Liderlik için, 2 de 2 için omuz omuza!

Deniz Baskın' Alıntı:
Murat abi güzel demiş valla aldım gazı sonuna kadar :) Bence Oyak maçı ok önemli çünkü kaybetme lüksümüz yok o maçta. Ondan sonra Fener maçı var ve Ukic'siz cidden zor işleri. Ve Vidmar aranan adam oldu yani güç kaybettiler geçen seneye göre. Bence kazanacağımız maç olur bu maç. Asıl korkum benim Bjk maçı. Çünkü cidden çok dengesiz takım. 3 sene önceki Unics Kazan gibiler bazen çok iyiler bazen çok kötü. İyi oldukları günde bile yenebiliriz ama yenilme olaslığı da yok değil. Iverson'ın da bize oynayacağı tutar şimdi. Ama istersek 3te 3 yapar yolumuza bakarız zaten ligin zor maçları bitti bizim için bu fixtürden sonra. İkinci yarının ortalarına kadar zor maçımız yok Efes'le içerde oynayacağımız maça kadar. Aralarında en zor maç Karşıyaka maçıydı o da içerde ve Furkan'sız olcak.
Ukiç bizim maçta kesin yok mu ? :)
EĞER Oyak fener bjk maçlarından 3te3 yaparsak,bir sonraki Olin edirne maçında tüm salon dolar heralde :)

Yükseliyoor Sesimiiiz Taaa Ufuklaraa Kadaaar,
Şampiyonluuuk Bekliyoruuuz Şanlı Galatasaraaay
 
2008'deki Oyak Renault maçını herkes hatırlar.Ayhan Şahenk kapalı gişeydi liderlik sonrası.3'te 3 yaparsak Olin Edirne maçında salon tadından yenmez.Edirne'den de gelenler olur zira.
Derbilerin sonucunu kestirmek güç.Takımın mükemmel performansı bize sorunları unutturdu,Shumpert konusunda hatalı olanları topun ağzından aldı.Er geç yüzleşeceğimizi düşünüyorum pota altı zaafiyetiyle.Keşke yerli bir uzun bulabilseydik bu maçlar öncesi.Umarım kayıpsız geçeriz ve kısa vadede bunları konuşmak zorunda kalmayız.
Fenerbahçe maçında gereksiz işlere girilmemesini umuyorum.Zira rakibe küfür ederek,sahaya bir şeyler atarak ekmeklerine yağ sürüyoruz.Bu olaylardan hep bizim takım etkileniyor.Maç boyu doğru destek verilsin,maç sonu o galibiyetin keyfi çok başka oluyor zaten.Bir çuval incir berbat edilmesin.
 
Abdi İpekçi'de oynanan son maç bence taraftar mükemmeldi. Ses anlamında bahsetmiyorum sadece. Rakibe değil takımımıza tezahurat yaptık maç boyu ıslık ve tezahurat olayını iyi oturttuk. Ama biz kötü şeyler yapmayınca rakip takım adına provokatörler girdi devreye ve cemeresini gene biz ve klübümüz çekti. Bu kez rakip takımın provokatörü olmayacak (VİP'de olabilir belki) Ben seyircinin geçen seneki gibi bir performansta olacağını ve gene rakibe değil takımımıza yönelik teahurat yapacağını düşünüyorum. FB maçının önemi; maçı galip geldiğimiz takdirde lider olmamız ve bunu BJK maçında korumamız halinde sezon sonuna kadar seyirci sayısı artan bir ivme ile gider.
 
Bu başlık 3'de 3 olarak değiştirilirse iyi olur.

Şuan bilindiği takım oyununu ligde en iyi oynayan takım biziz(nazar değmesin). Sıradaki rakibimiz olan Renault, şuan 16,3 gibi muazzam bir istatistikle ligin en çok top kaybı yapan takımı. Tabiki küçümsemek istemiyorum ki o anlamdada söylemiyorum ama böyle bir takımada sadece 'biz' yeniliriz. Normal şartlarda ise +85 attığımız deplasmanlardan biri olur Oyak deplasmanı.

Fener maçına gelince çok formsuzlar ki aslında bu dönemlerinin bizim maçın olduğu tarihe gelmeside bizim için büyük fırsat. Şuan onlarda formda diyebileceğimiz taş çatlasa 4 tane oyuncuları var(Ukic,Ömer,Tomas,Mirsad). Ukic ve Tomas sakatlıkları tam olarak geçmeden oynayacaklar. Mirsad bu sezon sadece ribauntlarda katkı veriyor. Ömer ise zaten ligin en değerli oyuncularından biri. Preldzic'de Galatasaray maçlarını ayrı bir oynuyor.

Kendi açımdan değerlendirirsem gönül 2-3 sene önceki güle oynaya kazandığımız rahat bir derbi olsun diyor, mantık ise maçın son topa kadar başa baş gideceği ve sonundada Galatasaray'ın kazanacağı bir derbi olur diyor.

Beşiktaş maçı içinse ben olası Fb galibiyetinin verdiği gazla kazanacağımızı düşünüyorum.
 
şuna inanın bu takım oyak ve fener maçlarını kazanırsa birde gidip bjk yı yenerse burada 8bin kişiye oynar forumdan istanbulda olupta gelmeyenleri atmak gerekir forumdan :)
 
Saim Karakuzu' Alıntı:
şuna inanın bu takım oyak ve fener maçlarını kazanırsa birde gidip bjk yı yenerse burada 8bin kişiye oynar forumdan istanbulda olupta gelmeyenleri atmak gerekir forumdan :)
8bin mi eğer 3te 3 yaparsak ve o salon dolmassa tam bir fiyasko olur.
Neyse önce Oyak maçını kazanalımda sonra derbilere odaklanırız :)
 
Saim Karakuzu' Alıntı:
derbiler dışında hiçbir zaman full dolmaz o salon :)
Allahım sen bana bugünleri gösterdin ya, artık canımı alabilirsin :)
Açıklayayım hemen, yıllarca bu forumda bu şubenin önünün çok açık olduğunu söyledim, 4-5 bin ortalamaların hayal olmadığını söyledim, bu taraftar örgütlenirse, her salonu doldurur dedim, ve hepsi yıllar içinde yaşandı.

Kızmayacağını bildiğim için, isim vererek yazıyorum Önder Çiçekoğlu ve bazı kimseler alay ettiler, A.İpekçi'ye 300 kişiden fazla insan gelsin, şöyle yaparız böyle ederiz dediler, bizim layığımız A.Cömert'tir diyenler oldu, ama bugünlere geldik....

A.İpekçi'de, 4-5 bin ortalamaya oynuyoruz ve beğenmiyoruz, beğenmemekte de haklıyız, biz Galatasaray isek, daha iyisini yapabiliriz, amma ve lakin, geçmişi unutmadan, bugünlerin değerini bilerek!!!!

Galatasaray, biz desteğimizi verdiğimiz müddetçe, her yıl daha iyi olacak, Pana, Barça, Olympiakos seviyesine çıkacağız!!!

Yapmamız gereken tek şey, Galatasaray'ın gücüne inanıp, her zaman her koşulda takımımıza destek olmalk!
 
Arkadaşlar şu ana kadar oynadığımız maçtakı ortalamamız Ayhan Şahenkte her maçı aşağı yukarı full oynamamız anlamına geliyor..bu bile Ahmet cömertten sonra nasıl bır ıvme ile yükseldıgımızın göstergesi!

Şahsen ipekçiyi salon olarak çok seviyorum, salonun kıpkırmızı olması,koltukların sahaya yakın taraftarla çevrilmesi,ücretsiz otoparkı, modern wc leri, büfesiyle keşke bizim olsa dediğim bir salon! Buda taraftarın artışında etkili oluyor bence

Şampiyonluk hasretıyle yanıp tutusuyoruz..
 
Tabii canım İpekçi Sinan Erdem'e 5 basar. bir kere basketbol için yapılmış bir slaon ve saha içi koltuklar sahaya yakın. Sinan Erdem ise çok amaçlı olarak tasarlandığından atletlerin yüzücülerin rahat hava alabilmesi açısından yükske yapılmış. Bu yüzden ne kadar bağırırsan bağır rakibi etki altına alamazsın. Lacivert olmasını söylemiyorum bile. İpekçiyi seviyorum o anlamda. Gelen seyirci hep boş gözüküyor ama az değiliz. Gene de Aslantepe açıldığında hafta sonları çok zorluk yaşayacağız
 
Benim demek istediğim farklı şu ortalamamız iyi mi bence normal bir sezon olsa iyi ama bu kadar desteği hakeden bir takıma bakınca 4bin şaka gibi bir rakam afedersiniz ama saçma sapan oynayan ne yaptığı belirsiz adamların maçlarında Ali Sami Yen tamamen dolarken benim için yanıyor içim acıyor her maç öncesi yok 3bin biletixten sattık maç günü 7binlere oynarız diyoruz yine yok yine yok olmuyor çekemiyoruz taraftarı salonlara .. Her geldiğimde bir kişi daha fazla getiriyorum maça ama salondakiler hep aynı sayıda gibi geliyor bana ben oyuncuların yerinde olsam kırılırım pota arkaları tamamen boş ya geçen maçta bir yaşlı amcamız oturmuş helal olsun dedim o da doluluktan değil sesten uzak oluyim diye oturmuştur haketmiyor bu taraftar böyle takımı şu başlıkta 2 hafta sonra lideriz diyoruz ama taraftar olarak gerideyiz ..
 
Bugüne kadar oynadığımız maçlarda saat olarak ve gün olarak değerlendirirsek çok da uygunsaatlerde oynayamadık genelde bu da salona gelen taraftarı etkıledı.

Fakat burda dikkat etmemız gereken taraf salona gelen taraftarın oyuna etkısı.Ben bu anlamda salonda olan taraftarımızla gurur duyuyorum.Bu kültürde zamanla oluştu salonda.şimdi en ufak bir stepste bile salonda anında uğultu kopuyor millet ayaklanıyor.Bu özelliğimiz inanın birçok rakibimizde bulumuyor hatta oluşmamış bile..

Birde salonun pota arkalarına bence görsel açıdan dev bayraklar olmalı bu konuda gsbasket olarak pota arkasına büyük bir bayrak yaptırabılırmıyız konuşmak lazım..
 
Herzaman oldugu gibi yine kendi sahamizda yenecegizz onlari.

Hadi arslanim!
 
Ayhan Sahenk''te 300 kisi ile eurochallenge maclarini oynadigimiz gunleri hatirliyorum. Ben siteden yukleniyordum neden sayi bu kadar az diye, arkadaslar cevap veriyordu, nedenlerini soyluyorlardi.

Evet taraftar kitlesi Cem Akdag ile ivme yakalayan, Oktay hoca ile devam eden, yukselen Galatasaray ile artti. Yonetim Okan Cevik'i getirmeden once, kuculecegiz demecleri vardi. Malum olay yasandi ve Cem Akdag ile tekrar hayat bulduk. Kume dusmedik mucadele ettik, play-off yapacak iken, rakip takimlar oyuncularimizin onurlu mucadelesini, alin terini, gormezden gelip turlu turlu oyunlar duzenlediler ve bizi kendilerince play-off disi biraktilar. Simdi hersey elimizde, onurlu mucadelemiz devam ediyor, oyuncularimiz Galatasaray ismini en iyi sekilde, yurt ici, yurt disi temsil ediyor.

Oyak Renault ile basliyacak olan liderlige giden yol, ezeli rakibimiz ile oynayacagimiz mac taclanmasini diliyoruz ve onlarin elinden liderligi alip, liderlik koltuguna oturmak istiyoruz. O yuzden Galatasaray askiyla abdi ipekci'yi sari-kirmizi ile boyayalim. Sahsen imkani olupta gitmeyenlere seslenmek istiyorum. Benim gibi imkani olamayip gidemeyenleri dusunun. Askimi Ipekci'de haykiramadigim icin, onurlu mucadeleyi, rakipleri bezdiren savunmayi Ipekci'de canli izleyemedigim icin Rancik ile 3'lu cekemedigim icin her kazandigimiz mac sonrasi buruk bir mutluluk yasiyorum.

O yuzden liderlik icin 2 de 2 icin herkez salona. 3'lu ile baslayan seruvenin liderligin vermis oldugu haz ile Nevizade'ye donusmesi dilegiyle, inancimiz sonsuz Oktay hoca ve aslan yurekli oyuncularimiza.
 
[youtube:2b3y28ql]http://www.youtube.com/watch?v=MwbnMlI6JnM[/youtube:2b3y28ql]

1.50 itabiri ile baslayan besteyi bizim icin uyguladim.

Bitsin artik bu cile...
Cekilmiyor bile bile...
Kiralim artik zincirleri...
Sampiyon olalim bu sene...
Kiralim artik zincirleri...
Sampiyon olalim bu sene...

Insallah

:)
 
Fenerin şimdiden gözü korktuğu için bugunden başladılar hakemler le oynamaya hadi hayırlısı bakalım. Çarşamba günü taraftara çok iş düşüyor çok.
 
Cem Diken' Alıntı:
Fenerin şimdiden gözü korktuğu için bugunden başladılar hakemler le oynamaya hadi hayırlısı bakalım. Çarşamba günü taraftara çok iş düşüyor çok.
Bu konu çok kritik bana sorarsanız.Uzun zaman sonra hakemlerle böyle karşı karşıya geldiler.Savunma sertliğimiz göreceli.Hakemler KSK-FB maçının etkisiyle aleyhimize çalışırsa büyük sıkıntı yaşarız.Pota altında faul problemine girmemek lazım,zira alternatifsiz oynuyoruz.Derbiye dair içimde bir sıkıntı var,umarım her şey güzel gelişir.Bizzat kendim gülerim bu kuruntulara.
 

Üst