Ben Sarıyer'de oturuyorum.
Takımımızı semtimizde görecek olmaktan bi hayli heyecanlıyız.Şahsen mutluyum da.Güzel günler göreceğiz inşallah..
Okulum Ayhan Şahenk Spor Salonu'nun hemen aşağısında , salona çok ama çok yakın.Haftaiçi hergün salonun önünden durağa doğru yürüyorum.Bugün takımımızın otobüsünü gördüm.Ayhan Şahnek'te idman yapıyorlardı galiba.İçeri giriyim mi dedim belki almazlar diye düşündüm vazgeçtim.Döndüm evime.Ama başka zaman konuşmak istiyorum hatta idman da izlenebilir.İnşallah bu gerçekleşir..
Kombine meselesine gelecek olursak ; okulumun , evimin salona çok yakın olduğunu belirtmiştim.Dolayısıyla erkek , bayan , tekerlekli sandalye basketbol maçlarını hiç kaçırmam , hepsine gidebilirim.Bu yüzden kombine almak çok istiyorum.Malum öğrenciyiz ama ..:
3-5 kuruş bile biriktiremem dayanamam hemen harcarım.Kombine benim için hayal gibi , zannedersem benim gibi öğrenci arkadaşlar içinde öyle..
Artık maç maç biletle nasıl yapacağız bilemiyorum.Bütün maçlara gitmeyi düşündüğüm için her maç tek tek bilet almak , kombine fiyatından daha pahalı olabilir.Kombine dolayısıyla iyi bir imkan oluyor ama o kadar toplu parayı nerden bulabilirm ki.Ne yapalım artık çaresine bakacağız.
Saygılarımla