G
Guest
Misafir
arkadaşlar kesin alacaklar bana özel msj atsın.
Msj alınmıştı zaten kendini açık etmeseydin keşke, belki babanlarda foruma üyedir yahuAlperen Bozkurt' Alıntı:bende varım ama fiyata göre ailemden habersiz alacagımı sana iletmiştim zaten eyüp abi
Basketbol Kombineleri İçin Çağrı
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır, satışa sunulan 2007-2008 sezonu basketbol kombineleri hakkında sitemize açıklamada bulundu.
?Son derece elverişli fiyat ve koşullarda satışa sunulan kombine kart satışlarımıza ilgi beklentilerimizin altındadır. Elbette ki takdir, her zaman olduğu gibi, büyük Galatasaray taraftarınındır. Ancak şu kesin olarak bilinmelidir ki, bileti olmayan seyirciler bayan ve erkek takımlarımızın maçlarında salondan içeri alınmayacaktır. Bu sebepten ötürü takımlarımıza destek olabilmek amacıyla taraftarımızı basketbol kombine kartlarını almaya davet ediyorum?.
Ahmet Dedehayır
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu Üyesi
Eyüp YILDIZ' Alıntı:ekonomik durumu iyi olmayıpta kombine almak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atsın.
ekonomik durumu iyi olmayıpta kombine almak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atsın.
ekonomik durumu iyi olmayıpta kombine almak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atsın.