Bu maçta takımızı iyi yönetilseydi kazanırdı demiyorum, bunu kimse bilemez ancak inatla iyi yönetilmediğini iddia ediyorum zaten Doğan Hakyemez bugünkü maç yorumunda benim düşüncelerimi iletmiş...Katılmayan katılmaz...Ancak arkadaşlar realist olmak lazım, iyi oyuncu almak için çok paraya ihtiyaç yok, bizler bu takıma Koch'u 30 bin dolara, Aaron Mitchell'ı ayda 3 bin dolara, Brian Tolbertı 20 bin dolara getirdik,tavsiye ettik...Allah aşkına hangi başa baş maçtan söz ediyorsunuz Fb maçı için fark bir ara 20 sayı civarına geldi,zaten Aydın Örste maç sonunda bundan dert yanıyordu.Ben tamamen bu takımdan dolayısıyla Murat Özyerden çok şeyler bekliyorum,farklılık yaratmasını bekliyorum,Ülkerde head coach olduktan sonraki takım yardımlaşmasını,defans ve hücum organizasyonlarını takımımıza kazandırmasını istiyorum ancak 9 hafta geçti ve hiç bir maçta umutlanmış değilim...Bir takımın hücum gücü sadece 1 oyuncuya bağlanmışsa ki bu sezon ve geçen sezon öyle oldu, bu adam durduruldğu zaman oyunda hiç bir varlık gösteremezsiniz kaldı ki 9 haftadır izleyin bunu göreceksiniz, oyun kurucun içeri drive etmiyorsa, alan dışardan şut atmaya çalışıyorsa bu işte yanlış var derim...Dışardan şut ancak içerden başarılı oynayarak yapılır, biz oyunun hiç bir bölümünde pota altını zorlamadığımız için rakibi bir türlü alan savunmasına yöneltemiyoruz, bu sebepten dolayıda adam adama savunma karşısında dış şutları el üstünden atıyor ve yüzdemizde dolayısıyla düşük oluyor...Ben bunların görülmesi, konuşulmasını istiyorum...Fatih screen yapıyor ve içeri devriliyor ama Mitchell her nedense bir pas içeri vermiyor, verde adam atamasın ama birkez olsun ver allah aşkına...ben yine iddia ediyorum bizim takımımız bu sezon geçtiğimiz sezonlardaki gibi yabancılardan katkı almıyor, bir Boddickerın verdiği katkı, bir Kochun verdiği bir Dixonın verdiği katkının hiç biri bu takımda yok aksine zara verliyor..Fitch'in 22 sayı atması ya da sezıonki sayı ortalamaları kimseyi aladatmasın, kim bu kadar top kullansa bu skorlara ulaşır ama bir oyuncu maç başına 7-8 top kaybediyorsa birde bu açıdan olaylara bakılması gerektiğini düşünüyorum...Zaten adam direk kendisine oynuyor takımı düşündüğünü sanmıyorum...