2 de 2 yapacağımıza eminim, beni tek üzen bu maç h. içi oynanır mı ya..Programda 29 aralık çarşamba görünüyor..Salonu doldurmamıza, lider olmamıza engel olamayacaklar
1 Ocak'ta da Besiktas derbisi var bildigim kadariylaAşır Özgür Erdoğan' Alıntı:2 de 2 yapacağımıza eminim, beni tek üzen bu maç h. içi oynanır mı ya..Programda 29 aralık çarşamba görünüyor..Salonu doldurmamıza, lider olmamıza engel olamayacaklar
1 Ocak'ta da Besiktas derbisi var bildigim kadariyla [/quote:qzkxen3u]Salih Coskun' Alıntı:[quote="Aşır Özgür Erdoğan":qzkxen3u]2 de 2 yapacağımıza eminim, beni tek üzen bu maç h. içi oynanır mı ya..Programda 29 aralık çarşamba görünüyor..Salonu doldurmamıza, lider olmamıza engel olamayacaklar
Biz şu anda salonu doldurmaya düşünüyoruz ama oktay hocanın aklı renault maçında bile değildir formalite maçıda olsa Cantu maçındadırTayfun Yurdagül' Alıntı:Fener maçını düşünürken Renault maçını atlamamak lazım.Oyuncular umarım konsantrasyonu kaybetmezler...
merak etmeyin renkdaşlar bursA da çok sağlam bi tayfa var zaten istanbulda ki maçlara falanda geliyorlar ayrıca bizim gibi istanbulda eski açık kültürü almış bir çok üniversiteli var fener maçı öncesi kesin inletiriz bursA yı en az 1500 kişi olur geçmiş yıllardaki basket maçlarında 1000 kişi rahat oluyorduk zaten...Berkan Çatal' Alıntı:Renoult maçında salon dolar mı acaba Galatasaraylılarca. Eğer iyi örgütlenilirse çok iyi bir tribün olabilir
Şu süper görüntüleri 29 unda da görürüz...Bu takım herşeyi hakediyor 15 bin az gelir bence.Aslantepe bu takımı çıkarıp iki pota kursak daha güzel olur..En azından hakedenler çıkar..Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=hQXi7PTMSPY
Isınsın buralar
İşte o zaman bir koltuğun boş kalmaması gerekSuat Aydın' Alıntı:İnşallah önce Oyak sonra Ülker en sonda Cola Turka ile 3te 3 yapacağımızı düşünüyorum...