Ortadaki koltuklar boşta mı cemiyete mi verilmiş?
Merak ediyorum.
Merak ediyorum.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Ortadaki koltuklar boşta mı cemiyete mi verilmiş?
Merak ediyorum.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Anladığım kadarıyla Fenerbahçe, salonun her yerinden kombine satıyor.
http://www.turkbasket.com/haber/index.p ... Itemid=283
Güzel haber bunlarZoban Raftik' Alıntı:Talep 300 kombineden fazla olursa kulup arti kombine kontejani talp edebilecek imis TBF'den.
Kombine kart baskida bu arada.
Ekledim Tarkan bey!Tarkan AKGÜL' Alıntı:2 adet kombine almak istiyorum.
Listeye benide ekleyin lütfen. Biri Eşim Biri Benim için.
Sevgili Emre onlar taraftar istemiyor , hala neyi tartışıyoruz. ? Bu kafayla devam edersek bunlar güzel günlerimiz olacak. Pazar Ankarada aciz kalırsın taraftarın sopayı yer , basın yalan haberlerle üstüne gelir beyan açıklamaktan aciz kalırsın. İşine geldiğinde taraftar dersin ama bundan sonra onuda bulamayacaksın. Bizleri bu duruma düşüren herkesi yürekten kutluyorum. Ama şunu unutmasınlar zamanı geldiğinde bunlarında hesabı bir bir sorulacaktır.Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Cevdet Abi,
Murat Abi tepki topici açmış, üç salon önermişti bu sezon için. Hasnun Galip'teki salon, lisenin salonu, Florya'nın salonu.
Ben lisede oynansın demiştim, tekrarlıyorum önerimi. Lisede oynansın, rahatlasın herkes. Hatta, salona girenlerin; ancak %30'u lise dışından olsun falan.
Fenerbahçe her taraftan satarken, biz satmıyoruz, satamıyoruz.
Ne yazık ki, Galatasaray basketbol şubesi iki sezon önce yakaladığı fırsatı kullanamadı. Sadece bu forum üzerinden yüzlerce kombine satılmışken, düzgün hizmet sunulsa, insanlara enayi gibi davranılmasaydı, bugün kaç kombine satılırdı acaba?