inşallahÖnder Çiçekoğlu' Alıntı:15 senedir basket maçlarına giderim. Saha içinde oynanan teknik taktik her ne haltsa fazla anlamam ama birşey biliyorsam o da İpekçinin bize ileriye degil geriye götüreceğidir. O yüzden dua edin de İpekçide falan oynamayalım.
Cevdet Akay' Alıntı:Arkadaşlarımız kombineyi yerinde oturmamak yada polislerle yer kavgası yapmak içinmi alacak ? :?
Semih Ural' Alıntı:[quote="Cevdet Akay":5gkximvj]Arkadaşlarımız kombineyi yerinde oturmamak yada polislerle yer kavgası yapmak içinmi alacak ? :?
Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Faruk Tanrıyar":292oscbk][quote="Eyüp YILDIZ":292oscbk]
Hep söylüyorum A.İpekçi'ye daha fazla taraftar gelecek göreceksiniz!
Semih o serideki tüm maçlara bende gittim %60-%40 desen daha doğru olur diye düşünüyorum, Spor sergidede fb bizden fazla olurdu bundan şu anlam çıkarmı orayadamı fb nin ayağı yatkındı???Semih Ural' Alıntı:Artık bu konuya attığım cevapların suyu çıktı ama son bişey ekliycem yazmıycam daha.
Erman Kunterli senemizin sonundaki efsane Fb serisini kimse unutmaz sanırım. Sözde tribünler yarı yarıya paylaştırılmıştı ama nerdeyse 5 maçın tamamı 75-25 gibi bi yüzdeyle oynandı. Hem iddialı oldugumuz bi sezon hem de Fb gibi önemli bi seride yıllar sonra yarı yarıya tribün yapma fırsatı vardı.
O zaman nerdeydi bu Abdi ipekçi çevresindeki Galatasaraylılar? Kim ne derse desin o salona Fb taraftarının ayagı daha yatkın ve ben o salonu istemiyorum kesinlikle.
Benim sayfalarca anlatmaya çalıştığımı birkerede anlatmışsınız, Teşekkürler ve imza.Ahmed Salih' Alıntı:Eyüp bey,
Galatasaray, taraftar sayısı olarak %5, hatta 10% daha fazla olabilir; fakat işlevsellik söz konusu olunca maalesef rakibin oldukça gerisinde kalınmış durumda.
Aziz Yıldırım, 10 yıldır F.bahçe'nin başında; bu süreçte Galatasaray, tarihinin en büyük başarılarına imza attı; ama gündemde F.bahçe var! Neden, çünkü hep büyük düşündüler, büyük düşündürdüler, büyük oynadılar ve büyüdüler!
Onlar, 100-200 kişiye oynadı da, biz oynamadık mı!? Onlar, Abdi İpekçi'de büyük maçları 10.000 kişiye oynamayı seçtiler; çünkü taraftarı ne zaman arkalarına almaları gerektiğini biliyorlardı...
Bakınız, çok kısa zamanda F.bahçe Ataşehir'de fevkalâde bir spor salonuna sahip olacak...
Yani onlar, salonu dolduramayız deyip, eylemden kaçmıyorlar. Biliyorlar ki o salonu yaptıklarında taraftarı mutlaka çekecekler! 3-5 sene sürse de çekecekler!
Biz ise hâlâ Abdi İpekçi'yi kiralamaktan korkuyoruz. Dolduramazmışız... Tabii ki dolduramayız!... Ayhan Şahenk'i dolduramayan, İpekçi'yi nasıl dolduracak, değil mi!?
Adnan Polat'ı, her şartta büyük düşündüğü için takdir etmişimdir.
Bakalım Sayın Polat'ın başkanlığında, Galatasaray büyüyecek mi?
Yoksa!?...
Abi amacımız salonu dolduramamaya kılıf bulmak mı yani?Takım bizden zerre elektrik alamadıktan sonra...Tugay Aktepe' Alıntı:Ayhan Şahenk'te oynayıp ''Salonu dolduramadık'' diyeceğimize,
Abdi İpekçi'de oynayıp ''Salonu dolduramadık'' demeyi tercih ederim.
Hiç değilse haklı sebebimiz olur.(Koltuk sayısı)
Dolduramama kaygısı pek de yadırganmamış olur.
Abi amacımız salonu dolduramamaya kılıf bulmak mı yani?Takım bizden zerre elektrik alamadıktan sonra...[/quotei42xqtz]Onur UNCU' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe"i42xqtz]Ayhan Şahenk'te oynayıp ''Salonu dolduramadık'' diyeceğimize,
Abi amacımız salonu dolduramamaya kılıf bulmak mı yani?Takım bizden zerre elektrik alamadıktan sonra...[/quote:3s8hvwfk]Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Onur UNCU":3s8hvwfk][quote="Tugay Aktepe":3s8hvwfk]Ayhan Şahenk'te oynayıp ''Salonu dolduramadık'' diyeceğimize,
Sürekli bu yazıyı okuyorum, bu yazı için tekrar teşekkürler.Ahmed Salih' Alıntı:Eyüp bey,
Galatasaray, taraftar sayısı olarak %5, hatta 10% daha fazla olabilir; fakat işlevsellik söz konusu olunca maalesef rakibin oldukça gerisinde kalınmış durumda.
Aziz Yıldırım, 10 yıldır F.bahçe'nin başında; bu süreçte Galatasaray, tarihinin en büyük başarılarına imza attı; ama gündemde F.bahçe var! Neden, çünkü hep büyük düşündüler, büyük düşündürdüler, büyük oynadılar ve büyüdüler!
Onlar, 100-200 kişiye oynadı da, biz oynamadık mı!? Onlar, Abdi İpekçi'de büyük maçları 10.000 kişiye oynamayı seçtiler; çünkü taraftarı ne zaman arkalarına almaları gerektiğini biliyorlardı...
Bakınız, çok kısa zamanda F.bahçe Ataşehir'de fevkalâde bir spor salonuna sahip olacak...
Yani onlar, salonu dolduramayız deyip, eylemden kaçmıyorlar. Biliyorlar ki o salonu yaptıklarında taraftarı mutlaka çekecekler! 3-5 sene sürse de çekecekler!
Biz ise hâlâ Abdi İpekçi'yi kiralamaktan korkuyoruz. Dolduramazmışız... Tabii ki dolduramayız!... Ayhan Şahenk'i dolduramayan, İpekçi'yi nasıl dolduracak, değil mi!?
Adnan Polat'ı, her şartta büyük düşündüğü için takdir etmişimdir.
Bakalım Sayın Polat'ın başkanlığında, Galatasaray büyüyecek mi?
Yoksa!?...