Lig Maçları 5 yıl Spormax'te

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Maç yayınları tüm digitürk abonelerine açık olacakmış,sanırım 9,90 gibi bir rakamdı,ek birşey olmadan abonelik...
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Tüm DigiTürk üyelerine açık olacak yayın, ekstra bir ücret ödemek gerekmeyecek.

Bu haftaki maçımız da canlı yayın listesinde.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Basketbol da yuvada kaldı!

Beko Basketbol Ligi 5 yıl daha Digiturk SporMax'te! Bu hafta başlayacak olan Beko Basketbol Ligi maçları SPORMAX ekranlarında DIGITURK aboneleri ile buluşacak.

MAÇLAR TÜM DIGITURK ÜYELERİNE AÇIK!
Beko Basketbol Ligi maçları tüm Digiturk üyelerine açık olarak yayınlanacak. Her hafta en az 3 canlı maç yayını gerçekleşecek. Maç sayısı bazı haftalarda artış gösterebilecek.

İŞTE 1. HAFTA YAYINLARI!
Digiturk SporMax'ten bu hafta yayınlanacak Beko Basketbol Ligi maçları şöyle:

16 Ekim Cumartesi
15.00 Efes Pilsen-Antalya BŞB

17 Ekim Pazar
14.00 Galatasaray-Erdemir
16.00 Banvit-Fenerbahçe Ülker

19 Ekim 2010 Salı
18.30 Türk Telekom-Beşiktaş
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Kerem Seçer' Alıntı:
Geçen sene ne kadardı Çağlar? Ve ortalama kulüp başına nasıl düşüyor bu para?

Çok ciddi bir artış yok, bu civarlarda dolanıyor fiyat. Yayına alınan takımlara göre bir ekstra pay falan oluyor, farklı bir sistem var. Ayrıca bu sezon 8 lig maçı da iddaa listesine eklendi, oradan da ciddi bir katkı gelecek takımlara. Geçtiğimiz yıl dönüşümlü olarak max 5 maç ekleniyordu listeye. 30-40 bin gibi ciddi paralar geliyor haftada.

Bunun haricinde SkyTürk çıkarılmış gözüküyor yayın işinden. Sadece Spormax yayın yapacak. Ücreti kaldırarak da prosedürü aşmışlar bu noktada.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Digiturk'ün kendi orjinal kutusuna sahip olup, Eutelsat üzerinden izleyen herkes, hangi pakette olduğuna bakmaksızın izleyebilir.. En düşük pakette de izlenebilir..

Digiturk'u digital receiver ve kart yardımı ile Turksat üzerinden izleyenler geçen sene bu maçları izleyemediler.. Orada spormax kanalı var ama şifreliydi geçen sene basketbol maçları da..

Tek gerek şartın Digiturk kutusuna sahip olmak olduğunu söyleyebiliriz..

Ntvspor'un İstanbul dışı maçları bırakın Ayhan Şahenk dışına gitmediğini biliyoruz.. O hafta Şahenk'te ne maçı varsa onu veriyorlardı.. Öyle spormax gibi Antalya'dan, Konya'dan falan canlı basketbol maçı yayını tarihlerinde yoktur.. Zaten Ntv merkezi ile Ayhan Şahenk arası, araba ile 2 dakika sürüyor.. 2-3 km bir araları var.. İsteseler yürüyerek giderler.. Ne gerek var İzmir'e falan gitmeye (!)
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Biraz önce baktım,başlangıç paketi 9,90 TL...Bu paket yeterli oluyor...Öğrenci arkadaşlarımız dahi çok küçük bir fedekarlıkla bunu karşılayabilirler...Medemki bu sporu seviyoruz,böyle ufak şeylerede katlanacağız...Kablolu tv ücreti,daha ötesi değil...Hiç değilse her maçımızı izleyebileceğimize eminiz artık...
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Maçlar akşam olmadıkça ancak tekrarını izleme şansım olur.İngiltere ligi varken saatler benim için sorun olacak gibi.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

(9,99 x 24) + 40 + 45 = 325 TL

(13,90 X 24) + 10 = 345 TL (Buna 1-2 kanal daha ekli sanırım.)

Bana söylenen rakamlar bunlar. 40 TL ve 10 TL aktivasyon ücretleri, 45 TL de kurulum ücreti. İkinci pakette kurulum ücreti almıyorlar.

Yarın sabah alırsam arayacağım ben şahsen.

Not: Çanak anten ve cihaz veriliyor.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Kerem Seçer' Alıntı:
(9,99 x 24) + 40 + 45 = 325 TL

(13,90 X 24) + 10 = 345 TL (Buna 1-2 kanal daha ekli sanırım.)

Bana söylenen rakamlar bunlar. 40 TL ve 10 TL aktivasyon ücretleri, 45 TL de kurulum ücreti. İkinci pakette kurulum ücreti almıyorlar.

Yarın sabah alırsam arayacağım ben şahsen.

Not: Çanak anten ve cihaz veriliyor.

Pek anlamıyorum ama galiba 345'lik paket eutelsat diğeri turksat uydusu ile turksat uydusu olunca heme kanal sayısı fark ediyormuş hemde yabancı lig maçlrında şifre giriyormuş sanırım
 
Şöyle diyeyim;

İkisi de Eutelsat, ikisi de giriş paketi. Sadece ikincisinde 1-2 kanal daha fazla var ve ilk etapta 85 TL gibi bir ücret vermiyorsunuz ama 2 yıllık toplamı daha fazla oluyor.

Ve bunlar anteni ve cihazı olmayanlar için. Cihazı olanların 85 TL vermesine gerek yok. Spormax de sadece maçlarda açılacak sanırım.
 
bir digiturk üyesi olarak gayet memnun kaldım bu işten. gstv digiturk'te, lig maçları digiturk'te. tabii ki en güzeli maçların açık kanaldan yayınlanmasıydı ancak ntvspor'un fenerbahçe lehine tekelleşmeye doğru gitmesinden rahatsızlık duyan bizler için pek de alternatif kalmıyordu. trtspor yeni yapılanma içinde, bu yayını alamazlardı zaten. sports tv'nin almadığına ayrıca çok sevindim. digiturk premier lig tv'yi de platforma katarak spormax'in önünü biraz daha açmıştı.
 
Kötü olmuş ya,en azından Sky Türk'te yayınlanan maçları izlerdim.Neyse ki Efes'in avrupa maçlarını verecekmiş Sky Türk,inşallah Efes sonuna kadar gider Avrupa'da.Cevap için teşekkür ederim kardeşim.
 
Spormax sadece İngiltere Ligi, Rusya Ligi ve Brezilya Ligi'nde şifreye giriyor, onun haricinde hep şifresiz yayın yapıyor. Bundan 1.5 sene önce falan tamamen şifreli idi, sadece basketbolda açılıyordu ama o zamandan bu zamana saydığım liglerin canlı maçlarında şifreye giriyor.

Yani 9.90'lık pakete üye olan herkes izleyebilir ekstra bir ücret ödemeden.
 
Can Gümrü' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":17xns3cf]Sky Türk verecek mi bazı maçları ?

Hayır hocam. Spormax tüm bağlantılarını kesmiş SkyTurk ile.[/quote:17xns3cf]

İyi halt etmiş. Az bir basket keyfi alıyorduk onunda köküne kibrit suyu döktüler. Ntvspor, Sergen'e, M.Doğan'a vereceği parayı buraya verseydi keşke.
 

Üst