Lescon'dan istek ve önerilerimiz!!!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Arkadaşlar basketbol takımlarımızın sponsoru Lescon firması klübümüzle daha efektif çalışmak istemektedir, bunun için bizden gelen önerilere fikirlere isteklere açıklar.
Bundan sonra A.Şahenk'te oynanacak maçlarda stand kurulucak buradan istediğimiz önerdiğimiz ürünleri satın alma vede klübümüze destek olma imkanına sahip olacağız!!!

İlk öneriyi ben yapayım!
Büyük maçların öncesinde o maça dair basic tişörtler üretilmesini istiyorum.
 
Bende forma satılmasını istiyorum nasıl lincolnun hakanın satılıyor,bende Dee nin Owensin formasını almak istiyorum.Birde salonun orda satmakla olmaz bu iş tüm GS store lardada satılsın.Böylece daha büyük kitlelere ulasılabilir.
 
Volkan Kiziltas' Alıntı:
Bende forma satılmasını istiyorum nasıl lincolnun hakanın satılıyor,bende Dee nin Owensin formasını almak istiyorum.Birde salonun orda satmakla olmaz bu iş tüm GS store lardada satılsın.Böylece daha büyük kitlelere ulasılabilir.
Sana katılıyorum çok önemli bir yere parmak bastın GSSTORE lerde eyer forma satışı yapılırsa hem biz maçlara formalarımızla geliriz hemde klüp maddi olarak kalkınır hemde seneye daha iyi transferler yaparız !!!!
 
sonunda basket takımının ürünlerini satmak akıllarına geldi herhalde. neyse geç olsun güç olmasın. öncelik kesinlikle forma üzerine olmalı. eğer imkan varsa sadece maç günü standlarda değil, formaları gs store'larda da satsınlar.

basketbol oynayanların ilgisini kafa bandı, şu ter silmeye yarayan havlu bileklikler falan çekecektir kesinlikle. bunlar yapılabilir.
 
maddi olarak kalkınmadan ziyade galatasaray basket takımı da artık futbol takımı kadar öenmli olduğu hissettirilir o salona gelen herkes futbol formalarıyla geliyor basket formalarıyla gelindiğini düşünülürse hoş olur

benm isteğim de çok iyi isimler var kadroda türk-yabancı tufan-cüno-hüseyin-dee-hite-owens-gaines e özel t-shirtler yapılabilir ama hoş t-shirtler mesela gsstoreda hakan şükürün t-shirtleri var o kalitiede dandik olmayan marka değeri taşıyan t-shirtler olur dee nbaden gelen adam hite nbaden gelen ve bence çok büyük geleceği olan bi adam cüneyt-hüseyin zaten marka ve gs ile bence artık özdeşleççkelr tufan simgemiz olacak

Ayrıca mesela avrupa kupası uleb maçlarımızı öncesinde hatıra değeri taşıyan mesela
galatasaray cafe crown-canaria 11.03.2008 yazan atkılar ve t-shirtler var mesela bende 1999 daki hertha berlin-galatasaray maçının öyle bir atksı var ve baktıkça duygulanıyorum 2000 senesini hatırlıyorum.

Lescon eğer denildiği gibi galatasarayın markasından yararlanmak istiyor ve buna öenm veriosa bu lescon ve galatasaray basket takımımız için çok iyi olur

Lesconu tebrik ediyorum inşallah kaliteli ürünlerle karşımıza çıkarlar
 
İzmir'de Lescon mağazası var mı, ben bilmiyorum. O yüzden formalarımız GS Store'larda da satılırsa çok iyi olur...

Ayrıca arkadaşlar Lescon'la kaç yıllık anlaşma yapılmış?
 
Storelara basket köşesi istiyoruz vede daha çeşitli ürün istiyoruz.
 
eyüp abi sen bilirsin işini inşallah şu lescon işi tutulur baskete de taraftarımız önem verir storeda olsa mesela görecek adam maça gitmek ister ooooo ii takım fln der pek ilgilenmeyen adam ve salonumuz dolumu ve ilgi için basket takımına çok katkısı olur

Bursada lescon var galiba buraya da gelir mi ?
 
Bende maçtan önce salonda görmüştüm forma ancak bir stand şeklinde. Bu daha çok GS Store'larda yapılırsa çok daha iyi olur. Böylece ulaşılması daha kolay olur. Ayrıca bunların yanında bsketbolla ilgili çeşitli ürünlerin de olması güzel olurdu...
 
salonda stand kurularak pek birşey satılacağını zannetmiyorum sonuçta salona gelenler hep belli kişiler bu yüsden GS Store larda satışa sunulsun ki daha fazla kitleye ulaşabilsin...bunu geçtim ben Ankarada oturuyorum kendi formamızı t-shirt lerimizi alabilmem için İstanbula mı gelmek zorundayım..
 
basketbol klübü olma yolunda çok olumlu bir çalışma ve basketbol kültürümüzü oluşturuyoruz...yıllardır türkiye'de olmayan basketbol seyircisi kavramını getiriyoruz...basit ve ucuz t-shirtler o maç için süper olur...mesela asvel maçında fransızca üstünde cehennem yazan bir t-shirt süper olurdu...ayrıca böyle şeylerin hatıra değeri vardır...gidemediğim maçlarda bile aldırırım birine saklarım...10 yıl sonra bir bakmışsın elinde 10 yıl boyunca önemli maçların t-shitü var...güzel olmaz mı?
ayrıca basketbol forması olarak salonda küçük bir köşede var fakat imzalı formayı almak için niyetlendiğimde bana o formanın satılmadğını söylediler...günde 10 formayı takıma imzalat 200 milyondan sat...yılda en az 700 milyar kazancımız olur ki bu da güzel bir rakam...ya da bazı fotoğrafçılarda vardır bilirsiniz resimi t-shirte basıyorlar...mesela 25 milyona bu iş yapılabilir...t-shirtün arkasında gs amblemi olacak büyük...tshirt isteyen kişi ise oyuncuyla fotoğraf çektirecek ve ön yüzde bu fotoğraf olacak...her oyuncu 30 fotoğraf çektirse 12 kişiden 360 fotoğraf olur...25*360 ise 9 milyar eder.tshirt ün maliyeti 5 lira olarak hesaplanırsa 1milyar 800 milyon da masraf olur...yani en az 7 milyar para kazanırız maç günlerinde...bu şekilde 20 maç olsa 140 milyar eder ki bu da iyi bir maaştır...bir oyuncunun maaşını karşılar orta seviyeli...imzalı formadan gelen 700 milyar ,tshirt baskısından elde edilen 140 milyar ve forma satışından gelecek parayı da hesaba katarsak 1 trilyon net gelir olur ki bu da çok önemli bir miktardır...ayrıca hite bilekliğini 10 milyona satsalar ve üstünde de hite yazsa ya da forma numarası yazsa hem kendiniz alırsınız hem de maça gelemeyip de bu bilekliği isteyen bir sürü kişi olur...hm yi hem ucuz bir ürün olduğu için ve baya da iyi satar bence
 
Maddi bakımdan değil de basketbol kültürü oluşması bakımından çok önemli bir konu bu
 
GALATASARAY'la ilgili ürünleri çoğaltsınlar ve bunları bizlere ulaştırsınlar yeter.Şu anki formalarımızda çok güzel tebrik ediyorum onları ayrıca.
 
arkadaşlar öncelikle kesin olarak forma ve t-shirtler bir an önce satılmaya başlansın...hem maç gün standlarda hemde kesinlikle gs store'larda...mesela dediğiniz gibi her maç adına sloganlı t-shirtler yapılırsa çok ilgi çekici ve hoş olur...zaten işte atkı,bandlar bu tür aksesuarlara baskte içinde önem verilmeli..mesela gs amblemli ve gs futbol takımımızın resimleriyle dolu not defterleri varr bunlarda basket içinde neden olmasın ki...
 
Ben Bakırköy GS Store'da basket takımımızın formalarını görmüştüm.Ama sadece kırmızı bir formamız vardı o kadar.Bencede oğaltılsın bu tür eşyalar.Diğer takımlarda böyle eşya sata sata iyi kârlar elde ediyorlar.Bencede bir an önce satmalıyız çünkü baya bi geç kaldık.
 
Arkadaşlar buraya yazdıklarımız değerlendirmeye alınacak Lescon yetkilileri tarafından, lütfen herkes düşüncelerini beyan etsin!!!
 
Kendi sitelerinde bir forum açsınlar.Bizde orada kendi modellerimizi belirtelim.Dizayn,görünüş,modaya yatkın modellerden örnekler sunalım.

Ya da kendi forumumuzda yapmaya başlayalım.Şort siyah ağırlıklı,forma daha koyu sarı olabilir.Şortun yanlarında kırmızı çizgiler forma umarası olabilir.

Tabiiki derby maçlarına özel Çizgili formalar üretilmeli.Sarı daha çok ön planda olmalı.
 
lescon a önerim , bjk macındada maca gelenlere lescon t-shirt dağıtsınlar
 
Emin Doğanca' Alıntı:
lescon a önerim , bjk macındada maca gelenlere lescon t-shirt dağıtsınlar
Evet hatta bunu her maç yapsınlar, hayır kurumu çünkü onlar ayrıca klübünde paraya ihtiyacı olmaması sebebiyle bu durum sıkıntıda yaratmaz :) :) :)
 

Üst