaç defa doldurmuş İpekçiyi? Ortalama kaç kişiye oynamış? Bir araştırın derim. Bana gidip Efes maçında şu kadar kişiydik demeyin sadece. Ayhan Şahenkte kaç kişi geliyordu maçlara? Öyle yada böle maça gideceğim diyen heryere gider.
Eğer imkan varsa mutlaka ama mutlaka Ayhan Şahenkte kalınmalı şu aşamada.
bana cok yakınKaan Can Garip' Alıntı:kime yakın ayhan şahenk ?
Kardeşim iyi güzel söylemişsin fakat önemli olanda bu zaten! Seyircimiz ispatlamalı Abdi İpekçi'de oynarsak her geçen maç seyirci sayımız artacak salon dolacak... Peki biz inanıyoruz,umut ediyoruz ya beklediğimiz gibi salon dolmassa? Unutmayalım ki şampiyonluk yolunda en önemli unsurlardan biri de seyircidir(yani oluşabilecek atmosfer)!Muhammed Efe' Alıntı:İpekçi İstanbulun merkezi sayılabilecek bir noktada. Eger orda oynarsak tamamen dolar demiyorum ama her geçen maçta seyircimiz artarak devam edecektir buna inanıyorum.