Sevgili arma sevdalıları!
Yönetimimiz yanlış bir karara imza atıyor, daha merkezi, daha büyük, vede daha büyük olanaklara sahip olmasına rağmen maçlarımızı A.İpekçi yerine yine sapa, ulaşması zor, bazı koltuklarına oturmamız yasak olan A.Şahenk spor solonunda oynama kararı veriliyor.
Numaralı kombineleri ile beraber dağıtılan 3200 kombineyide hesaba katarsak kesinlikle yanlış bir karar verilmekte olduğunu düşünüyorum.
Salı günü 18-19 da oynanacak 200-250 kişilik uleb maçlarının vede daha nice boş tribünlere oynanacak maçların sorumlusu taraftar olmayacaktır.
Bakırköy, Beyoğlu, Kocamustafapaşa, Zeytinburnu, Esenler, VS.... semtlerden gelecek taraftar sayısı bile tek başına A.Şahenk?e gelen taraftar sayısını geçecektir.
Sürekli bir şekilde çevremdeki renkdaşlarımın A.İpekçi olsaydı salona daha sık geleceklerini daha çok insan getireceklerini duyuyorum.
Bunun için benim gibi düşünen tüm renkdaşlarımı klübümüze mail atmaya davet ediyorum.
LÜTFEN DUYARLI OLALIM!!!
gssite@galatasaray.org
önemli not:Kendi adıma hangi salon olursa olsun maçlara gideceğim, amaç burada daha fazla taraftarı tribünler çekmek.