Kırmızı'yı lacivertten kurtaralım!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Gökce Başaran' Alıntı:
Ben en çok bayan takımı ne olacak onu merak ediyorum. Abdi İpekçide oynatılırsa onlar, yazık günahtır.
evet.erkek takımı abdi ipekçide oynamalı ama bayan takımı asla.ahmet cömert yada ayhan şahenk bayanlar için iyi olailir.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Semih; Dostum şöyle bir gerçeklik varki A.İpekçi konum olarak A.Şahenk'ten çok daha iyi bir konuma sahip.

Mesela şu konuda herkesle iddaaya girerim A.İpekçi'de A.Şahenk'in 3 katı seyirci ortalaması yakalayacağız, ama buda sanırım bazı dostları tatmin etmeyecek, bu seferde sahaya uzak olimpiyat stadına benziyor eleştirileri gelecek.

Bu konudada şunları söyleyeyim 2-3 bin kişi ile bile A.İpekçi baskı kurulan çok maça şahit oldum!!!

Keşke A.İpekçi'yi olumsuzlamak yerine ne yaparsak A.İpekçi'ye daha fazla taraftar çekeriz bunları tartışabilsek.

abi benim bu konudaki düşüncem çok açık ve net. konum falan değil abdi ipekçi çok daha kötü bi yerde bence. bak ben sefaköyde oturuyorum ayhan şahenke 3 saatte gidip gelmeme ragmen orayı istiyorum.

şu yukarda tartıştıgım adam sırf evien yakın diye ipekçi yada cömerti istiyo ve bu gerceklesmezse sacmalıgın daniskası olarak yorumluyo. fenerbahceyle özdeşleşmiş bi salon, onların şampiyonluklarını kutladıgı kasvet dolu bi salonda oynamak istemiyroum ben maçlarımı. sonuna kadar da karşı çıkıyorum.

ayhan şahenk abdi ipekçiye kıyasla daha modern daha aydınlık ve cok daha güzel bi salon. daha bu konuyu tartısmıycam tabi ki mecburen gelicez ipekçiye de ama Galatasarayı abdi ipekçiye götürmek sene başından darbeyi vurmaktır.
 
Eyüp bey,
Öyle 5000 kişi oluruz, 10.000 kişi oluruz demekle olmuyor bu işler. Abdi İpkeçide oynamak basketbolumuzun ivme kaznadığı bu yıllarda tam bir intihar olur. Müthiş bir takım olan Fener bile kaç defa doldurmuş İpekçiyi? Ortalama kaç kişiye oynamış? Bir araştırın derim. Bana gidip Efes maçında şu kadar kişiydik demeyin sadece. Ayhan Şahenkte kaç kişi geliyordu maçlara? Öyle yada böle maça gideceğim diyen heryere gider.

Eğer imkan varsa mutlaka ama mutlaka Ayhan Şahenkte kalınmalı şu aşamada.
 
Semih selam!
Valla yazdıkların beni üzüyor, resmen piskolojiyi fb ye teslim etmişsin, A.İpekçi fenerle özdeşleşmiş falan değil, bizde yıllarca orada oynadık, bizim potansiyelimizin daha yüksek olduğunuda hesaba katarsak o salona daha fazla taraftarı biz çekeceğiz bu anlamda söylediklerine katılmıyorum.

A.Şahenk'in sapa olmaması konusuna gelince kesinlikle fazlaca iyimser bir yaklaşım olarak görüyorum.

Uleb maçlarını ele alalım; salı akşamı saat 8 de oynanan maçlara A.İpekçi'ye mi gelmek daha kolay??? yoksa A.Şahenk'emi???
İstanbulun her yerinden Topkapıya vesait var, karşıdan vapurla deniz otobüsü ile gelebilme imkanı var, hatta son sözüm şu olsun sırf Bakırköyden gelenler bile A.Şahenk'e gelen taraftar kadar olacaktır!!!

A.İpekçi demek daha iddalı bir Galatasaray demek, eski çamlar bardak oldu herkes rahat olsun.
 
Mert Demirtepe' Alıntı:
Eyüp bey,
Öyle 5000 kişi oluruz, 10.000 kişi oluruz demekle olmuyor bu işler. Abdi İpkeçide oynamak basketbolumuzun ivme kaznadığı bu yıllarda tam bir intihar olur. Müthiş bir takım olan Fener bile kaç defa doldurmuş İpekçiyi? Ortalama kaç kişiye oynamış? Bir araştırın derim. Bana gidip Efes maçında şu kadar kişiydik demeyin sadece. Ayhan Şahenkte kaç kişi geliyordu maçlara? Öyle yada böle maça gideceğim diyen heryere gider.

Eğer imkan varsa mutlaka ama mutlaka Ayhan Şahenkte kalınmalı şu aşamada.
Mert bey!
Ben öyle 5000-10.000 oluruz demiyorum, bu işlerin nasıl olduğunu siz biliyorsanız eyvallah ama bende fikirlerimi yazıyorum özgürce, ayrıca fenerbahçe defalarca doldurdu özellikle geçen sene.
A.Şahenk'e az insan gelmesi belkide sapa olmasındandır aklınıza bu geldimi hiç????
Yıllardır maçlara gidiyorum araştırma yapmaya ihtiyacım yok benim, ama şunu söylemeliyimki A.Cömert'e daha fazla taraftar geliyordu nedeni ise iddaalı bir takım ve merkezi bir salon olmasıdır.
Bu arada şayet A.İpekçi'de oynarsak taraftar ortalamamızın ne kadar olacağını göreceksiniz diyorum.
 
Ne İpekçisi arkadaşlar. 10 bin kişilik salonda oynamak için daha çok yolumuz var. Hatta mümkünse o kadar büyük bir salonda hiç oynamayalım. Üstelik Abdi İpekçi gibi her yönüyle soğuk bir salonda.
 
Belki İzmir'deyim diye bana laf düşmez ama ben kendi fikirlerimi belirtmek istiyorum.Eyüp Abinin dediği gibi hedeflerimizi büyülttük.Abdi İpekçi de büyük hedefleri olan bir takım için çok iyi bir salon.Yalnız şu var ne kadar merkez bir yerde olsa da ben hep fenevlilerle bu kadarcık kişiler işte demekle kendimi alamıyordum.Sadece Abdi İpekçi derbilerde, play-offta, ulebcupta dolabilir.Ama bizim her maçı dolduracağımız bir salon lazım.O da Ayhan Şehenk olabilirdi fakat çok uzak olduğundan çoğu kişi şikayetçi.O zaman biz Aslantepeye salon yapıcaz arkadaş.O olana kadar ne yapıcaz Ahmet Cömert'i büyültüp kapasitesini artırıp maçlarımızı orada oynayacağız.Ama bunuda yapmayıp Numaralıdan kombine alan basketbol kombinesi verdik.Demek ki 500 kişiye bu yönetim oynamaz ve Abdi İpekçi'de oynamak zorunda kalıcağız.Yapılan bir yanlıştan dönelim ve kızlarımızı bari Ayhan Şehenk veya Ahmet Cömert'te oynatalım.

Tribünlerin dolması transfere bakmaz, armaya bakar.
Biz o armanın peşinden koşturuyoruz ve onlardan başarı değil yüreğiyle oynamalarını istiyoruz.Ne olursa olsun ister yıldız gelsin gelmesin bu armaya AŞIĞIM!
 
Epeydir takip ediyorum da Eyüp beyin A.İpekçi'ye karşı özel bir zaafı var sanırım, seviyor :)

Eğer A.İpekçi'ye geçersek sonuç büyük maçlar hariç fiyasko olur... Zamanında çok gördük o salonun boşluk hallerinin ne derece çekilmez olduğunu.
 
Küçük maçlarda en fazla 400 kişi olur Abdi İpekçide ama Ayhan şahenkte 400 kişi bile olsa o takımı boğarız .
 
Arkadaşlar sonuçta kararı klübümüz verecek, benim düşünceme göre İpekçide daha fazla taraftar gelecek büyük maçlarda ise salon dolacaktır, ben buna inanıyorum.

Son tahlilde biricik aşkım Galatasaray için fizana bile giderim :) :) :)
 
Abdi İpekçi ile malesef seyirci sayımız da büyül düşüş yaşanıcak. Öyle veya böyle seneye, herkeste alışmışken, Ayhen ŞAhenk'te oynamalıydık. Umarım arkadaşlarımızın dediği gibi Abdi İpekçi her maç büyük kitlelerle dolar ama hiç sanmıyorum.
 
Normal maçları İpekçi'de izliceğime oturur evimde rahat rahat televizyondan seyrederim.
Türkiye'de hangi sitede anket açılsa basketbolla ilgili en son seçilecek salon İpekçi'dir.
Ama kim takar insanların fikirlerini.

Herşeyi geçtim ne olursa olsun zor bir sene bekliyor ( daha önce açıklamıştım)
İpekçi de yeniden kötü senaryolar görmeye hazır olun.
 
Öncelikle merhaba arkadaşlar siteyi yeni keşfettim gerçekten mükemmel bir site.:)

Bu sene hangi salonda oynarsak oynayalım inşallah başarılı olur şampiyon oluruz. abdi ipekçi ülker'le özdeşleşmiş değildir Efes Pilsen'le özdeşleşmişdir. (tabi bu sadece benim gözümde!!)

Bu sene bir Efes Pilsen maçı hatırlıyorum abdi ipekçide seyirci olarak müthişdi. keşke her maç salonumuz öyle dolu olsa. o zaman takım inanılmaz derecede ateşlenir ve kimse tutamaz ;)

Yer mevzusu ne olur bilmiyorum ama bazıları abdi ipekçide uzak ayhan şahenkde uzak demiş. ben istanbul kartalda oturuyorum bana hepsi uzak :p en iyisi maçları ali samiyen stadında oynayalım nede olsa direk otobüs var oraya :p
 
Yazıya(abdi ipekçi sevdası ve ısrarı) haricinde genel olarak katılıyorum...
İsmimize yakışan,büyük işler peşinde koşmalıyız her daim...
Ancak bunun da bir şartı var...
Adımları ufak ufak atmalıyız,temeli sağlam kurmalıyız...
Çok klasik olacak ama : Yürümeden koşmaya geçersek tökezleriz,daha kötüsü düşeriz,kötürüm olabiliriz...
 
Eyüp abiye Abdi İpekçi görüşünde her zaman katıldım katılacagım. İpekçi İstanbulun merkezi sayılabilecek bir noktada. Eger orda oynarsak tamamen dolar demiyorum ama her geçen maçta seyircimiz artarak devam edecektir buna inanıyorum. Bu sene çok az maça gittim bunun tek sebebi ise AYHAN ŞAHENK'Tİ :(
 
Muhammed Efe' Alıntı:
İpekçi İstanbulun merkezi sayılabilecek bir noktada. Eger orda oynarsak tamamen dolar demiyorum ama her geçen maçta seyircimiz artarak devam edecektir buna inanıyorum.
Kardeşim iyi güzel söylemişsin fakat önemli olanda bu zaten! Seyircimiz ispatlamalı Abdi İpekçi'de oynarsak her geçen maç seyirci sayımız artacak salon dolacak... Peki biz inanıyoruz,umut ediyoruz ya beklediğimiz gibi salon dolmassa? Unutmayalım ki şampiyonluk yolunda en önemli unsurlardan biri de seyircidir(yani oluşabilecek atmosfer)!
 

Üst