Liderlik için, 2 de 2 için omuz omuza!

2 de 2 yapacağımıza eminim, beni tek üzen bu maç h. içi oynanır mı ya..Programda 29 aralık çarşamba görünüyor..Salonu doldurmamıza, lider olmamıza engel olamayacaklar:)
 
Aşır Özgür Erdoğan' Alıntı:
2 de 2 yapacağımıza eminim, beni tek üzen bu maç h. içi oynanır mı ya..Programda 29 aralık çarşamba görünüyor..Salonu doldurmamıza, lider olmamıza engel olamayacaklar:)
1 Ocak'ta da Besiktas derbisi var bildigim kadariyla :)
 
Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Aşır Özgür Erdoğan":qzkxen3u]2 de 2 yapacağımıza eminim, beni tek üzen bu maç h. içi oynanır mı ya..Programda 29 aralık çarşamba görünüyor..Salonu doldurmamıza, lider olmamıza engel olamayacaklar:)
1 Ocak'ta da Besiktas derbisi var bildigim kadariyla :)[/quote:qzkxen3u]

Liderliği alırsak bence bırakmayız gibi geliyor ondan sonra:) İsterse Iverson'da olsun:)
 
Tayfun Yurdagül' Alıntı:
Fener maçını düşünürken Renault maçını atlamamak lazım.Oyuncular umarım konsantrasyonu kaybetmezler...
Biz şu anda salonu doldurmaya düşünüyoruz ama oktay hocanın aklı renault maçında bile değildir formalite maçıda olsa Cantu maçındadır :D
 
Renoult maçında salon dolar mı acaba Galatasaraylılarca. Eğer iyi örgütlenilirse çok iyi bir tribün olabilir :)
 
Her ne kadar bu konuda ümitli olmasamda 2008 ve 2009 da ki o rahat kazandığımız Fener derbilerinin bir benzerini görmeyi çok isterim :) .
 
Berkan Çatal' Alıntı:
Renoult maçında salon dolar mı acaba Galatasaraylılarca. Eğer iyi örgütlenilirse çok iyi bir tribün olabilir :)
merak etmeyin renkdaşlar bursA da çok sağlam bi tayfa var zaten istanbulda ki maçlara falanda geliyorlar ayrıca bizim gibi istanbulda eski açık kültürü almış bir çok üniversiteli var fener maçı öncesi kesin inletiriz bursA yı en az 1500 kişi olur geçmiş yıllardaki basket maçlarında 1000 kişi rahat oluyorduk zaten...
http://www.youtube.com/watch?v=hQXi7PTMSPY
gerçekten muhteşem görüntüler bu sene de böyle olur inşallah 13000 kişiyle inletiriz ipekçiyi...
 
Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=hQXi7PTMSPY

Isınsın buralar :)
Şu süper görüntüleri 29 unda da görürüz...Bu takım herşeyi hakediyor 15 bin az gelir bence.Aslantepe bu takımı çıkarıp iki pota kursak daha güzel olur..En azından hakedenler çıkar..
 
Bu maçın biletleri ne zaman çıkar bilen varmı?

Maçtan 2 gün önce çıkarmak gibi bir aptallık yapmasın da yönetim :D
 
Of ulan hafta içi maçmı olur.Hafta sonuna alınma şansı var mı maçın?Neyse artık bir yolunu bulmak lazım.Kaçmaz bu maç.
 
Kimse sıkmasın canını bu maçta dısarda adam bile kalır. Sonra 2 hafta sonra Bornova maçını yine 2000 kişiye oynarız nasıl olsa.

Benim derdim Fener maçları değil her maç salonun dolması. Sezon boyu sadece Fener maçına gelip küfür edip, sahaya madde atıcak adamlar hazır zaten.
 
Eğer hem Fener'i hem Beşiktaş'ı yenersek, ki her ne kadar kazanma ihtimalimiz olsa da ikisini de kaybetme olasılığımız da var. Cidden önümüz baya bi açılır. Böyle bi durumdan sonra da o koltuklar hala boş kalmaya devam ederse zaten söylenecek hiçbir şey yok..

Açıkçası Fener'i yeneceğimizi düşünüyorum. Engin, Vidmar zaten yok. Ukic de yok muhtemelen. Greer. Preldzic ve Lavrinovic'in sorunları var performans olarak. Zaten 2 lig 2 Avrupa son 4 maçlarının üçünü kaybettiler. Kazandıkları da uzatmaya gitti hakem hatasıyla. Karışıklık başladı kısacası bundan faydalanmak lazım

Beşiktaş maçı riskli baya bence. Koş koş basketbolu olduğu için her attıklarının gireceği tutarsa sıkıntı olabilir. O yüzden ben bu maçtan daha fazla çekiniyorum açıkçası...

Umarım 2de 2 değil, ilk başlangıç olan Oyak maçını da alıp 3te 3 yaparız... Bu takımda o potansiyel de var o performans da...
 
Bu sene normal lig ve uleb maçlarını 2000 kısı ila 5000 kısı aralıgında oynuyoruz.

Geçmişte salonda kaç kişiye oynadığımızı herkes biliyor.Elbirliğiyle bu sayıya ulaştık..

Fakat potansıyelımıze bakınca çok daha fazla olabılırız!
Bunuda yine hep beraber başarmalıyız.

Şuanda ligin şampiyonluk adaylarından birinden yenılgı aldık, diğeriyle 29 aralıkta karşılaşacağız.Eğer bu maçtan güzel bir oyun ve skorla ayrılırsak.Camia olarak farklı bir hava yakalayacağız.Yani fener maçı olmasından değil bu maçı şampiyonlugun buyuk adayıyla oynayacağımızdan dolayı önemı büyük.

Oktay hocanın takım ruhunu kısa zamanda oyunculara aşıladığına salonda şahit olduk.Şimdi sıra bizde Bizde ŞAMPİYONLUK RUHUNU Aslanlarımıza aşılayacağız!
 
Murat abi güzel demiş valla aldım gazı sonuna kadar :) Bence Oyak maçı ok önemli çünkü kaybetme lüksümüz yok o maçta. Ondan sonra Fener maçı var ve Ukic'siz cidden zor işleri. Ve Vidmar aranan adam oldu yani güç kaybettiler geçen seneye göre. Bence kazanacağımız maç olur bu maç. Asıl korkum benim Bjk maçı. Çünkü cidden çok dengesiz takım. 3 sene önceki Unics Kazan gibiler bazen çok iyiler bazen çok kötü. İyi oldukları günde bile yenebiliriz ama yenilme olaslığı da yok değil. Iverson'ın da bize oynayacağı tutar şimdi. Ama istersek 3te 3 yapar yolumuza bakarız zaten ligin zor maçları bitti bizim için bu fixtürden sonra. İkinci yarının ortalarına kadar zor maçımız yok Efes'le içerde oynayacağımız maça kadar. Aralarında en zor maç Karşıyaka maçıydı o da içerde ve Furkan'sız olcak.
 

Üst