Koray hoca SKY Türk'de

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":2s6ovr8h]Kerem'e teklif yapmışız ama yeterli olmamış .

Forumdan bir arkadaştan aldığım bilgiye göre (geçen hafta) Kerem diğer takımlardan istediğinden daha fazla istemiş bizden.[/quote:2s6ovr8h]

Üzücü....
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":cjqxmphp]

Forumdan bir arkadaştan aldığım bilgiye göre (geçen hafta) Kerem diğer takımlardan istediğinden daha fazla istemiş bizden.

Üzücü....[/quote:cjqxmphp]


gerçekten üzücü fakat yönetim de biraz daha fazla üstünde durabilirdi ..
 
Kerem konusunda birkaç şey daha duydum ama şaşırtıcı şeyler olduğu için söylemeyi tercih etmedim. Bu duyum kulüp içinden değil forumdan bir arkadaştandır.

Kerem ayrıca teminat istemiş. Teminat konusu diğer transferlerde de kulağıma geliyor. Avrupa'daki ekonomik kriz ve Zizic'in takımdan tabiri caizse kaçması bu konuda neden olabilir.

Amacım kimseyi karalamak değil. Doğruluğunu bilmiyorum. Resmi kaynaktan değil. Bu sadece duyum ve Koray Hoca programda açıkladığı için yazıyorum. Kesin doğru demiyorum.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Anlamadığım konu yukarıda denilene göre Mesela Kerem efes'ten 1 milyon euro isterken bizden 1.250 'mi istemiş.


para ayrıntıları önemli değil sonuçta gelmedi oyuncu ama bizden daha fazla para istediği doğrudur ..
 
Benim merak ettiğim bir şey var neden Kerem bizden daha fazla miktarda para istedi ?
 
Emin Doğanca' Alıntı:
Benim merak ettiğim bir şey var neden Kerem bizden daha fazla miktarda para istedi ?


bunun tek mantıklı cevabı olabilir, efes euroleague biz uleb takımıyız yani euroleague de oynayan bi takıma gitmek için daha az parayı kabul etmiş olabilir

tabi bu mantıklı açıklaması keremin mantıklı mı mantıksız mı düşündüğü bilinmez :) :) :)
 
Benim ise tek üzüldüğüm nokta bir oyuncuya böylesine bana göre resmi siteden bile daha resmi bir sitenin kerem tunçeriyi istiyoruz diye konu acmasıdır...Bunu haketmediğini hepimiz şu an anlamış olduk...Eyüp abi ne düşünüyor şu an onu merak ediyorum...Çünkü Kerem konusunu o açmıştı.
 
Ayrıca Tufan haftaya topla çalışmalara başlayabilirmiş dedi.Tufan'ı dört gözle beklediğini söyledi.
Bir de Ahmet Kurt mudur nedir?Ona sinir oldum.Çok fırıldak bir adam. :)
 
Umut Erdem' Alıntı:
Benim ise tek üzüldüğüm nokta bir oyuncuya böylesine bana göre resmi siteden bile daha resmi bir sitenin kerem tunçeriyi istiyoruz diye konu acmasıdır...Bunu haketmediğini hepimiz şu an anlamış olduk...Eyüp abi ne düşünüyor şu an onu merak ediyorum...Çünkü Kerem konusunu o açmıştı.


emin ol şu anda eyüp abinin düşündüğü iki şey kızı ve galatasarayın yapacağı yeni transfer kerem'i düşündüğü filan yok :) :) :)
 
Doğan Aksu' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":1awqxyf1]Anlamadığım konu yukarıda denilene göre Mesela Kerem efes'ten 1 milyon euro isterken bizden 1.250 'mi istemiş.


para ayrıntıları önemli değil sonuçta gelmedi oyuncu ama bizden daha fazla para istediği doğrudur ..[/quote:1awqxyf1]
O zaman yönetim kerem'i alsaydı hata yapmış olurdu.İyiki almamışız.
 
SKYTURK'te Basketbol Panorama programına katılan Galatasaray Cafe Crown coachu Koray Mincinozlu, ilginç açıklamalar yaptı.

Sitemiz sahibi ve başyazarımız Ahmet Kurt'la birlikte Nur Germen, Nejat Sayman'ın da konuk olduğu Basketbol Panorama programına katılan Galatasaray Cafe Crown coachu Koray Mincinozlu ilginç açıklamalar yaptı. Samimi tavırlarıyla dikkat çeken ve içten açıklamalar yapan Mincinozlu, "Gurovic winner oyuncu ama onun nerelerde ne kadar katkı verdiğini tartışmak gerek. Bence biraz keçiboynuzu tadı veriyor. Çok iyi bir oyuncu ama kritik anlarda Khimik maçı dışında rol almadı. Ona oyun çizdim aslında ama artık rol alması gerekiyor. Bizim en büyük sorunumuz takım bağlantısının olmaması. Artık her şey çok profesyonelleşmiş. Ben oyuncuyla konuşurken yüzünden beni anladığını destek çıktığını görebiliyorum ama bazen öyle olmadığı yapmadıklarını saha içinde gösteriyorlar" dedi.
Şampiyonluk şanslarını, "süpriz kadar yakın" diyerek nitelendiren Mincinozlu bir ya da iki oyuncu aradıklarını söylerken, "İzlediğimiz isimler var. Sims de bunlardan biri. Ancak o bize katkı veremez. Biz takıma seviye atlatacak oyuncu istiyoruz. Bunun için de acele etmek istemiyorum. Her ne kadar yönetim ve kamuoyu baskısı olsa da almış olmak için oyuncu almayacağız" diye konuştu.

Kendisi olsa Koray Mincinozlu'yu takımın başına getirmeyeceğini söyleyen deneyimli coach, "Uzun bir ara basketboldan uzak kalmıştım. Ben olsam kendimi takımın başına geçirmezdim. Bu önemli bir riskti. Aslında ben Murat Özyer'in de gönderilmesine pek razı olmamıştım. Çünkü yönetim takımın potansiyelini vermediğini düşünüyordu. Ama bence takım iyi durumdaydı. Sadece bir ateş eksikti. Ama yönetim kendisi bir karar verdi ve ya Orhun Ene'nin ya da benim takımın başına geçeceğini söylediler. Ben onlara benim riskli bir tercih olduğumu söyledim. Ama sonuçta işler böyle gelişti" ifadelerini kullandı.


Koray Hocamızın açıklamalarını paylaşmak istedim .

Program sırasında ''Bize sınıf atlatacak bir oyuncunun peşindeyiz'' ifadesi takıma Amerikalı uzun gelmesi ihtimalini düşürüyor . Çünkü boşta(veya satılık) sınıf atlatabilecek bir Amerikalı oyuncu bulmak zor . Bu ifadeden anladığım , yeni yabancımız Amerika'lı olmayacak . Bu da adı sıkça söylenen Jankunas'ın gelme ihtimalini artırıyor :) .
 
Kerem Tunçeri konusunun burada açılmasında zerre kadar sakınca yok çünkü burası sonuçta tarafatar forumu herkesin düşüncesini rahatlıkla dile getireceği bir yer.Bende dahil birçok arkadaşımız istiyordu ve açıldı onu bayada destek gördü.Eleştiren arkadaş kendince konu açmaya değer adamlar için konu açsın bizde görüşlerimizi dile getirelim.
Kerem sanırım bizden yediği her küfür için 1 euro daha fazla istemiş :p :p Aslında ona çok kızamıyorum fazla para istediği için.Sonuçta Efes şampiyonluğa daha yakın daha iyi oyunculardan kurulu bir takım.Ayrıca bazıları onu Galatasaray'dan soğutmuş sanırım.Gelse çok çok iyi olurdu ama napalım artık....
Guroviç ile ilgili gerçekleri korkmadan söylemiş.Koray Hoca'nın o sorunu çözebileceğie inanıyorum çünkü Guroviç'den istedikleri çok belli.
Bir soru atlanmış bence yayında.Cemal'le kavgalımıydı? Eğer öyle ise bir zahmet her maç öncesi kavga etsin :p :p
 
Dün akşam Sky Türk'teki programı izledim.Koray Hoca'nın doğru seçim olduğunu bir kez daha anladım.Bu geçen zamanda müthiş bir olgunluğa erişmiş Koray Hoca.Çok güzel açıklamalar yaptı.Oyuncularla olan ilişkilerini açık olarak anlattı.Guroviç ile ilgili söyledikleri çok önemliydi.Yabancı transferi içinde mesajı verdi.Sıradan bir oyuncuyu bu klübe aldırmam,mutlaka sınıf atlatacak bir oyuncu alacağız dedi.

Şampiyonluk şansınız nedir sorusuna,süpriz şansımız var ama herkeze söylüyorum süprizi yapacağız buna yürekten inanıyorum dedi.Bende sana inanıyorum Hocam,süprizi yapıp şampiyon olacağız....
 
Koray Hocanın realist yaklaşımları çok güzeldi.. Koçların kendilerini herşeyin üzerine çıkardığı bir lig olduğunu vurgulaması güzeldi.. Aslında söyleyemediği, kibarlık yaptığı için koçların oyuncağı lafını kullanmadı.. Sistem ve düzenlerin bittiği, koçların maçlara küçük oyunlarla müdahele ettiği bunun kendisine ters geldiğini söyledi.. Büyük takımların sistem, düzen içerisinde büyük başarılara imza attığını vurguladı.. Bu düzen ve sistemi geçmişte uyguladığı gibi tekrar uygulayacağını bu laflarından sonra ümit ediyorum..

Ayrıca bu kadar büyük rakamlar isteyen Kerem Tunçeri nin gelmemesi büyük bir kayıp değildir.. Bu rakamlara iyi bir yabancı bulunup getirilebilir.. Kerem alıp takımı götürecek bir oyuncudan öteye bence sadece kadro derinliği, birazcıkta defans direncini arttıracak bir oyuncudur..
 
Olanın arkasından konuşmaya gerek yok ama Kerem için birazcık lafını kullanmak hiç doğru değil.Ön alanda etkili baskı yapan ayrıca hücümda üst düzeyde verim veren kaç türk oyuncu var piyasada? Gelseydi takım en az 2 kademe üste çıkardı.Kaçan balık büyük olurmuş derler ama gerçekler böyle.Bende illa alınsın taraftarı değildim hiç değilse teklif götürülsün uğraşılsın oda bana yeter diyordum.Bunlar yapılmış zaten.
 
Kerem Tunçeri konusunu burada konuşmak istemem ama gerekli yerlerde söylemiştim. Kerem kolay kolay bize gelmez.

Programa gelirsek. Koray hocaya saygım bir kere daha arttı. Gerçekten çok farklı bir insan. Başarıyı zaman gösterir ama cidden özlediğim bir iki hissi verdi bana. Umarım pişman olmayız.
 

Üst