Koray hoca SKY Türk'de

Korkunç dediğiniz mesaj

Mesajın okunması için ısrarla yazmak gerekiyorsa ben de ısrarla mesaj atabilirim :) Tekrar iyi yayınlar,

Neresi korkunç :) .

Can şimdilik yok gündem de sanırım. Perşembeden sonra belki. Anlamadım bu arada bu adam ABD'ye gitti orada yapılmamışmı endoskopi.Büyük bir sorun olsa ayağını basar basmaz ülkeye sahaya sürülmezdi sanırım.

TAhminim oradan oynayabilir görüşü ile geldi. Biz burada kendi hekimlerimizden de aynı onayı almak için tekrar kontrolden geçireceğiz.Yarı yolda kalmamak için.

Ekleme: Bu arada asıl korkunç mesajı Galatasaray 4-5 bitirir diyen beyfendiye karşı atılmalı (Ahmet Kurt yanılmıyorsam )
 
Kutay Abi lafı ağzımdan almışsın yani : )
Adam Amerika'ya gidiyor, endoskopi yapılmıyor.Sabır Sabır Sabır.
Atkins takım için önemli bir parça gitmesi çok kötü olur.
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Can Akan":17oo7ymt]pg almamız gerekirse ki gerekebilirmiş.Malik Dixon boşta onu almayı düşünür mü?

soru soran arkadaşlarımız bu soruyu da sorarsa cevabını ben gerçekten
merak ediyorum

Kutay senden korktular sen sor kesin cevaplarlar:))

Arkadaşlar malik dixonı düşünürmü bunu sorsanıza merak ettim[/quote:17oo7ymt]

bostaysa alınsın o bizi sampiyon yapar
 
Burak Barut' Alıntı:
Kutay Abi lafı ağzımdan almışsın yani : )
Adam Amerika'ya gidiyor, endoskopi yapılmıyor.Sabır Sabır Sabır.
Atkins takım için önemli bir parça gitmesi çok kötü olur.

Yapılmıştır Burak herşeyi geçtim hasta olarak gitti oraya zaten tıbben yapılmalı.SÖylediğim gibi büyük olasılık oradan oynar görüşü geldi( Geldi ki Anlalya maçında oynadı ). Biz kendi hekimlerimizden onay almak için tekrar kontrolden geçireceğiz.
 
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Bu arada Green'e bayılıyorum diyen adını bilmediğim Fenerbahçeli yorumcuyu niçin oraya koymuşlar? :)

sen yanlış anlamasının bayılıyorum demesinin sebebi onun da basketbol oynaması ve green'in ondan 10 cm kısa olması :) :) :)
 
Mustafa Kaya' Alıntı:
Arkadaşlar kiminle ilgilendiğini filan sölemedi mi hiç ?

İsim yok ama vasat üstü bile gelse benim için hayal kırıklığı olur artık. SInıf veya seviye atlatacak bir oyuncu alacağız gibi bir ifade kullandı çünki.
 
Doğan Aksu' Alıntı:
[quote="Berk Tuna Tertipli":3jom8efr]Bu arada Green'e bayılıyorum diyen adını bilmediğim Fenerbahçeli yorumcuyu niçin oraya koymuşlar? :)

sen yanlış anlamasının bayılıyorum demesinin sebebi onun da basketbol oynaması ve green'in ondan 10 cm kısa olması :) :) :)[/quote:3jom8efr]

Sonradan anladım onu ben, Green'e bayılıyorum dediği an sözünü bitirmeden ve hikayesini anlatmadan önce yazdım :)
 
Programı izleyemedim ama açıklamalar gayet iddialı. Bundan sonra alınacak oyuncunun oldukça önemli bir yıldız olması lazım ki bu açıklamaların üstüne taraftarın beklentileri büyük olacak çünkü. Atkins konusu ise halen karışık anladığım kadarıyla :)
 
milojevic banvit maçında oynayacakmış cüneyt banvit maçına yetişecekmiş atkins ölümden dönmüş midesi delinmiş daha önce ameliyatla giderilmiş problemi özeti budur :)[/quote]
bunlar güzel haberler transferden bile daha önemliydi bilgi için teşekkürler
 
Kesinlikle dixon alınmamalı!!... bunlar showman diye tabir ettiğimiz takım anlayışı içinde yer almayan,sürekli kendi oynayan adamlar..Bize takım içinde önemli bir rol üstlenip,aynı zamanda takım oyunu içerisinde yer alıp,takımı oynatacak bir guard lazım..Bu tarz transferle dixon ve fitc li dönemlere döneriz hatırlarsanız..Her şey onlara bağlıydı...Bir de şu zamana bakın o kadar eksiğimiz olmasına rağmen bir takım kimliğiyle galibiyetler alıyoruz..Transfer çok çok dikkatli yapılmalı!
 

Üst