wotws
0
Kutay Çamcı' Alıntı:Kerem'e teklif yapmışız ama yeterli olmamış .
Forumdan bir arkadaştan aldığım bilgiye göre (geçen hafta) Kerem diğer takımlardan istediğinden daha fazla istemiş bizden.
Kutay Çamcı' Alıntı:Kerem'e teklif yapmışız ama yeterli olmamış .
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":2s6ovr8h]Kerem'e teklif yapmışız ama yeterli olmamış .
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":cjqxmphp]
Forumdan bir arkadaştan aldığım bilgiye göre (geçen hafta) Kerem diğer takımlardan istediğinden daha fazla istemiş bizden.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Anlamadığım konu yukarıda denilene göre Mesela Kerem efes'ten 1 milyon euro isterken bizden 1.250 'mi istemiş.
Emin Doğanca' Alıntı:Benim merak ettiğim bir şey var neden Kerem bizden daha fazla miktarda para istedi ?
Umut Erdem' Alıntı:Benim ise tek üzüldüğüm nokta bir oyuncuya böylesine bana göre resmi siteden bile daha resmi bir sitenin kerem tunçeriyi istiyoruz diye konu acmasıdır...Bunu haketmediğini hepimiz şu an anlamış olduk...Eyüp abi ne düşünüyor şu an onu merak ediyorum...Çünkü Kerem konusunu o açmıştı.
Doğan Aksu' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":1awqxyf1]Anlamadığım konu yukarıda denilene göre Mesela Kerem efes'ten 1 milyon euro isterken bizden 1.250 'mi istemiş.