Kombine alacaklar listesi!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Kombinemi aldım ve bir kez daha yönetim açısından acizliğe şahit oldum.

A20 bloğundan (saha içi ve kenarından satışta olan tek blok) almayı kararlaştırıp, Ali Sami Yene gittim. Gel gör ki A20 bloğu da diğer saha içi blokları gibi taraftara(!) satılmıyormuş. Birilerine verilmiş anladığım kadarıyla. A31den aldım mecburen.

.
 
İki adet kombine almak niyeti ile anadolu yakasındaki iş yerimden öğle arası Mecidiyeköye geçtim. Bir tek kombine almadan geri döndüm maç izlemek için salona gider miyim artık bundan da emin değilim

Zaten resmi sitede satılacağı açıklanan bloklar en iyi yerler değilken satılacağı açıklanan A20'nin de olmadığını öğrenince şok olduk.

Sonuç olarak 200 liralık kombinelerin hiç biri saha içi değil arkadaşlar.Bunun yanında kombine kart satılan bloklar içinde dahi ön sıralar satılmıyor.Saha kenarında satışı olan bloklar içinde sahaya en yakın olan (saha içi koltuk değil sadece sahaya daha yakın) da dahi ön sıralar yok.

Sadece 150 liralık bloklar için de saha içi pota arkası var orda da sinir ve şaşkınlıktan yanlış anlamadı isem ön 6 sıradan sonrası için satış var.

Özetlersek çok az sayıda pota arkasında 150 TL'ye satılan kombine dışında saha içi koltuklara kombine kart satılmıyor.

Bu yerler birilerine ayrılmış !
 
Liseliler çok çalıştıklarından, gözleri bozuk olduğundan ön taraflara oturtulmuştur. Hatta onlar için reklam panolarını kaldırıp, liselilerin oturmadığı sırayla ayırmak için daha da arkalara koyarlar ki tam saha kenarı havası olsun.

Fener en ücra köşeler için bile kombine bassın, biz 305 kombinenin 105'ini satışa çıkartalım, onları da taraftara yar etmeyelim. Anlayış farkına bak, korkunç bir şey!

En çok da bu kadar çok uğraşan Eyüp abi için üzülüyorum. Adamlar taraftar istemiyor, kombine satmak istemiyor bu kadar basit.

Her maç gidip kocaman bir pankartı tribüne bırakıp çıkıp gideceksin aslında...
 
Bu kadar da olmaz diyorum, her sene bir öncesinden daha beter ediyorlar kombine işini.

Küçülme beyinlerde devam ediyor anlaşılan.
 
federasyon fenere seyircisiz ceza veriyor bizim yönetimde resmen seyircisiz oynamak için uğraşıyor sonra sezon içinde taraftarımızdan destek bekliyoruz,boş salonlara oynamak istemiyoruz gibi açıklamalar var her hafta.Ahmet Dedehayır geçen seneki fener maçındaki olaylardan sonsa biz bu kombine işini yapamıyoruz ve bundan sonrada yapmayacağız demişti birkaç arkadaşımıza anlaşılan o ki bu senede olmadı.Yine geçen sene bilet fiyatları her maç 20 tl olacak kesinlikle indirim yapmayacağız herkes kombine alsın dediler ilk avrupa maçındaki protesto ve istifa seslerinden sonra biletler her maç 5 tl oldu. Ben ve benim gibi birçok basketbol sever renklere ve armaya aşık arkadaşlarımızın küstürülmesini ve solonlardan uzaklaştırılmasını kabullenemiyorum.17 ekim 2009 yani yarın herşeye ramen kombinemi almak için mecidiyeköydeyim.
 
kutay abiye aynen katılıyorum biz bugun anadolu yakasından geldik kombine almaya dogru duzgun bi yerden kombıne yok .sanırım yonetım tam anlamıyla küçülmek istiyor taraftarı da bu kadar kücük düsürmeye kimsenın hakkı deil en azından biz fenerbahceden kucuk deiliz tamam kucuk olabılırız ama o kadar da deil kombıne almaktan vazgectim ama tum maclardakı yerımı alacagım... kombıne alınsın dıe ugrasan abılerıme tesekkur ediyorum onlar gorevlerını tam analamıyla yaptı bızı kombıne almaya tesvik etti bizde gittik ama bız bu kadar asagılanmayı hakketmıoruz kombıne olarak gosterdıklerı yere ben bedava oturmam...
 
Tam anlamıyla fiyasko.Kombine almaya gittim ve satılan yerleri görünce vazgeçip geri döndüm.Dalgamı geçiyorsunuz siz bizle?Lafta kombine çıkarmışlar.
 
Kombinemi bugün alacağım, ama sinirim bize yapılanları kaldırırsa!
 
Bence kimse üzülmesin kombine satılması istenmiyor bence.. Satılmak istense bu büyük kulüp bu organizasyonuda başarıyla yapar.. Ancak birisi bunu engelliyor yada başka bir sorun var anlayamadığım. Geçen seneki kombine olayı rezaletini (bilet fiyatları en az 10 tl olup denilip 5 tl'ye düşürülmesi) unutmak mümkün değil.

Herhalde biletlerin fiyatının pahalı yapılmasının da nedeni biz külüp olarak bu sene bloklar halinde biletleri bedava kimseye vermeyeceğiz anlamını taşıyordur diye umuyorum.. Geçen sene biletlerin maçtan önce gs den yetkili bir kişi tarafından bloklar halinde ilgili kişilere dağıtılmasını gözlerimle gördüm..

Umarım herşey güzel olur.. Umarım her maça biletli taraftarlar girer..Umarım salonda küfürler olmaz umarım her maç en az 3000 kişiye oynarız.. Umarım final oynarız, umarım kendi salonumuzda maç yapar kombine için sıralara gireriz..Umarım..
 
Bu başlığın takipçilerinden ve sürükleyicilerinden açıklama bekliyorum kendi adıma. Ben de almayı düşünüyordum ta ki bu olayları önceden duyana kadar.
 
Kombine sattığın koltuklar kapatılsın,kombine sattığın insanlar salona giremesin,düzen açısından adam gibi bir salona geç ve saçma sapan bir satış stratejisi izle hemde maçların başlamasına 3 gün kala.Bizim alnımızda aptalmı yazıyor efendiler?
 
abdi ipekçi'nin yeni halini dünkü fb ülker kepez maçında gördüyseniz bu kombine yerleri konusunda kafanızda fikirler oluşmuştur.geçen sezon ayhan şahek te yaşanan pembe koltuk krizi bu sene ipekçi de yaşanacak gbi duruyor.yönetimden kaynaklandığını düşünmüyorum sorunun federasyon izin vermemiştir.ayhan şahenk'in pembe koltukları 150 dolar ise bu koltuklar 500 dolar vardır.
 
TAKIM KOMBİNELERİ

BAKIN Kombine almak için nedenler

Kombine girişleri ayrı yerden ayrıca sıra bekleme derdi yok rahat ortamda maç seyredebiliyorsun koltuguna başkası oturma dedi yok ama benim önerim VIP KOMBİNESİ ALMANIZ YONUNDE nedeni ayrı oturuyorsun konforlu koltuklar ve de yemek yenecek bölümümn kantının çok konforlu olması

vip 200 tlpotta arkası kombınelrı 150 tl

50 tl varkla vıp kombınesı alın bu ayrıcalığı yaşayın.
 

Üst